Duyuru

Collapse
No announcement yet.

batuhan mutlugilin tonları

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

batuhan mutlugilin tonları

arkadaşlar bende ibanez s470 var 5 manyetik bir de marshal mg30dfx amfi var bunların yanına bir de boss ds1 boss compressor boss equelezier bir de cry baby wah almayi düşünüyorum sizce bunlarla batuhan mutlugilin konser tonlarına ulaşabilirmiyim veya nası ulaşabilirim bilen biri lütfen yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler

adamın tonları tele gitardan kaynaklanıyor sanırım. o ekipmanla zor.

Yorum

benim gitarda o kadar kotu diil abi ya nası bi setup kurmam lazım sadece onu soleyın abi lutfeen

Yorum

abi olay ekipmanın kötülüğü iyiliği değil ki. karakter meselesi. senin aletlerin karakteri farklı. ya bu arada batu mutlugil mi? batuhan mutlugil mi?

dumanın gitaristini diyorsan al bi amerikan tele. sanırım bir de marshall kafalı ampli kullanıyor. ama modelini bilmiyorum. pedal ve diğer şeyler o ton için çok ön planda değil. ton tele tonu.

Yorum

yani adamın tonu çok safi bir gitar tonu..böyle ellenmemiş,pürüzsüz,bariz tele zaten belli ediyo
          bazen gaza bile getiriyo bi tele mi alsak diyoruz

Yorum

öncelikle anfisi peavey şuanda yanımda yok ama onun kullandığı bazı pedalların isimleri vardı ancak şuanda bulunduğum bilgisayarda yok bir ara unutmazsam yazarım! ama gerçekten tonları çok iyi bende ekipmanlarını merak ediorm onun (sadece pedalları) tabi pedalların yanında gitarında büyük etkisi var...

+ batuhan mutlugil batu değil, ama bazıları kısa olsun batu diyo

Yorum

batu mutlugil babası olur.. çok kalite blues çulardandır..Deli bi ses tonuna sahiptir (bk Balans ve Manevra Sound Tracks Biubiublues)

bu tonları bende elde etmeye çok çalıştım ama birebir ton değilde yakın tonlar almak istiyorsan Drive tonundayken gitarın ses düğmesini yarıya getir distortionumsu bi ses elde ediceksi ben böyle yapıyorum benziyor wala..

Yorum

öncelikle bi adet Fender telecaster lazım ondan sonra marshall amfinin distorsion(nasıl yazılıodu bu ***) kısmında gaini kökle gitarından da sesi kıs(1 ya da 2 ye getir)...ondan sonra misler gibi bir ton elde edersin...ben denedim stratocaster'da da gayet hoş oldu...

Yorum

Babası da bildiğim kadarıyla Blue Blues Band'da çalmıştı.Yoksa yanlış mı hatırlıyorum

Yorum

Batuhan'ın kendisi de blue blues band'te bi ara çaldı bildiğim kadarıyla.
                    Batuhan'ın tonlar için kesinlikle american tele gerek. Bildiğim kadarıyla babasından kalan o yavru da 66 yapımı bir tele. O tam bir canavar. Her müzisyene gerekse de yüzbinde birine nasip olur öyle gitar
                    Pedal olarak Batuhan bol wah kullanır. Sanırım iyi bir tarzı da olsa fazla iyi çalamadığı için açığını wahla kapatmaya çalışıyor Wah'ı cry baby gcb-95 ama en son 1 ay önce izledim onu, wahı değiştirip gcb-95'in yeni versiyonundan almış.
                    Amfi kafayla birlikte peavey. Ben kendimi bildim bileli hep peaveydi zaten. O amfi çok taş bir alet. Gitar gibi onun da tarihi değeri olmalı Hatta işte alet buna benzer bir şey: http://www.peavey.com/products/brows...E+50%2F410.cfm
                    Bu resimdekiyle benzer ama birebir aynı değil. Buna benzer bir kabin+kafa kullanıyor.
                    Daha önce tamamen analog set vardı bildiğim kadarıyla. Ayrıca nosie gate de vardı. Ama en son konserde pedallar yüzünden tele için çok digital duran bir ton gördüm. boss DD3 delay, mxr phase 90, ibanez tube screamer ve volume pedalı vardı. OD'sini göremedim ama tonlar pek hoşuma gitmedi driveda. Dip gürültüsü hat safhadaydı. Hatta konserde yavaş şarkılarda dip gürültüsü dikkatimi dağıtmaya yetecek kadar felaketti.
                    Batuhan'ın çalışını pek sevmem ama adam karizmatik biri yaf

Yorum

telecaster ı müzik setine bağlasan bile batuhanın tonuna yaklasırsın param olsun bir tane tele bir tane strat alcam ne kadar açım ben ya

Yorum

arkadaşlar çok sağolun ya ben telecaster için para biriktirmeye başladım bile ama betuhanınkinin tam olarak modeli nedir bilen var mı?lutfen yazın arkadaşlar teşekkurler

Yorum

standart telecaster...ama amca'nın dediği gibi 66 yapımı tam bir canavaronun aynısından alman için bayağı bi para biktirmen lazım

Yorum

biriktiriyorum beyler 66 yapımı dediğin nası oluyor ya tam anlayamadım 2005 yapımı olmaz mı yani nası bulcam ben 66 yapımı telecasteri

Yorum

ya beyler bir de ben aynı renk istiyorum ya internette saatlerce arıyorum ama aynı modelin o rengi yok lutfen yardım edin arkadaşlar ya

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X