Arkadaşlar Boss ME-70 piyasaya çıktı ve MusicianFriends'te Boss ME-50 den sadece 5$ pahalı..Boss'un sitesinde kayıtları dinledim, videosunu izledim ve çok hoşuma gitti..Hatta GT-10 dan bile daha iyi geldiğini söyleyebilirim.Artık pazarlama tekniği midir bilinmez ama ben çok beğendim.Line 6 POD XT Live alacaktım Temmuz'un başlarında ama kayıtları karşılaştırınca ME-70 daha çok hoşuma gitti..Ve ayrıca ne zaman geleceği hakkında bir bilgsi olan veya kullanan varmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Boss ME-70 ÇIKTI!!
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
blind.quardian isimli üyeden alıntı Mesajı gösterme serisinde sadece pedal simulasyonları oluyor diye biliyorum. prosesörlerde amfi modellemesi yoksa ne kadar iyi olsa da bir yere kadar yani:/ iyi amfi olduktan sonra pedal similasyonu alırsın normal şartlarda amfi simulatörü olması şart. me-70 nasıl bilmiyorum ama.
Gerçekten güzel bir prosesöre benziyor. Türkiye satışı başladığında almayı düşünebileceğim bir prosesör..
Yorum
-
Moderatör
- Oct 2008
- 364
-
RECYCLE
sigpic
Her türlü yardım için. Ayrıca hangi gitarı alacağım sorularınıda kesin lütfen forumda konu açmakla bana sormak aynı şey. Biraz araştırma yapın!! İyi Forumlar !!
onurcansahinn@gmail.com
Preamplifikatör, Kompresör, EQ (Ekolayzır), Limitör, Expander, Enhancer, Noise Gate gibi birimler genelde "Sinyal İşleyici" olarak adlandırılır, zira her ne kadar efekt olarak kullanıldıkları vakiyse de ana işlevleri sinyalin ana formunu değiştirmekten ziyade sinyali kontrol altında tutmaktır.
Efekt Prosesörler ise sesin ana formunu değiştirip sese farklı boyutlar katmaya yararlar. Reverb, Delay, Chorus, Flanger, Distortion/Overdrive, Harmonizer, Octaver, Exciter, Phaser, Wah Wah gibi birimler bu sınıfa girer.
Yorum
-
sinan-snn isimli üyeden alıntı Mesajı gösterşimdi arkadaşlar benim prosesör lerle ilgili fazla bilgim yok prosesör de amfi simulasyonu demişsiniz amfi simulasyonu nedir? cahilliğim affolaYani şimdi prosesör tam olarak ne?
Son güncelleyen xFRaTx; 15-05-2009, 21:16.
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar;
Ben geçen ahfta ME-70 ime kavuştum.Birkaç kayıt yaptım, mydukkana sadece 1 kayıt gönderilebiliyormuş , ben de gerisini de buraya koyayım millet dinlesin almak isteyen varsa öyle karar versin dedimMydukkan a yorum da yazdım,kısaca özetleyeyim, ben çok beğendim, gayet güzel
Kayıtları, direkt ME-70 in recording out çıkışından laptopun mikrofon girişine girerek yaptım.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum