Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boss ME-70 ÇIKTI!!

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Boss ME-70 ÇIKTI!!

Arkadaşlar Boss ME-70 piyasaya çıktı ve MusicianFriends'te Boss ME-50 den sadece 5$ pahalı..Boss'un sitesinde kayıtları dinledim, videosunu izledim ve çok hoşuma gitti..Hatta GT-10 dan bile daha iyi geldiğini söyleyebilirim.Artık pazarlama tekniği midir bilinmez ama ben çok beğendim.Line 6 POD XT Live alacaktım Temmuz'un başlarında ama kayıtları karşılaştırınca ME-70 daha çok hoşuma gitti..Ve ayrıca ne zaman geleceği hakkında bir bilgsi olan veya kullanan varmı?

me serisinde sadece pedal simulasyonları oluyor diye biliyorum. prosesörlerde amfi modellemesi yoksa ne kadar iyi olsa da bir yere kadar yani:/ iyi amfi olduktan sonra pedal similasyonu alırsın normal şartlarda amfi simulatörü olması şart. me-70 nasıl bilmiyorum ama.

Yorum

bu konuyu açmıştım ben ya (:

neyse türkiyeye gelir gelmez almayı düşünüyorum ben.aldığım zaman alet hakkında ayrıntılı bilgi veririm.

Yorum

blind.quardian isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        me serisinde sadece pedal simulasyonları oluyor diye biliyorum. prosesörlerde amfi modellemesi yoksa ne kadar iyi olsa da bir yere kadar yani:/ iyi amfi olduktan sonra pedal similasyonu alırsın normal şartlarda amfi simulatörü olması şart. me-70 nasıl bilmiyorum ama.
        Tanıtım videosunu izlersen amfi simulatörleri olduğunu görebilirsin.
        Gerçekten güzel bir prosesöre benziyor. Türkiye satışı başladığında almayı düşünebileceğim bir prosesör..

Yorum

evet sonradan baktım amfi similasyonları da var ama gt serisi kadar değil sanırım 5-6 tane amfi similasyonu var diye gördüm.

Yorum

7 amfi simulasyonu var, tanıdım videosunda söyleniyor..

Yorum

şimdi arkadaşlar benim prosesör lerle ilgili fazla bilgim yok prosesör de amfi simulasyonu demişsiniz amfi simulasyonu nedir? cahilliğim affola Yani şimdi prosesör tam olarak ne?

Yorum

Preamplifikatör, Kompresör, EQ (Ekolayzır), Limitör, Expander, Enhancer, Noise Gate gibi birimler genelde "Sinyal İşleyici" olarak adlandırılır, zira her ne kadar efekt olarak kullanıldıkları vakiyse de ana işlevleri sinyalin ana formunu değiştirmekten ziyade sinyali kontrol altında tutmaktır.

Efekt Prosesörler ise sesin ana formunu değiştirip sese farklı boyutlar katmaya yararlar. Reverb, Delay, Chorus, Flanger, Distortion/Overdrive, Harmonizer, Octaver, Exciter, Phaser, Wah Wah gibi birimler bu sınıfa girer.

Yorum

anladım bende prosesör almayı düşünüyorum.Boss Me-50 almayı düşünüuorum...Bu bilgi iyi oldu sağolasın...

Yorum

sinan-snn isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    şimdi arkadaşlar benim prosesör lerle ilgili fazla bilgim yok prosesör de amfi simulasyonu demişsiniz amfi simulasyonu nedir? cahilliğim affola Yani şimdi prosesör tam olarak ne?
                    Bende bunu açıklıyayım..Kısaca prosesörlerdeki amfi simülasyonları konserdeyken direk miksere girmek veya amfisiz kayıt almak için prosesörlerde bulunan ya da ayrıca satılan(Bkn.Sansamp GT2)milyarlar değerindeki amfileri ucuz ve küçük boyutlarda taklit eden sistemdir.Parasız gitaristin dostudur..
                    Son güncelleyen xFRaTx; 15-05-2009, 21:16.

Yorum

GT-8'in papucu dama atılır herhald ME-70le Deneyen arkadaşlar drive tonlarının daha doyurucu olduğunu söylüyor.600 lira gibi bir fiyata 0 prosesör gayet mantıklı )(loop ozelliğide varmış duyduğuma göre =D)
                      Son güncelleyen CooLye; 15-05-2009, 17:13.

Yorum

Merhaba arkadaşlar;
                        Ben geçen ahfta ME-70 ime kavuştum.Birkaç kayıt yaptım, mydukkana sadece 1 kayıt gönderilebiliyormuş , ben de gerisini de buraya koyayım millet dinlesin almak isteyen varsa öyle karar versin dedim Mydukkan a yorum da yazdım,kısaca özetleyeyim, ben çok beğendim, gayet güzel

Kayıtları, direkt ME-70 in recording out çıkışından laptopun mikrofon girişine girerek yaptım.

Yorum

arkadaşlar zoom G7.1ut ile boss me70 i karşılaştırırsak hangisi daha iyi? artıları eksileri neler birbirlerine göre??

şimdiden teşekkürler...

Yorum

Bu alet drive'ı ile
                            Metallica,Exodus,Overkill gibi grupların sert metal tonlarını alabilir miyiz?
                            Ya da yaklaşabilir miyiz?
                            Kısacası sert metal müzikler için uygun mudur?

Şimdiden sağolun...

Yorum

Soruya açıklık getirebilcek,ME-70 i tanıyan arkadaşlarımız yok mu?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X