Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfim Çok Gürültü yapıo!!!

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Amfim Çok Gürültü yapıo!!!

Uzun zamandır amfi ya da processor olmadan idare ediyodum ama amfide (MG 15 CDR) dip ses iyice arttı sizce bu sesi nasıl yok edeyim. Bu gürültü yüzünden artık daha iyi sesler almak istiyorum(yeminimi bozdum)

Kimse cvp vermio ya neyse?

Düzenleyen - Plectruum on 09/08/2006 00:01:59

od modunda mı arttı biraz açsan konuyu?manyetiklerden tut jaklardan bile olabilir bu durum

Yorum

od modunda mı arttı biraz açsan konuyu?manyetiklerden tut jaklardan bile olabilir bu durum
      Jakdan değil evet overdrive da arttı cleande sorun yok pedalmı almalıyım sesi kesmek için zaten 15 watt olduğu için önemsemiyodum sesleri ama iyice arttı

Yorum

Overdrive çalarken gitarı manyetiğinin üzerine biraz bantla pamuk yapıştır, belki işe yarar

Yorum

iyi bir kablo al.Ben sonuç aldım,senin de alacağını düşünüyorum.Benim anfi de 15 watt

Yorum

kablo yeni zaten bende ondan sandım ama biraz faydası olsada kesmedi

Yorum

O zaman toprakla veya evin içindeki elektromanyetik alanla falan ilgili olabilir.Artık ben de tam bilmiyorum ne yapman gerktiğini.Ben de herşeyi denemiştim.Gitarın arkasını açıp forumlarda bahsedilen topraklamayı da yapmıştım ben...belki onun da etkisi vardır

Yorum

bu durumda yapman gereken ya amfiyi götürüp baktırtman çünkü nasıl bir şeyle karşı karşıya olduğunu tahmin edemiyorum.ya da biran önce bir şeyler alman.ya da switchlerden köprüye getir. hala daha varsa gürültü belki gitarın manyetiklerinden de kaynaklanıyordur.bunları dene bilgilendir bizi.daha çok yardımcı olabilelim.kolay gelsin.

Yorum

kalın sanayi kablosu al we topraklı priez kullan kesin çözüm.Kablo yeni ama ince olabilirs enin aldığın kalın mikrofon kablosu falan al.

Yorum

arkadaşım 15 ytl para saydım ve cort enstruman kablosu aldım miss gibi dip ses çok çok az hatta duyulmucak şekilde tonları birazda ayarlayınca mükemmel oluyor sana tavsiyem çok iyi kablo seçimi yap kesinlikle el yapımı kablo kullanma

Yorum

arkadaşım 15 ytl para saydım ve cort enstruman kablosu aldım miss gibi dip ses çok çok az hatta duyulmucak şekilde tonları birazda ayarlayınca mükemmel oluyor sana tavsiyem çok iyi kablo seçimi yap kesinlikle el yapımı kablo kullanma
                      15 ytl verecekseniz 2 3 lira daha koyun planet waves in kablolarından alın öneririm, ben geçen mydükkandan aldım çok sağlam ve çok güzel tavsiye ederim.

Yorum

aynı sorunu yaşıyorum ve stereo jack aldım pedalımın output çıkışına stereo jackı taktığımda pedal çalışmıyor ama mono kabloyu taktığım zaman çalışıyo fakat clean ton da ve overdrive da çok fazla parazit sesler çıkyor pedalı iptal ettiğim zaman ise doğrudan amfiden aldığım ses gayet temiz amfim 75x2 sony gitarım wishburn oscarsmicht pedalım ise dod buzz box fx33 sorun neyden olabilir yardımlarınızı bekliyorum

Yorum

stereo jack la çalışmaz zaten. gitarlar, pedallar vs. monodur hep. o cızırtılar da belki 75X2 sony müzik setindendir. kablolarına özen göster kaliteli şeyler kullan. yine olmazsa gitarına baktır.

Yorum

bence büyük ihtimalle kablo ve jacklardan kaynaklanıyordur.bunlarında profesyoneller icin olanları var.yeterince elektromanyetik alandan yeterince koruma saglıyorlar.tavsiyem baska bi kabloyla tekrar dene

Yorum

1. Kablondan kaynaklanıyor olabilir.Kaliteli bir kablo ile denemen lazım
                              2. Müzik seti gitar anfisi değildir.Bu yüzden bası sesleri daha baskın çıkarırlar gitara göre.
                              3. Müziksetinde topraklama girişi yoksa(büyük bi ihtimal yoktur) dipsesin asıl kaynağı budur.Buna yapabilecek pek bişiy yok.
                              4. Yazdıklarını tekrar okudum.Pedalında sanırım bi problemin var gibi.Araya pedal girince dipsesler yükseliyordur.Pedallar zatenkendi içinde booster görevi görürler.sinyal yükselince dip ses de yükseliyor.

bi soru sorucam.
                              1. pedalın devreya bağlı olduğunu ve çalışmadığını varsayıyorum dip gürültüsü alıyor musun ?
                              2. pedalın devreya bağlı olduğunu ve bu sefer çalıştığını varsayıyorum dip gürültüsü alıyor musun ?

1. sorunun cevabı evet ise topraklama konusunda bi sıkıntın var demektir.
                              2. sorunun cevabı evet ise sorun topraklamada da olabileceği gibi pedalın kendisinde de olabilir

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X