marshall 15 watt bir amfim ve epiphone lp standartım var gain i yüksek oldugu zaman sesini açamıyorum ( sesinin % 20 sini açabiliyorum hatta daha azını ) çünkü bir uğultu başlıyor bunun sebebi nedir ve giderilebilir mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yüksek gain ve uğultu sorunu
Collapse
X
-
Site *****
- Jun 2003
- 2019
-
There is no dark side of the moon really... As a matter of fact, it's all dark.
Kişisel Sitem: www.burakmisket.com
Kaliteli jack ( Cort'dan ziyade Planet Waves ekonomik/kaliteli kablolardır ) ve çalarken amfiden uzaklaşma şuan için yapabileceğin en mantıklı çözümlerdir.
Yorum
-
WhiteLion
Feedback oluyor anladığım kadarıyla.Bunun birçok sebebi olabilir.Ama Blackmore'un dediği gibi kablodan olabilir.Birde çok yaklaşmamak gerekiyor.Onun haricinde manyetik'te bazen etkileyebiliyor.Yeni kalite bir kabloyla denemekte fayda var.
Yorum
-
arkadaşlar bendede marshall mg30dfx amfi var.gitar cort x6. kablo planet waves. amfinin gain'i sondayken sesi 5'ten sonra yaptığınızda inanılmaz bir uğultu geliyor. ilk önce sol elimle tellere dokunuyorum kesiliyor, sonra çalmak için sağ elimi tellere koyduğumda yine kesiliyor ancak bunlardan en fazla 2-3 saniye sonra yine başlıyor......?.......
Yorum
-
Ev tipi amfilerde bunlar normaldir tabi ki feedback yapar. Gaini azaltıp sesi açmayı dene metallpica...gain 10'daydı daha demin. 9'a aldım seside sona aldım bu saatte
hiç bir ses uğultu çıkmadı. tabi gitara dokununca içerden annemler aaaaalllppp diye bağırdılar o başka....
teşekkürler valla...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum