Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jackson Gitarlar Hakkında

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• asas580
    replied
    Arkadaşlar Cort X-11 ile Jackson JS32R Dinky Floyd Rose modeli arasında kaldım sizce ne yapmalıyım?
    Tarzım rock-metal ve clean tonlarda da verimli sesler almak istiyorum Cort H-S-H Jackson H-H
    Cort akort kaçırır mı?Cort' un kalitesine güvenir mi? Jackson'un tonları güzel mi & akort kaçırır mı?
    Siz ne önerirsiniz?

Yorum bırak:

• jacksondk2m
    replied
    ben dk2m almayı düşünüyorum sizce megadeth metallica çalmak için için iyi bir gitar mı değilse önerileniz neler?

Yorum bırak:

• Mcs_Jack
    replied
    Bence Türkiye'deki fiyatlarını hak etmiyorlar.1100 dolarlık gitarı (yukarıda bahsi geçen SLSMG) 2900 liraya sattıkları sürece de hak etmeyecekeler.

Yorum bırak:

• Sinikael
    replied
    Bir kereliğine SL2H-MAH Soloist deneyin...

Jackson'un farkının nasıl bir şey olduğunu göreceksiniz.

Yorum bırak:

• bfmv_91
    replied
    şu aralar bana göre fiyat performans açısından alınabilicek jackson slsmg maun abanoz emg 81-85 2 700 gibi bi fiyatı var.Onunla biraz bana göre tabi altı olan mh1000 arasında 300 lira gibi fark var

Yorum bırak:

• flyflyfly
    replied
    Prestigio isimli üyeden alıntı
    Alabiliyorsan RR5 al gerisi boş.
    teşekkürler alabilirsem RR5 o olmazsa(yani bulamazsam) dk2m almayı planlıyorum.

Yorum bırak:

• flyflyfly
    replied
    Kanada'dan bir jackson almak istiyorum ancak 2 saatlik sürem var sadece.bütçem 1500 ytl.Stratovarius tonunda bir gitar almak istiyorum tarzım Heavy metal/ Hard rock / Neo klasik anlayacağınız **** geniş yelpaze önerilerinizi bekliyorum.

Yorum bırak:

• radical
    replied
    bak şimdi jackson damarım kabardı. duncan modlu dkmg vardı bir ara elimde. cidden kendine münhasır bir gitardı, o tonu kolay kolay başka bir gitardan duyabileceğimi sanmıyorum. sh-1 '59 sapta müthişdi.

Yorum bırak:

• canKUTTT
    replied
    RR-3 başlığı altında da yazmıştım. Hazır iki Jackson konulu başlığı görünce buraya yapıştırayım. Benden ufak bir ekleme Kalın Thrash'le

Jackson gitarlar sağda solda okunarak, anlatılarak anlaşılmaz. O aletlerle yaşanır. Onun ruhu size dokunur, okşar sizi. HAtta sarar bedeninizi, kulaklarınıza aşkı tattırır.

DUyduğunuz solodaki gitarın Jackson'a ait olduğunu anlayamıyorsanız asla bir Jackson gitarınız benliğinizle bütünleşemez. İSterseniz on bin tane SL-1, RR-1 sahibi olun ama o zerafet benliğinizde ruhunuzda olamayacağı için anca onun bunun solosunu coverlarsınız... parmaklarınızdan ağlayan ve ağlatan notaları çıkaramazsınız, olmaz.

İnanmayan denesin. Sonra satılık ilanları koyarsınız nete. '' vay efendim işte zamanında şurdan aldım burdan bu kadara aldım, ona getirttim buna götürttüm... gitarın ağacı oturmuştur 10 yıllıktır kullanmadığım için şunun için bunun onun onlar şunlar için satıyorum...'' nedir bu ? o gitara benliğiniz ve ruhunuzla sahipseniz değil satmak ayrı kalamazsınız. Denemesi bedava olsa hepiniz deneyin isterdim ama hem yıllara dayanan birşey hem de cebe yüklenen.

İnsan kalbini satamazsa müzisyen de enstrumanını satamaz... Gitar, gitaristin kalbi değildir, ruhunun kalbidir.

Son parçaladığım aforizmadaki öznelerin dışındakilere biçtiğim sıfat sanırım ortadadır. Gelip denenebilir, görülebilir. Zaten piyasada çok var onlardan. Değer kıymet bilmemek değil bu değeri kıymete bindiremeyip kıymetli olamamaktır bu. Fosil olup gitmektir o.

Kısaca Jackson anlatılmaz, okunmaz, yazılmaz çizilmez...duyularla algılanır duyu ötesine gider. Aşk olur ruhu aşar. Allah'a şükrettirir insanı duyabildiği ve o aşkı tadabilecek kalbi taşıyan ruha sahip olduğu için. Ruh, bedene aşkını ifade eder o solo alıp götürdüğünde sizi Jackson'la... Jackson böyle bir gitar. Bilmem daha nasıl anlatır bu Cankut. Teknik bilgiler heryerde okuyun zaten anlarsınız. Her metal'ci eleman da zamanında kullandıysa gayet basitinden anlaşılacağı gibi alet metale uygundur. Türevlerine uygun mudur gibi bir bulanıklığa girmeyin Jaz kasa ile black-death yapacak değiliz değil mi ?

Ukala mı oldum hayır. Sadece Jackson'a aşığım.

NOT= Jackson derken abuk sabuk modeller değil zerafetin zirve yaptığı orjinal ürünlerden bahsediyorum.

Yorum bırak:

• ArmadA
    replied
    ccgtrst18 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de Jackson pro series Phil Demmel signature var.Emg 81 ve 60 manyetikler kullanıcıya çok geniş bir sound yelpazesi sunuyor.Agresif tonlarda ve sololarda gayet başarılı ve sağlam sustaine sahip.Kalite olarak da gayet sağlam bir gitar kısacası Jackson ın ismine yakışan üreimlerinden..
    hocam bende phill demmel almayı düşünüyordum sence o paraya değermi ?

Yorum bırak:

• cenk9614
    replied
    Jackson JS32T Kelly hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yorum bırak:

• ccgtrst18
    replied
    Bende de Jackson pro series Phil Demmel signature var.Emg 81 ve 60 manyetikler kullanıcıya çok geniş bir sound yelpazesi sunuyor.Agresif tonlarda ve sololarda gayet başarılı ve sağlam sustaine sahip.Kalite olarak da gayet sağlam bir gitar kısacası Jackson ın ismine yakışan üreimlerinden..

Yorum bırak:

• bodominheaven
    replied
    metal worrior isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    ya benimde bütçem var 1100 dolar falan nasıl bi jackson almak lazım

direk jackson dk2 al tabi türkiyeden alacaksan o fiyata anca bulursun DK2

Yorum bırak:

• metal worrior
    replied
    ya benimde bütçem var 1100 dolar falan nasıl bi jackson almak lazım

Yorum bırak:

• thisrakgldmn
    replied
    Arkadaslar peki Jackson ların 500 ytl 600 ytl arasındaki ürünlerinden tavsiye ediceğiniz bir gitar var mı ? Ve ton olarak nasıl bir verim alabiliriz hangi müzik türüne daha uygundur yardımcı olursanız sevinirim pek bir bilgim yok.
    Ben Js30Dk kullanıyorum..Kesinlikle tavsiye ederim.Pişman olmazsın...

Yorum bırak:

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
X