Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Telsiz Enstrüman Setleri (Gitar)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Telsiz Enstrüman Setleri (Gitar)

Arkadaşlar foruma baktım, gerekli bilgiyi bulamadım. Gitar çalarken kablolardan tiksinmeye başladım. Uğraş dur yani. Telsiz Enstrüman Setleri olduğunu biliyordum. Ancak bu sistemlerin artı ve eksileri hakkında bilgim yok. Biri bunu bana açıklarmı? Ayrıca pahalıda olsa bir ürün gördüm Line 6 Relay G50 Digital Wireless Guitar System Telsiz Gitar Sistemi (Wireless-Kablosuz) evde de kullanılırmı? (evde gereksizmi yani?) Dedim ya artıları eksileri neler? Şimdiden teşekkürler.
    Son güncelleyen Red Skull; 23-05-2011, 01:46.

Ev için 1000 tl üstünde bir malzeme çok gereksiz gibi daha çok sahne için kullanılmalı bence

Yorum

Eksileri neler peki? Bilgin varmı? Jables Bir yerde pedallarla ilgili bir şey görmüştümde.

Yorum

ömür boyu kullanabilirsin paran varsa al derim. konser vereceğin gün gelir, düşünmeden takar çalarsın.

Yorum

Yani normal bildiğimiz kablodan hiç bir dezavantajı yokmu? Bu arada ben aslında her yerde kullanmayı planlıyorum.

Yorum

Kullanmadığım için bilmiyorum sadece fiyatı uçuk geldi ama her yerde kullanacağım diyorsan al tabiki de

Yorum

Şuraya bir göz atmanız iyi olur,dolaylı yoldan cevap verecek nitelikte:

Wireless sistemler tonu öldürür.

Yorum

Selamlar

Sinyal kaybı olur arkadaşım, ben pek tavsiye etmiyorum

Sevgiler

Yorum

Kompreslenmemiş sinyal verdiği için, duvar arkasında durmadığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın. Ben Bu modellerin dandiklerinden sayılan Samson AirLine serisinden kullandım yıllarca, duvarın tam arkasından bile çalıyorsum ki kompresli sinyal veriyordu. Sonra Line6 G50 ve G90 kullanmaya başladım, alt kata indiğimde bile G90 yukarıdan amfime eksiksiz sinyal gönderiyordu. G50 hem konserlik hem de ev için zaten çok çok iyi bir ürün bence.

Elektrik akustik ve/veya sadece elektrik gitarla clean tonlarda gitar çalacak bir bluescu vb. müzisyenlerin tercihi büyük konser verenler için G90 dan aşağı olmamalı. Ancak evde G50 bile çok. Buradaki tüm hikaye eskiden olduğu gibi kompresli değil tam kompressiz sinyal göndermesinde. Bu yüzden sinyaller tam olarak gönderiliyor ve biraz gerçekçi olmak gerekirse profesyonel bir gitarist olup her gün ülkeyi dolaşan biri olmayan sanatçılar için tam kapasite yeterli olacak bir cihaz. Sonuçta 2000 Euro'ya da sistem var. Onların ses kalitesine faydası yok, amaçları farklı, bu özelliklere de ihtiyacınız yok.

Yorum

Ağırlıklı olarak drive kullanıyorum ton olarak sorun olmaz yani? Normal koblodan hiç bir farkı yoksa(ses kalitesi olarak) alınacaklar listesine bir ürün daha eklendi... Hay.... :S

Yorum

aldiginiz ucuz telsiz jaklarda sinyal kaybi yasaniyor dogrudur fakat normalde yaygin olarak kullanilan ucuz ve orta butceli normal jaklarin tamaminda cok fazla sinyal kaybi yasaniyor zaten. telsiz alacaksaniz ki alet tamamen sahneye performansina hizmet etmek amacli, iyi bir bir urun elde edin ve omurluk kullanin derim ama evde calacaksaniz da oyle aman aman para vermeye gerek yok ucuz bir tane edinip calabilirsiniz gayet de kullanisli.
                      Son güncelleyen yutup123458; 23-05-2011, 20:48.

Yorum

Dedim ya alınacaklar listesine bir ürün daha eklendi... Cevap yazan herkese teşekkürler.

Yorum

Üretip ucuza satmak lazım. Bir araştıralım bakalım.

Yorum

thebadseeds isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Üretip ucuza satmak lazım. Bir araştıralım bakalım.

1500 Tl olan bir aletin pekte ucuza üretebilineceğini sanmam.

Yorum

Red Skull isimli üyeden alıntı Mesajı göster

1500 Tl olan bir aletin pekte ucuza üretebilineceğini sanmam.
                              Ucuza üretmek sorun değil de, fabrikasını kurmak lazım önce. İçindeki entegreleri de kendileri üretiyorlardır.

En iyisi basit bir radyo verici devresi yapıp wireless sistem diye garibanlara 20 liradan satmak. Biz de kullanmış hevesimizi almış oluruz böylece.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X