Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jackson Gitarlar Hakkında

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

saolasın ya seninki ama sigle lıylış bende 2 humbacher var
    dk2m lerde
    single var mı ***

abi
    bu arada gitarın kıymetini bil
    kimsede yok

bu arada msj attım ekle benim emeseni konuşalım

Düzenleyen - sumutlu on 21/03/2008 21:58:29

Yorum

hehe tamam ekledim dostum ... Gitarımı seviyorum.. Hep sanırım benimle olacak. Satmayı düşnmüyorum. sadece 2. bir gitar daha alırım para bulursam. Elimden cıkartmam bunu ..Manyetik modifiyesiyle daha hayvani bi duruma getircem bebegimi ) Su an bile ck,o iyi tonları ..Üstelik stok manyetiklerle.. Abi bu arada tabi ki benim ki H-s-s düzeni manyetikler. Dk2m ler farklı diger dk2 serilerinden.. Normalde dk2 ler h-s-s dir.

Düzenleyen - red_special on 23/03/2008 22:07:22

Yorum

red_special hocam senin gitarın üzerinde duncan design manyetikler mi var? Jackson DK2 lerde direk SD olmuyormu? Başka seri olmasın senin gitar?

Düzenleyen - shnicx on 23/03/2008 23:13:35

Yorum

Yenilerde evet direk sd oluyor, benim ki 96 yapımı

Yorum

Hm anladım hocam eyvallah Güzel alet ama üzerinde seymour duncanlar olsa tadından yenmez.

Yorum

Yakında köprüye Tb 4 alıp takıcam hocam Ozaman dedigin gibi tadından yenmez sanırım Sagolun yorumlarınız icin.

Yorum

jackson SL1 snow white(üzeri ejderha motifli)bir elektro gitar bu kadar mı güzel gelir insana.james hetfield 'ın gibson explorer ve aynı tipteki esp lerinden sonra beni müthiş derecede etkileyen,yeterli bütçem olsa hiç düşünmeden alacağım tek harika abidesidir(tabiki gerekli ekipmanı kurarak).hatta çalmayı bilmesem bile hiç çalmayacak olsam bile odamda ya da evimde baş köşede dursun izler izler dururum.tabi ki işin şakası öyle bir gitarı olsa insanın çalmaması gibi bir durum olabilir mi ??allah herkese istediği gitarları nasip etsin...

Düzenleyen - canKUTTT on 03/04/2008 15:06:14

Yorum

arkadaşlar en sonunda bende jacksonuma kavuştum

Yorum

jackson SL1 snow white(üzeri ejderha motifli)bir elektro gitar bu kadar mı güzel gelir insana.james hetfield 'ın gibson explorer ve aynı tipteki esp lerinden sonra beni müthiş derecede etkileyen,yeterli bütçem olsa hiç düşünmeden alacağım tek harika abidesidir(tabiki gerekli ekipmanı kurarak).hatta çalmayı bilmesem bile hiç çalmayacak olsam bile odamda ya da evimde baş köşede dursun izler izler dururum.tabi ki işin şakası öyle bir gitarı olsa insanın çalmaması gibi bir durum olabilir mi ??allah herkese istediği gitarları nasip etsin...
                    Amin amiinn Aslında laylaylom mu kıvılcım mı yani bikaç yer dışında Türkiyede orjinal jacksonlar yaygınlaşsa, ne biliim bi cort gibi olmasa da bir ibz ler kadar çok satılsa, almak isteyenler imkanlarını zorlarlar alırlar bişekilde.. Ama bizim için olmasada çoğu için "gözden ırak gönülden ırak" lar şu an Selçuk abi mydukkana istiyoruz jacksonları yav yardım et

Yorum

asıl politika çok satıp kar etmek,müzik severlere hizmet olsa bugün bunlar yaşanmazdı.bir tane satayım iyi satayım düşüncesi olduktan sonra arpa boyu yol gidilmez...!!! bu işe gönül vermiş binlerce insanın hevesini kursağında bırakmak bence çok vahim bir durum...andım olsun eğer bir gün maddi olarak acayip iyi bir duruma gelirsem ilk yapacağım işlerden biridir bu sorunlara çözüm arayışları içersine girmem.. kar olarak bu kadar asla abartmam, koymam da belki amacım satın alan insanların yüzlerindeki mutluluğu görmek ve her çaldıklarında hayır dualarını almak,gitarlarıyla geçirdikleri her zaman diliminde tatlı bir katkımın olmasından mutluluk duymam olur...sevgili mydükkan şu işe bir el at da binlerce insanı mutlu et**** bu jackson ları satan siz güzel insanlar azıcık halkın,müzik severlerin sesine kulak verin..!!!

Yorum

ÇOOOOOOOOOOOKK [:0] ama çook pahalı ama bir o kadarda mükemmel aletler KİNG V süper ve EMGli modelleri bir o kadar harikalar..

Düzenleyen - JAMES_ROOT on 16/04/2008 16:16:51

Yorum

19.05.2008 itibarıyle uğradığım İzmir/Çankaya laylaylom (yeni adını unuttum) yetkilisi bana laylaylomun resmen iflas ettiğini, jackson gitarları kimin ülkeye getireceğinin muallakta ve belli olmadığını açıkladı. Bilginize

Yorum

ya gramofon müzikte galiba jackson distribütörü.çünkü 15'e yakın model var sitelerinde.

Düzenleyen - utq3 on 23/05/2008 01:03:06

Yorum

LLL den aşağı kalır yanları yok birebir aynı fiyatları

Yorum

LLL den aşağı kalır yanları yok birebir aynı fiyatları
                                yani bayağı pahalı.. senn js30u satış fiyatın az bile orayan göre bnce

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X