aslında asıl sorunum 2 yıl önce daha küçükkene..7. sınıfın ara tatilinde çok başarılı bir gitarcı olan müzik öğretmenimden paralı 1 ay gitar desi aldım..ayrıca okulda derslerdede az buçuk öğretiliyordu..(şuan lise 2ye geçtim)
ama birebir olunca bir de dersde öğretilince bilinen (do re mi sol vs..) notolarıyla alıştım gitarın perdelerine..ezberimde bu şekilde var ve hiç (Am B vs..) gibi notaları görmemiştim..(mesela 1.tel 1. perde fa :S )
2 yıllık bir aradan sonra tekrar başladım 3 gün oldu gitarımı alalı ve solo olarak (do re mi) şeklinde notosı bulunan eski müzik defterlerimde bulduğum 4 -5 şarkı dışında şarkı bulamıyorum çünkü internetteki notaları okuyamıyorum
eh yeni şarkılarıda çalamıyorum..
**** biz solodan başladığımız için arpeje gelene kadar ben bırakmıştım
)..ehh bir de arpej çalamıyorum..ama soloda gayet iyi olduğumu söyleyebilirim..okul başlayana kadar beklemek istemiyorum!!
**** bir de hangisi daha zor??solo mu yoksa arpej mi
bilgisi olan varsa paylaşırsa yardım ederse teşekkürler
ama birebir olunca bir de dersde öğretilince bilinen (do re mi sol vs..) notolarıyla alıştım gitarın perdelerine..ezberimde bu şekilde var ve hiç (Am B vs..) gibi notaları görmemiştim..(mesela 1.tel 1. perde fa :S )
2 yıllık bir aradan sonra tekrar başladım 3 gün oldu gitarımı alalı ve solo olarak (do re mi) şeklinde notosı bulunan eski müzik defterlerimde bulduğum 4 -5 şarkı dışında şarkı bulamıyorum çünkü internetteki notaları okuyamıyorum

**** biz solodan başladığımız için arpeje gelene kadar ben bırakmıştım

**** bir de hangisi daha zor??solo mu yoksa arpej mi

bilgisi olan varsa paylaşırsa yardım ederse teşekkürler

Yorum