İlk hayalim gerçekleşti şimdi sırada : Ltd mh400 var.

yeni gitar alacağım mutlaka ama emektar yine köşede sehpasında duracak. Yine kavga edip yine küseceğiz belki ama insan ona bile alışıyor bir süre sonra
yeni gitar alacağım mutlaka ama emektar yine köşede sehpasında duracak. Yine kavga edip yine küseceğiz belki ama insan ona bile alışıyor bir süre sonra
?
benim evde bir cort x-1 var taş mübarek kh-202 kurban olurum ben altını bezlerim onun
lütfen amfim bile yok hesap edin sizden daha kötüleri var
Zaman zaman köprü kısmını değiştirsem mi dediğim oluyor ama hiç ona ayıracak bütçem olmadı. Manyetik bilgimde pek iyi değildir, sonuçta gitarlar ustaların ve ya fabrikaların elinden belli bir standart ve sayısal değerlerle çıkıyorlar. Ben oraya rastgele bir manyetik koyarsam büyük ihtimalle karakterleri ve tonlar arasındaki geçişlerde bir uçurum olacaktır. Ama tekrar aklıma soktuğun için teşekkür ederim
Birde gitarın klavyesi rahat değilse hiç değmez manyetik modifiyesine
?
benim evde bir cort x-1 var taş mübarek kh-202 kurban olurum ben altını bezlerim onun
lütfen amfim bile yok hesap edin sizden daha kötüleri var 
Genel olarak beğeneni çok kh-202'nin benim sevmediğim en büyük özelliği ise Floydrose sistemi. Aldığımdan beri her kullandığımda akort kaçırıyor, bu sene artık dayanamayıp köprüyü sabitlettirdim. Sadece vibrato olarak çalışıyor. Böyle kısmende olsa kurtardım biraz durumu. Yapı, sağlamlık ve işçilik olarak gerçekten çok kötü bir Floydrose'a sahip ama duyduğuma göre yeni üretimlerde biraz daha geliştirmişler bunu.
Daha birşey demiyorum
Birde gitarın klavyesi rahat değilse hiç değmez manyetik modifiyesine

Genel olarak beğeneni çok kh-202'nin benim sevmediğim en büyük özelliği ise Floydrose sistemi. Aldığımdan beri her kullandığımda akort kaçırıyor, bu sene artık dayanamayıp köprüyü sabitlettirdim. Sadece vibrato olarak çalışıyor. Böyle kısmende olsa kurtardım biraz durumu. Yapı, sağlamlık ve işçilik olarak gerçekten çok kötü bir Floydrose'a sahip ama duyduğuma göre yeni üretimlerde biraz daha geliştirmişler bunu.
Daha birşey demiyorum
)
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum