Arkadaşlar bu benim için çok önemli bir konu yardım edenlere büyük hayır duası edeceğim
.
Bir parça çalarken bir tele bastıktan sonra başka tele geçince veya sırf basmanın etkisiyle bile o tel kendi halinde titreşmeye devam ediyor. özellikle distortionda veya gaini fulleyince müthiş bir gürültü oluyor. Bu gürültüyü önlemenin tekniği nedir? Palm muting olayını denemeye çalışıyorum ama sesleri-harmoniği kırpıyor çok da yorucu oluyor. Başka bir tekniği var mıdır nasıl gürültüsüz çalınır bu alet?
aşağıda godfather'ın bir bölümü var ben çalarken felaket rahatsız edici gürültü oluyor. Dediğim gibi özellikle bir teli bastıktan sonra başka tele geçince önceki tel titreşiminden dolayı. Hangi yöntemleri kullanıyorsunuz bu işin en profesyonel yöntemi nedir?
.Bir parça çalarken bir tele bastıktan sonra başka tele geçince veya sırf basmanın etkisiyle bile o tel kendi halinde titreşmeye devam ediyor. özellikle distortionda veya gaini fulleyince müthiş bir gürültü oluyor. Bu gürültüyü önlemenin tekniği nedir? Palm muting olayını denemeye çalışıyorum ama sesleri-harmoniği kırpıyor çok da yorucu oluyor. Başka bir tekniği var mıdır nasıl gürültüsüz çalınır bu alet?
aşağıda godfather'ın bir bölümü var ben çalarken felaket rahatsız edici gürültü oluyor. Dediğim gibi özellikle bir teli bastıktan sonra başka tele geçince önceki tel titreşiminden dolayı. Hangi yöntemleri kullanıyorsunuz bu işin en profesyonel yöntemi nedir?

Yorum