Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Murat Kekilli GP Tab arıyorum. Yardım lütfen

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Murat Kekilli GP Tab arıyorum. Yardım lütfen

arkadaşlar, sevgili yöneticiler,

Murat Kekilli gerçekten çok iyi müzik yapıyor ama hakkettiği ilgiyi bulamıyor diye düşünüyorum. Guitar pro tablarını çok aradım ama normal tab bile zor buluyorum. Şarkılarında çok iyi sololar,riffler var ve çok hoşuma gidiyor. Çalmak istiyorum ama kulaktan çıkaramıyorum bazı notaları. Kısacası Murat Kekilli şarkılarının Guitar Pro Tablarını arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

teşekürler...

arkadaşım bende arıyorum murat kekilli gp ve tablarını inş bulursun ve bizimlede paylaşırsın

Yorum

doğru murat kekilli çok iyi bir müzik adamı
      parçalarını falan çok beğenirim
      fakat tabları pek bulunmuyor
      buluruz inş....

Yorum

lütfen çok rica ediyoruz parçaları çok anlam taşıyor bizler için bu site profesyonel gitaristlerle kaynıyor onlardan rica ediyoruz murat kekillinin parçalarından çalışabilir miyiz

Yorum

dostum aynen sana katılıyorum bu yazını tesadüfen okudum bende seninle aynı sorunları paylaşıyorum,bende çok aradım ama malesef bulamadım...

Yorum

süper bi şarkıcı çok süper şarkı yapıyoo

Yorum

Murat Kekilli duygulu bir insandır,yetenekli bir çok gitaristle çalışmıştır ,çoğu şarkısındaki sololar da güzeldir alıp götürür ancak arkadaşlar sitede bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş olsa olur yani sıkmayın canınızı.

Yorum

=))) . .
                Son güncelleyen MKahveci; 15-06-2013, 14:35.

Yorum

Asıl sen ''beşinci mevsim'' in solosundan bahset Bu akşam ölürüm'ün solosunu bitirmeme az kaldı gerçi ama beşinci mevsim hakketten beşinci mevsim yahu

Yorum

yok bende bulamıyorum tablarını
                    Son güncelleyen emre1831; 01-01-2010, 18:54.

Yorum

bende bulamıyorum .... üf ... Ömer Çay gibi bir gitaristle çalıştı çünkü bana göre Ömer Çay Türkiye'nin en iyi gitaristidir ...

Yorum

Buyrun sadece intro ama en fazla bu kadarını buldum ben.

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Asıl sen ''beşinci mevsim'' in solosundan bahset Bu akşam ölürüm'ün solosunu bitirmeme az kaldı gerçi ama beşinci mevsim hakketten beşinci mevsim yahu
                          beşinci mevsimi ilk kez dinledim şimdilik bu kadar çıkartabildim solonun başını
                          devamındaki o kalın tonu tam algılayamadım orayı çıkartabilen olursa devam etmeye çalışırım
                          e-----------------------------------------------------------------------------
                          B----14-16-18--18---16-18-14-16---18-19-18-16-14-13-14-16--------
                          G-15----------------------------------------------------------------------15-----

Yorum

Murat Kekilli deyip yadırganır ama şarkılarında alt yapı ve özellikle soloları çok başarılı buluyorum ben. Aslında genel olarak türkçe şarkılar için gp kaynağı çok sınırlı maalesef.

Yorum

aynen arkadaşlar lütfen biri çıkarsın soloları riffleri çok güzel özellikle bit bazarı

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X