Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çakma gitar??

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

çakma gitar??

gitar alıcam ama bana dedilerki piyasada bissürü çakma gitar var falan bu çakmalıktan kasıt nedir vede nasıl çakma olup olmadığı anlaşılır bi yardımcı olurmusunuz

kardeş çakmalıktan kasıt gitarın sahte olması! örneğin piyasada birçok sahte fender var! bu bildiğimz taklit! tıpkı çinlilerin herşeyi taklit etmesi gibi! nasıl anlaşılır konusuna gelince eğer biraz tecrübeliysen gitarı eline aldığında anlarsın! ya boyasından ya ağacından vs. o yüzden özellikle fender ya ibanez falan almayı düşünüyosan bu konusa dikkatli ol!

Yorum

**** mesela fenderin yan sanayisi var uyduruk bir şey bir de arkadaşlar anlatmıstı yine sitede rockstar diye bi marka ibanez jem seklinde denemeden hiçbişey almamak lazım

Yorum

*** çakma gitarlar oldukça çok piyasada özellikle bu tanınmış markalar yani fender ve ibanez biraz gitarı çalarsan anlarsın tonlarından sapından fln belli ediyolar

Yorum

Saplarına ve klavyenin rahatlıgına cok dikkat etmelisin ayrıca gitarın kasasını ve köprüyüde kontrol etmelisin bir de güvenmediin inanmadıın yerden almıcaksın

Yorum

dostum bu yuzden her gördügün yerden almayacaksın. bence hep bilindik yerlere bak dikkat et yani bu şeylere. arkadşların dedigi dogru rockson jem gibi bir gitar cıkarmış alırsın falan sonra pişman olursun örnegin.

Yorum

O olay o kadar ilgincki ama korsanda son nokta ya rockstar jem aynı ya görünüsü falan bilmeyen adamı kazıklıyolar işte 2 hafta sonra patlıyo gitar

Yorum

Eğer aldığın gitarla devamlı uğraşacaksan,canın sıkılınca suluboya,oje vs.boyayacaksan,bütün hıncını ondan çıkaracaksan taklit gitar al,yoksa bulaşma

Yorum

harbi taklitin artık b..ku çıktı! bn korkuyorum yakında antepte idenez ( ibanez yerine) dender ( fener yerine) die gitar yapan fabrikalar falan çıkacak ! =D

Yorum

Ben ibanoz görmüştüm

Yorum

yanında bu işlerden anlayan biriyle gidersen satamazlar sana

Yorum

Yakında abanoz falan çıkar ibanoz da var...Mender,zamaha,fibson,öpüphone

Yorum

İbanez yerine direk türk malı ibrahim Jackson da michael jackson fln olur

Yorum

Amfi de maşallah,lörtke,zolandAslında bazıları kaliteli çıkıyor da sinir olduğum adını bile aynı koyuyorlar

Yorum

Pedalda artık boss yerine boy pos,digitech yerine direk digitürk

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X