Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Thinline'ın hangi modeli?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Fender Thinline'ın hangi modeli?

Arkadaşlar merhabalar geçen 23 Mart Cuma akşamı İzmir'de gerçekleşen Duman konserinde Batuhan Mutlugil sahneye emektarı olan vintage tele harici bambaşka bir gitarla çıkıverdi.İlk kez burada mı kullandı bilmiyorum ama gözüme çarptı.Kahverengi renginde ve 2 humbucker manyetiğe sahip bir thinlinedı. Modelini merak ettim modifikasyonlu da olabilir tabii.Malesef elimde net bir resmi yok başka gören oldu mu merak ediyorum bu gitarı?

orkunaş isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    ilgilendiğin için sağol dostum ama bu thinline ı biliyorum mexico yapımı 72' malesef bu değil kahverengiydi tamamen sunburstte değil pickguardda siyahtı hatta ama bir bakıma bu modele yakın

Yorum

Bilemiyeceğim o zaman

Yorum

http://2.bp.blogspot.com/_bhxbiT5Pe3g/Sb0thIB2u-I/AAAAAAAAAao/CnSNreCLW4E/s320/fender-thinline-walnut2.jpg

t
        arif ettiğin kadarıyla buna benzettim, bu 74' bir thinline. rengi walnut olarak geçiyor.

Yorum

mrtcntn isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          http://2.bp.blogspot.com/_bhxbiT5Pe3g/Sb0thIB2u-I/AAAAAAAAAao/CnSNreCLW4E/s320/fender-thinline-walnut2.jpg

t
          arif ettiğin kadarıyla buna benzettim, bu 74' bir thinline. rengi walnut olarak geçiyor.
          aynen buydu dostum teşekkür ederim hala satılmakta mı yoksa orjinal 74 yılına ait gitarlarda 2.el olarak sitelerde mi bulabilirim ?

Yorum

entras isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            aynen buydu dostum teşekkür ederim hala satılmakta mı yoksa orjinal 74 yılına ait gitarlarda 2.el olarak sitelerde mi bulabilirim ?
            Dostum benim tarzım jaguardır ama telelerede bir ilgim olmuştur her zaman Fender dediğimizde türkiyede 1 tane distriptörü var o da Tune-L burada bir gitar gördüm galiba batuhanda gördüğünden zaten bu gitarda bir grunge havası var beğendim
            işte link: http://www.tune-l.com/Fender-Modern-...rent_8862.html

Yorum

entras isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Gitar '72 Thinline. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Walnut rengi maalesef üretilmiyor. Mesajın üzerinden bir hayli zaman geçmiş ama hala ilgileniyorsundur belki.

http://www.fender.com/en-TR/series/classic/classic-series-72-telecaster-thinline/

Yorum

dostum şansına küs öyle bir gitar piyasada yok ne yazıkki batuhan kendi açıkladı 74 yılından kalmaymış yeni değil yani hatta videosu da var seyirci soruyor : http://www.youtube.com/watch?v=oTUzFw9FkVc

Yorum

Emistekin16 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  dostum şansına küs öyle bir gitar piyasada yok ne yazıkki batuhan kendi açıkladı 74 yılından kalmaymış yeni değil yani hatta videosu da var seyirci soruyor : http://www.youtube.com/watch?v=oTUzFw9FkVc
                  Fender 2000 yılından sonra eski gitarların birçoğunu orjinali gibi tekrar üretmeye başladı. O rengi değil ancak farklı renkleri şu anda satışta
                  Son güncelleyen Onur Akceylan; 04-02-2013, 13:07.

Yorum

İlgi alaka için sağolun dostlar. Videoda ki soruyu yönelten arkadaşta bendim kendisine. Zaten geçen İzmir e geldiklerinde de bizzat görüşüp karşılıklı bu muhabbeti ettik. Tekrardan sağolun

Yorum

Onur Akceylan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Fender 2000 yılından sonra eski gitarların birçoğunu orjinali gibi tekrar üretmeye başladı. O rengi değil ancak farklı renkelri şu anda satışta
                      dostum senin dediğinde doğru ama biliyosunki batuhanın babası batu mutlugilde çok iyi bir gitaristdir batuhanın telesi sarı olan 70 lerden kalma yani kozmetikli ürünlerden değil thinlineda öyle batuhan mutlugil gibi bir adam araştırarak alır fenderse hemen elinin altındadır

Yorum

Onur orada reissue lardan bahsetmiş '72 '74 '52 '60 ismi altında o yıllarda üretilen gibi modelleri Fender in tekrar günümüzde kişinin zevkine göre çıkarmaya başladığı doğrudur uzun zamandır da yapıyordu zaten bunu kaldı ki benim vintage takıntım yok o dönemlerden kalma bir tele yerine( fenderin bunca senede bilgi ve deneyim olarak geliştiğine kanaat getirirsek) custom shoptan istediğim şekilde kaliteli malzemeler ile yaptırmak daha mantıklı geliyor bu sorum tamamen meraktan sorulmuştu daha telecaster ı almadan önce thinlinelar a da bir göz gezdireyim dedim ki zaten istediğim gitarı da almış bulunmaktayım
                        Son güncelleyen entras; 01-02-2013, 14:49.

Yorum

adına sevindim dostum güle güle kullan customshop mantıklı geldi ama fiyatlar çok kalın

Yorum

Vintage( ki çok yanlış kullanım yapanlar var eskilerden kalmış her gitara vintage diyorlar misal adam 94' mexico strat ını öve öve bitiremiyor köprüsü pas içinde sap gazi olduğu halde ) ile custom shop fiyat performans olarak karşılaştırırsak bir araba parasını vintage e vermek yerine custom shop a 5000-6000$ yi verebilirim gibi geliyor

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X