Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Single coil manyetik yükseklik sorunu ???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Single coil manyetik yükseklik sorunu ???

Arkadaşlar öncelikle merhabalar...
    Şu an elimde bir İbanez GRG170dx var ve middle manyetiğini yükseltemiyorum. aslında olay şu; ilk aldığımda gitarın orta manyetiği yüksek gelmişti ve alçalttım, ama vidaları sonuna kadar sıktım ondan dolayı galiba manyetik sabit durmuyor. acaba hafif tansiyonlu ufak iki yay kullanarak (vida başı 1 yay) sorunu çözebilir miyim yoksa başka önerileriniz var mı ?
    Son güncelleyen ozerb96; 08-12-2010, 19:05.

arkadaşlar 37 kişi bakmış, bir kişi bile mi biir öneri yazmaz ?

Yorum

manyetiği hafif sağa sola oynatarak hafifte elinle çekerek yükseltmeyi bir dene istersen.single coiller genelde gitar kasasına sıkışıyor.humbucker gibi geniş bir yuva içerisinde değiller.bende yaşadım böyle birşey.denemende fayda var.vidaları gevşet hafif elinle sağa sola sallayarak yukarı çek tahminimce gelecektir.ama çok kastırma,zorlama.birde iyice gözlemle yuvayı ve manyetiği,belki sıkışma yoktur.sıkışma varsada zarar vermeden kurtarmak için gözlem şart kolay gelsin...

Yorum

sizofren85 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        manyetiği hafif sağa sola oynatarak hafifte elinle çekerek yükseltmeyi bir dene istersen.single coiller genelde gitar kasasına sıkışıyor.humbucker gibi geniş bir yuva içerisinde değiller.bende yaşadım böyle birşey.denemende fayda var.vidaları gevşet hafif elinle sağa sola sallayarak yukarı çek tahminimce gelecektir.ama çok kastırma,zorlama.birde iyice gözlemle yuvayı ve manyetiği,belki sıkışma yoktur.sıkışma varsada zarar vermeden kurtarmak için gözlem şart kolay gelsin...
        Vida yaylarının adınları ağacından ya da vidadan yalama olmadıysa, halen düzgün olarak ağaca tutunuyorsa, bir parça ince süngeri manyetik ile gitar yuvası arasına manyetik boyunca koyup tekrar vidala. İstediğin yüksekliği o sünger/kağıtparçası vb nin kalınlığıyla elde edebilirsin.

Yorum

dediğinizi yaptım ve oldu çok teşekkür ederim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X