Yeni bi elektro alacağım.Arkadaşım bana ısrarla kendi gitarını satmaya çalışıyor.Gitar İbanez N427... Ben bu modeli daha önce hiç görmedim internette de yok.Kıllandım biraz. Aslında güzel bişeye benziyor. 2 single 1humbucker manyetik ,tremolo köprü. Daha önce gören deneyen oldu mu? kafam yatarsa alıcam gibi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ibanez N427 diye bi gitar var mı?
Collapse
X
-
WhiteLion
Bir yamuk olabilir arkadaş dikkat et. Gitarı anlayan birine göstermeden birşey yapma. Unutma ki iş başka arkadaşlık başkadır..
Yorum
-
Rahatlıkla söylerim ki öyle bir ibanez yokturSap kısmında ibanez logosu var mı? Varsa bile taklit olabilir, aman haa.. Güzel gitarların taklitini yapıp kazıklamaya çalışırlar.Bir ara ben de jackson soloist model gitarı 400 - 500 YTL e buldum diye seviniyordum ama sonradan o markanın üç kağıtçı bir marka olduğunu öğrendim (RockSon).
Yorum
-
Bu aralar nete giremediğim için cevapları göremedim. Evet sanırım arkadaşların dediği doğru sahte bir ibanez. N427 de anladığım kadarıyla bir ses teknolojisinin adı.modeliyle alakası yok. Gitarın hiçbir yerinde modeli yazmıyordu, sadece sapında ibanez gio yazıyordu. Sapın arka yüzünde de" made in china" ibaresi var. İbanezin çinde üretimi yok bildiğim kadarıyla bu da taklit olduğu şüphesini artırıyor. Ama taş gibi gitardı manyetikleri falan acayip sağlam.
güvenemediğim için cort x6 aldım. ibanezin20 wattlık bi anfisiyle kullanıyorum. ilgilenen herkese teşekkürler
Düzenleyen - snopy31 on 28/07/2007 07:24:50
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum