Duyuru

Collapse
No announcement yet.

line 6 pod x3 live BİRİ ANLATSIN GAYRI (!)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

line 6 pod x3 live BİRİ ANLATSIN GAYRI (!)

bu aleti merak edip duruyorum kullanan bir arkadaşım benim ve benim gibi merak eden arkadaşları aydınlatsın artık. hiç forum sitelerinde ayrıntılı bilgi yok. merak ettiklerim ?
    1- HD serilerinden farkını az çok biliyoruz ama bu aleti tercih etme sebebimiz ne olabilir.
    2- pc de ses kartı vazifesi görüyormuş yeterli bir ses kartı işlevi var mı?
    3- bu aleti alacaksak neden almalıyız ya da neden almammalıyız ?

Pod x3 live ı pod hd serisine tercih etme sebebin x3 teki xlr mikrofon girişi ve içerisindeki mikrofon preamp modellemeleri olabilir.
    Ayrıca x3 live da hd serisine göre cok daha fazla amfi simülasyonu var ama hd deki amfi simülasyonu ve kabinler daha gercekci , en azından bana öyle geliyor.
    X3 ses kartı vazifesi görüyor.Gitar ve bas kaydederken amfi mikrofonlamadan direk pod x3 le olan kayıtlarda bence yeterli bir ses kartı fakat mikrofon preamplarını yetersiz bulanlar var açıkcası çokta bir tecrübem yok mikrofonla yapılan kayıtlarda.

Yorum

alper arkadaşıma teşekkür ederim daha da ayrıntılı bilgi verecek vamı acaba ?

Yorum

Bir ürün hakkında en detaylı bilgiyi ürünün kullanma kılavuzunda bulursun, kimseye bir şey sormana gerek kalmaz. Üretici firmaların internet sitelerinde ürün manualleri bulunmakta. Kolay gelsin...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X