Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Stagg Electro Gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ya bendede s402 bk var tonları süper ona birşey diyemem ama gitar dökülüyo jack girişi vidası sürekli gevşiyo akaort burguları vidaları falan gevşiyo ama ton konusunda çok iyi bir gitar

Yorum

stagg in m350 modeli jazzmaster çakması olduğu için dikkatimi çekti

Yorum

Benim de ilk gitarım Stagg s300 dü,strat kasaydı ve 2 sene boyunca sorunsuz kullandım,klavyesi çok rahattı,tonuda boss me-50ile harika sonuçlar yarattı ben de,bu gitarımla hemen hemen bütün tarzları denedim,blues,jazz,metal,swing,funk... elektro gitara güzel bir başlangıç isterseniz fiyat/perfortmansıyla kesinlikle tavsiye ederim

Yorum

Ne kadar oldu hatırlamıyorum, aşağıdaki linkteki Stagg'den çalma fırsatı bulmuştum. Fiyatına göre gerçekten kaliteli bir marka Stagg. V kasası tamamen Gibson kopyası fakat işçiliği, kesimleri, ağacı vs. Gibson'ı aratmıyor. Sert muzik az nakit iyi malzeme üçgenini tamamlayan 3-4 markadan biri bile denebilir.

Yorum

Stagg

geçenlerde bu çocuğu aldım hiç ihtiyacım yoktu ama görüntüsü dikkatimi çekti. Hiç beklenmedik performansla karşılaştım. 2 bar programında kullandım ve diğerlerinde de bunu kullanacağım. fender stratım ve ibanez ar 300 üm uzun süre dinlenecek. Marka takıntınız yoksa mutlaka deneyin mutlaka deneyerek alın aynı model 2 gitar birbirini tutmuyor buna dikkat!!!

Yorum

arkadaşlar tabiki gitara yeni başlamış birisi için ilk etapta tonun çok bir önemi olmayacaktır , fakat zamanla piştikçe farklı ton arayışı ve çalınabilirlik faktörü ön plana çıkacaktır.

hiç düşündünüz mü fender , gibson , jackson vs. neden bu kadar pahalı ? tabiki fiyatların bu kadar uçuk olmasına marka adınında önemi çok büyük fakat gitardaki ağacın kalitesi , işçilik , manyetik hatta üzerindeki boya ve cilanın bile çok büyük önemi var.

şu bir gerçekki düşük fiyatlı gitarların birçoğu kalitesiz seri üretimdir . eğer gitardan çok bir beklentiniz yoksa veya bütçeniz kısıtlı ise idareten alınabilecek gitarlardır.

ben başlangıç gitarı kavramına inanmıyorum açıkçası.

hiç unutmam profosyonel müzisyen kuzenim bana demiştiki ,

"ekipmanın ne kadar kaliteli ise müziğinde o kadar gelişecektir."

Yorum

bende stagg s300 kullanıcısıyım 2 yıldır. Memnunum gitar şuana kadar sorun çıkarmadı beni götürüyor tonlarıda tatmin edici.

Yorum

Ben stagg S200 kullanıyorum 2008 yazında almıştm ve o zamanlar beğenmemiştim açıkçası.Biraz kurcaladım gitarı ve yeni amfi aldım.Şu anda çalıştığım yerde,evde veya stüdyoda olsun gitarımın tonundan oldukça memnunum ve kendisi sapasağlam

Yorum

Ne malı bunlar??

Yorum

Benzer seviyede zannedilen cort'tan kat kat daha kalitesizdir stagg. Stagg çok kalitesiz manyetikler üretiyor, komple gitarı geçtim yani. Cort ise bas gitar olsun elektrogitar olsun özellikle kendi ürettiği manyetiklerle verdiğiniz fiyatın hakkını fazlasıyla size geri veriyor. Başlangıç gitarı bile olmasın, metal çalıyorsanız cort, blues çalıyorsanız sx alın. Squier falan hiç tavsiye etmiyorum, fender ismiyle fiyatını ikiye katlar ve sunta üretimi yapar kendisi.

Nota gel: her markanın en iyi ve en kötü gitarları denediğimden yazıyorum bunları. İsimleriyle satmasın çoğu marka, kalitesiyle satsın istiyorum. Cort çoğu (babaannesi zengin olmayan) gitaristin ( ki özellikle basçı arkadaşlar keşfettikleri bu altın madenini hep kendilerine saklarlar) kalitesini kulaktan kulağa yaydığı bir markadır. Şöyle sağlam bir sx strat deneyin, gitarın fiyatı 300 lira dendiğinde şaşırır kalırsınız. Strata has o tonu alabileceğiniz tek klonları üretir sx. Squierda falan anca manyetik değişimiyle bulursunuz bu tonu ki onların da en ortaları 700 lira civarıdır.
                      Son güncelleyen thebadseeds; 27-07-2011, 19:57.

Yorum

Stagg markalasını detaylı araştırma fırsatı bulamadım ama stüdyoda denemişliğim vardır strat H-S-S modelini.

Gitarı ilk elime aldığımda kopya stratlardan farklı olduğunu anladım.. Bunun yanında T&T Sisters, rockSON, Manuel Raymond gibi bir çok kopya markayı da denedim ama klavye rahatlığı, tonaj etkisi olarak Stagg Marka stratların ton çizgisi biraz daha önde.

Ha öyle mükemmel gitar markası değildir, hatırlıyorum da çift Gibson manyetiği bulunduran bir Les Paul kasa Stagg marka gitar görmüştüm. Fiyatı da uygun değildi açıkçası.

thebadseeds arkadaşımız/abimiz de Cortlardan kalitesizdir demiş, tabi alt/orta/üst sınıf olarak değerlendirmiş olabilir, haklılık payı vardır. Üst sınıf Cortlar gerçekten sıkı ekipman sınıfına giriyor ama Cort G1XX serisi ile Stagg arasında pek işçilik farkının olacağını sanmıyorum.

Uzatmayayım, başlangıç, iyi bir yan ekipman ile de orta seviyeye gidebilecek bir markadır gözümde.

Ha şunu söyleyeyim, fikrimi sorarsanız, bir arkadaşım elektro gitara başlasa, ona Stagg markasını önermem şahsen, Squier, Yamaha gibi strat türevleri gitarlara yönlendiririm. Belki de tarz meselesinden dolayı
                        Son güncelleyen flightsim; 27-07-2011, 20:54.

Yorum

Arkadaşlar ben de stagg L350 almayı düşünüyorum sizce nasıldır? 1.5 yıldır gitar çalıyorum cort g 210'um var ama beni tarzıma çok hitap etmiyor artık o yüzden les paul düşünüyorum,stagg L350 nasıldır?

Yorum

-_LesPaul_- isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Arkadaşlar ben de stagg L350 almayı düşünüyorum sizce nasıldır? 1.5 yıldır gitar çalıyorum cort g 210'um var ama beni tarzıma çok hitap etmiyor artık o yüzden les paul düşünüyorum,stagg L350 nasıldır?
                            Bence Stagg dışında tercih edebileceğin çok az daha pahalı birçok gitar var. Les Paul kasa birçok gitar mevcut. Çok kaliteli ve sağlam bir gitar üretmedikleri sürece tercih etmeyeceğim bir markadır.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X