Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bulamadığınız Tab Kalmasın

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bulamadığınız Tab Kalmasın

Arkadaşlar aslında ben tabların kulaktan çıkarılmasından yanayım.Fakat bildiğimiz üzere kulaktan çıkarılması müthiş zor, karmakarışık tablar da var ve basit olmadıklarından çoğu zaman bizler için en çok beğenilenler listesindeler.Ben sizlere bu gibi tablarla karşılaştığınızda ziyaret edebileceğiniz 2 muhteşem site linki vermek istiyorum.Çoğunuz zaten bu siteleri biliyor olabilirsiniz ama bilmeyenler de bir an önce sık kullanılanlara kaydetsin:

Your #1 source for chords, guitar tabs, bass tabs, ukulele chords, guitar pro and power tabs. Comprehensive tabs archive with over 2M+ tabs! Tabs search engine, guitar lessons, gear reviews, rock news and forums!

911Tabs - Tablature search engine. Over 4,600,000 tabs indexed: guitar tabs, bass tabs, chords, drum tabs, paino chords, piano tabs, guitar pro tabs, and power tabs

Arkadaşlar sitelerde bass gitar, power tab ve tabi ki guitar pro tabları da mevcut.Benim favorim guitar pro tabları tabii ve gerçekten şu ana kadar aradığım tabların neredeyse hepsini buldum.Ayrıca guitar pro tablarını puanlamalara göre indirdiğinizde karşınıza çıkan tabın %100'e yakın doğrulukta ve eksiksiz olduğunu göreceksiniz.

ÖNEMLİ:Sitelerde Türk parçalarının tablarına maalesef pek rastlanmıyor.Yani söylediklerim yabancı parçaların tabları için geçerlidir.Kolay gelsin..

Bence Türkçe ve yabancı şarkıların gerçeğe en yakın notaları burada

MYGITAR NOTA BÖLÜMÜ

Yorum

İstediğiniz, aradığınız tabı bulmak için kesinlikle guitar pro programını PC nize kurmalısınz... Ondan sonrası kolay zaten
      Örnek: nothing else matters guitar pro
      olaraktan google da aratırsanız zorlanmazsınız

Yorum

o siteler çok iyi cidden site üzerinden tablarda var guitar prolarınıda indirebiliyorsun istediğin şarkıların yabancı şarkı yönünden iyi kaynaklar.

Yorum

911tabs favorimdir...

Yorum

http://www.ido-forum.org/gitar-bolum...i-yabanci.html 40 bin adet tab var burda

o olmadı

50 bin adet

Yorum

bunları hiç sevmiyorum tek tek indirmek daha kolay 50 bin tane tabın içerisinden bulmak saçma google varken. Tabi interneti olmayanlar için iyi olur ama interneti olmayan kaldı mı ki

Yorum

Bunlar guitar pro tabları guitar proda open yazınca grubun adını yazınca direk grubun şarkıları çıkıyor hemencecik buluyorsun yani ve yukarda nota değerleri falan var arkada baterisi bass gitarı var hepsi bi arada bence gayet iyi

Yorum

Gerçekten çok güzel siteler.Teşekkürler.Ama şu orhan gencebay'ın bir teselli ver şarkısının tab'ını bi bulamadım yaf ne o sitelerde nede googlede =/ dinlemem gerçi ama nedense hoşuma gitti ve çalmak istedim .)

Yorum

Anoktake isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Gerçekten çok güzel siteler.Teşekkürler.Ama şu orhan gencebay'ın bir teselli ver şarkısının tab'ını bi bulamadım yaf ne o sitelerde nede googlede =/ dinlemem gerçi ama nedense hoşuma gitti ve çalmak istedim .)
                    Orhan Gencebay - Bir Teselli Ver

Em
                    Bir teselli ver, Bir teselli ver
                    Yarattığın Mecnuna bir teselli ver,

Em G
                    Sevenin halinden sevenler anlar,

F Em
                    Gel gör şu halimi bir teselli ver!

Em G
                    Aramızda başka biri var ise,

F Em
                    Tertemiz aşkımı bana geri ver…

Em Am
                    Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum,

G F Em
                    Ömür boyu bitmeyen derdinle yorulmuşum.

Am G F Em F Em
                    Gülemem sevdiğim ben sensiz yaşayamam.

Em Am
                    Bana ne gerek?, Bana ne nerek?

Dm F Em
                    Senin aşkından başka ne nerek?

Em G
                    Aşkın zehir olsa yine içerim,

F Em
                    Yolun ecel olsa korkmam geçerim,

Em G
                    Yeterki sevdim de ben bu aşk ile,

F Em
                    Dünya’nın kahrına güler geçerim…

Em Am
                    Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum,

G F Em
                    Ömür boyu bitmeyen derdinle yorulmuşum.

Am G F Em F Em
                    Gülemem sevdiğim ben sensiz yaşayamam.

ayrıca

e
                    a
                    d
                    g
                    a--------------------8--9--6--------------8------------------------
                    e-------8--8--11--9-----------8---8--9--6-----8--8--6---4---3--1--0

Yorum

littledevil_35 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      bunları hiç sevmiyorum tek tek indirmek daha kolay 50 bin tane tabın içerisinden bulmak saçma google varken. Tabi interneti olmayanlar için iyi olur ama interneti olmayan kaldı mı ki
                      Kalmaz mı var hala daha

Yorum

ultimate tablature bilmem ne siteleri güzel ama bir şeyi gözden kaçırmayalım.

911tabsta gplerin aldığı puanlarıda sitelere göre listeler yani en iyi tab çevirisini bulabilirsin.

Yorum

Söylediğin olay Ultimate-Guitar'ın tab bölümünde de var. Ben hep oradan alıyorum. Daha başarılı çoğu tab.

Türkçe olanlar için pek taba gerek yok. Flamenko vari hızlı sololu şarkılarda Winamp'ın yavaşlatma eklentisiyle çalışın. Kulak fena değilse rahat çıkar. Gerisi teknik, çalışma.

Yorum

Electrical isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Söylediğin olay Ultimate-Guitar'ın tab bölümünde de var. Ben hep oradan alıyorum. Daha başarılı çoğu tab.

Türkçe olanlar için pek taba gerek yok. Flamenko vari hızlı sololu şarkılarda Winamp'ın yavaşlatma eklentisiyle çalışın. Kulak fena değilse rahat çıkar. Gerisi teknik, çalışma.

Bakma işine pek katlanmamışsın tamam o zaman anlatalım.

Ultimate guitar sitesi kendi içinde bulunduğu tabları derecelendirir. 911tabstaki olay ise pek çok ultimate guitar gibi sitelerin gene aldıkları puana göre listelenmesi demek istediğim buydu.

Yorum

O elli bin tabın sole bi guzelliği var mesela bi grup duydunuz açıyosunuz arşivi baktınız ordan hangisinin tabı çok yapılmış onu dinliyosunuz boylece fikir sahibi oluyosunuz.
                              **** söyle bir olay ***** en basıtınden nothing else matters 8-10 defa yapılmış oluyor size göre en iyisi hangisi ise bulmuş oluyorsunuz.Bu durum yeni baslıyanlar için çok kolaylık sağlıyor.
                              Bence tabdan çalan insanın netide olsa bunlardan bitane bulundurması guzel olur.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X