merhaba arkadaşlar elektro gitar penaylamı yoksa parmaklamı çalınmalı? parmakla çalmanın dezavantajları varmıdır?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
elektro gitar PENAyla mı, yoksa PARMAKLA mı çalınır?
Collapse
X
-
MYGitarist++
- Nov 2008
- 98
-
Now the World Is Gone I'm Just One
Oh God, help Me
Hold my breath as I wish for death
Oh please god, wake me
pena da sesler daha tiz ve parlak çıkar ; ama parmakla çalarisen daha boğuk ve bass lı çıkar. elle çalmaya çalışırsan anlarsın zaten hemen sesteki değişikliği. ama teknikte hiçbir fark yoktur gitarda AP tekniği ile alt üs vuruş , parmakla çalınınca al üst yerine i ve m parmaklarını kullanırsın.
kolay gelsin...
Yorum
-
MYGitarist++
- Jul 2006
- 254
-
Ekipmanlar:
1- 1979 Fender USA Stratocaster " İnternational Color Series-Monaco Yellow + hard tail )
2- 2001 Fender Tom Delonge Signature Stratocaster " Surf Green "
3- 2005 Fender Custom Shop 50s Esquire " Sonic Blue "
4- 2005 Epiphone Les Paul Standart Plus Top " Heritage Cherry sunburst "
5- 2005 Made in China Project Guitar
6- 2010 Fender Custom Shop 60s Jazz Bass " Shell Pink "
7- Line 6 tone port ux2
8- Tech 21 Sansamp vt bass
9- Ampeg BA600 1x15 amplifier
bence şarkıdan şarkıya değişir. örneğin nothing else matters şarkısında introyu hadi penayla yaptın diyelim daha sonra tam bilmiyorum ama şöyle notalar çıkacak karşına bunları nasıl yapacaksın pena ile ?
e-------3
b---2----
g-------- mesela tam bilmiyorum ama böyle şeyler vardı
D-------1
A---0----
E--------
dediğim gibi buralarda parmak kullanmak zorundasın.yani kısacası şarkıdan şarkıya değişir.
Yorum
-
MYGitarist
- Jan 2009
- 214
-
sigpic
Bir Dost isimli üyeden alıntı"akortlu gitar parmaklarımı acıtıyor bende telleri gevşettim"
banshee8831 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterbence şarkıdan şarkıya değişir. örneğin nothing else matters şarkısında introyu hadi penayla yaptın..
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum