Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez GRGR121Ex Nasıl..?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Ibanez GRGR121Ex Nasıl..?

Arkadaşlar uzun süredir istediğim gitarı bu hafta alacağım.. İstediğim gitar ''Ibanez GRGR121Ex''.Elektro Gitara Yeni başlıyorum. Şuanda klasikle idare etmekteyim. Yeni başlamak için sizce uygun mu? Uygun değilse hangi marka, hangi model bir gitar uygun olur..? Teşekkürler.
    Son güncelleyen METAL15; 21-05-2010, 22:08.

Admira Fiesta 3/4 (K23) Klasik Gitar.
    ya da
    valencia cg160

Kısaca 200 TL'yi geçmeyecek gitar al. Güzelim gitarı mahvetmek istemezsin değil mi ? Öğrendikten sonra 600 TL'likler ile devam edersin ...

İyi çalışmalar...

Yorum

Zaten 2 senedir klasik çalıyorum. Kendimi bayağa geliştirdim ve artık klasikle uğraşmak istemiyorum. İstediğim bu gitar elektro
      Son güncelleyen yutup123458; 22-05-2010, 15:07.

Yorum

görüntüsü hoş fiyatıda iyi sayılır. bence başlangıç için uygun. herşeyden öte gitarı beğeniyorsun bu bile kafi..

Yorum

bende bu gitarı almak istiyorum ama sololarda zayıf diyorlar elimde cort x-2 var .bu gitarla deiştirmek akıllıcamıdır.ayrıca **** mt2 pedalım var grgr 121ex den heavy metal tonları alabilirmiyim cevaplar için teşekkürler

Yorum

grgr120 ibanezin en alt seviye gitarı sen sadece şekline bakıp alıcaksın sanırım daha önce al demiştim ama elinde cort x2 varsa onla idare et bence performan olarak pek bir farkı olmayacak çünkü.

Yorum

420 lira civarında başka hangi gitarı önerebilirsiniz.orta seviyedeğim ama bütçe sorunum var

Yorum

Bakın herkes bütçesine göre gitar önerisi alsın diye sabit başlıklar açtık, siz de orayı kullansanız da forumu daha az kirletseniz olmaz mı?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X