Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez N427 diye bi gitar var mı?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ibanez N427 diye bi gitar var mı?

Yeni bi elektro alacağım.Arkadaşım bana ısrarla kendi gitarını satmaya çalışıyor.Gitar İbanez N427... Ben bu modeli daha önce hiç görmedim internette de yok.Kıllandım biraz. Aslında güzel bişeye benziyor. 2 single 1humbucker manyetik ,tremolo köprü. Daha önce gören deneyen oldu mu? kafam yatarsa alıcam gibi

Gayet güzel bir ibanez konusu mevcut soruların için...

Yorum

Forumu araştırdım.Arama bölümünde de ibanez i arattım ama n427 hakkında bir bilgiye rastlamadım.Daha acemi olduğum için tereddüt ediyorum çünkü bildiğim kadarıyla ibanez çinde üretilmiyor ama gitarın üstünde "made in china" yazıyor.Makina bulursam resmini de çekip ekleyeceğim.

Yorum

Bir yamuk olabilir arkadaş dikkat et. Gitarı anlayan birine göstermeden birşey yapma. Unutma ki iş başka arkadaşlık başkadır..

Yorum

Bir yamuk olabilir arkadaş dikkat et. Gitarı anlayan birine göstermeden birşey yapma. Unutma ki iş başka arkadaşlık başkadır..
          Bencede.Ayrıca İbanez'in kendi sitesinde liste halinde tüm modeller var karşılarştırabilirsin.

Yorum

Valla sitesinde falan belirtmiyor öyle bir model ama.. Dikkatli ol..

Yorum

bencede arkaaslar dogru soyluyor genelde kazıgı arkadas atar dikkat

Yorum

abi anfi alırken bile içindeki hoparlörü değişmişlermi die bakmak gerekiyor artık düşünün ne hale gelmiş bu piyasa bence abi sen çok dikkat li ol

Yorum

N427 headstock arkasında şeffaf bir yapıştırma şeklinde mi?

Yorum

bas gitar var böyle

peki ne kadarinsanın aklına iki sey geliyor ya adam senin iyiliğin için istiyor almanı ucuza vericek ya da sap ayarı filan atmış elinden çıkarmaya çalışıyor

Düzenleyen - isimsiz on 25/07/2007 15:49:05

Yorum

benim ilk gitarım ibenez gio jumpstart ve onun arkasında N427 yazyo tam olarak sapında üretim yerini yazan yazının altında yeni başlıyosan ii bi gitar ama 2. el kesinlikle alma bu arada tam model adı grx40 ju

Yorum

Rahatlıkla söylerim ki öyle bir ibanez yoktur Sap kısmında ibanez logosu var mı? Varsa bile taklit olabilir, aman haa.. Güzel gitarların taklitini yapıp kazıklamaya çalışırlar.Bir ara ben de jackson soloist model gitarı 400 - 500 YTL e buldum diye seviniyordum ama sonradan o markanın üç kağıtçı bir marka olduğunu öğrendim (RockSon).

Yorum

Bu aralar nete giremediğim için cevapları göremedim. Evet sanırım arkadaşların dediği doğru sahte bir ibanez. N427 de anladığım kadarıyla bir ses teknolojisinin adı.modeliyle alakası yok. Gitarın hiçbir yerinde modeli yazmıyordu, sadece sapında ibanez gio yazıyordu. Sapın arka yüzünde de" made in china" ibaresi var. İbanezin çinde üretimi yok bildiğim kadarıyla bu da taklit olduğu şüphesini artırıyor. Ama taş gibi gitardı manyetikleri falan acayip sağlam.
                          güvenemediğim için cort x6 aldım. ibanezin20 wattlık bi anfisiyle kullanıyorum. ilgilenen herkese teşekkürler

Düzenleyen - snopy31 on 28/07/2007 07:24:50

Yorum

evet ama o gitar kesinlikle taklitlit değil zaten ibanezin sitesine giren görür ibanez gio grx 40 ju bkn ancak bu gitarın sapında N427 yazyo sahte değil kesinlkile sadece bi karışıklık olmuş ve çin üretimide var endonezya çin japonya 3 ülkede üretiliyo

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X