Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yamaha RGX

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yamaha RGX

Merhaba arkadaşlar, şu iki gitarı karşılaştırdım da hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Yamaha RGX 420 DZ elektro gitar
    Gövde:Kızılağaç
    Sap:Akçaağaç / Gül ağacı
    Perdeler:24
    Tel uzunluğu:648mm
    Manyetik:2 x Alnico HB
    Köprü:Floyd rose linc. (black)
    Akort mekanizması:Gotoh chrome
    Kontrol:Master volume, Master tone

Yamaha RGX-A2
    Bağlantı: Vidalı
    Tel uzunluğu: 647,7mm
    Klavye: Gül Ağacı
    Radius: 350mm
    Gövde: A.I.R gövde
    Sap: Akçaağaç
    Akort mekanizması: Cylindrical knob
    Köprü: A.I.R mounting System
    Manyetik: Alnico humbucker
    Pick up switch: 3-Position
    Kontroller: Master volume, 3-Position Rotary switch,pick up indicator

Fakat yamaha rgx a2'nin özellikle hafif olduğu söyleniyor. Sizce ne kadar doğru acaba?Teşekkürler.

Yeterince doğru, yaklaşık 1 sene kullandım RGXA2'yi. Amerikan Gretsch uğruna sattım. Çok özel bir gitardır. Yamaha başlığı altında bir inceleme yapmıştım. Şurada da ayrıntılı bir inceleme mevcut:

Yorum

ilk gitar da bayağı hoş !

Yorum

rgx420 bence daha mantıklı ama a2 çok rahat bir gitardır ama yerinde olsam rgx420 alırdım

Yorum

ben rgx 620 dz kullanıorum 420 nin üst modeli ve fazlasıyla memnunum o nedenle 420 mantıklı atrıca emin ol o gitarda bi a2 kadar olmasa da bayağı rahat ve hafifi bi gitar

Yorum

peki rgxa2 nin tonları nasıl?? sert tonlara iyi gider mi?ibanez rg 370dx ile rgx a2 arasnda kaldım..

Yorum

arkadaslar bende suanki gitar Yamaha RGX 420 DZ elektro gitar.. ben suanda baska bir gitar almayı dusunuyorm B.C. Rich Bronze Warlock WGBK alacagım gitar bu ve metal muzik için almayı dusunuyorm hangisnin tonları daha sert ve guzel olur yardımcı olurmusunuz??

Yorum

cnkt17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                peki rgxa2 nin tonları nasıl?? sert tonlara iyi gider mi?ibanez rg 370dx ile rgx a2 arasnda kaldım..
                rgxa2 kullanmadım ama Ibanez RG 370DX kendini her yerde belli etmiştir güzel bir gitar

kerem5757 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                arkadaslar bende suanki gitar Yamaha RGX 420 DZ elektro gitar.. ben suanda baska bir gitar almayı dusunuyorm B.C. Rich Bronze Warlock WGBK alacagım gitar bu ve metal muzik için almayı dusunuyorm hangisnin tonları daha sert ve guzel olur yardımcı olurmusunuz??
                B.C. rich çin malı sadece şekilden ibaret saçma ve yalan gitarlardır. Yamaha yerinede binlerce daha iyi gitar vardır bence tabiki gidip dene gör beğen al

Yorum

arkadaşlar rgx a2 de denemiş biri olarak şunu söyleyeyim kesinlikle sert bir gitar değil hatta **** yuvarlak tonlara sahip bir gitar,sıcak ve yumuşak tonlar istiyorsanız rgx a2 almanız daha mantıklı olur

Yorum

sizce ibanez rg370dx mi?yamaha rgx520dz mi?tarzlarım soft rock,hard rock,progressive,blues.

Yorum

rg370 kullanmalısın

Yorum

ben rgx420dz kullanıyorum ve açıkça söyleyebilirim ki çok rahat, güzel tonları olan bir gitar. köprünün hiçbir sorunu yok ayrıca boyası da bence çok güzel ve o aşırı parlak boyalardan daha karizmatik (satin black kullanıyorum) ayrıca sitede switch 3 pozisyon diyor ama 5 pozisyonlu ve humbuckerları single olarak bölebiliyorsunuz. gövde de alder olunca eq. ayarlı bir amfide strat tonları çok zor olmuyor.

Yorum

Ben yamaha rgx121z kullanmaya yeni başladım. Daha birkaç gün oluyor. Başlangıç için harika bir gitar diyebilirim. Çift humbucker var ama yumuşak tonda müzik de yapılabiliyor.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X