Duyuru

Collapse
No announcement yet.

perde demirleri nasıl parlatılır?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

perde demirleri nasıl parlatılır?

elektro gitarda zamanla perde demirleri paslanıyormuş gibi bir hale geliyor. perde demirlerini parlatmak için neler yapabiliriz?

Tavsiye ederim, güzel bir paket..

Yorum

bende var ondan ama sadece fretleri temizliyor ben demirlerini de parlatmak istiyorum aynı ürünün perde demirlerini parlatıcı bir etkisini göremedim.

Yorum

fret=Perde demiri demek oluyor zaten.Daha neresini parlatacaksın yahu?Klavyenin ağacını temizlemek için tuşe bölümü için badem yağı falan kullanılır.Ama fret perde demiri oluyor zaten.Farklı bir ürün sözkonusu değil diye biliyorum..

Yorum

ya mustainein gitarına bakıyorum adam ne yapıyorsa ışıl ışıl super ben aynısını istiyorum ama olmuyor

Yorum

limon yağı aldım klavyeyi temizliyeyim diye, tabi bunu kullanırken fretlere de bulaşıyor, pamukla yedirirken de illa ki fretlere de geliyor.. sonra bir baktım fretler tertemiz, ayrıca süper görünüyordu..
            klavyen gül ağacıysa tavsiye ederim.. hem kalvye de temizlenir, bakım görmüş olur, hem fretler

Yorum

Onun fretleri temiz.
              Sorun perde demirlerinde

Yorum

çok kolay....

önce zımparalıycan sonra puhhhh diye tükürüp silcen

Yorum

hur.k kökten çözümü bulmuşun sen

Yorum

doğal yöntemler, uygulayın memnun kalmazsanız 3-4 gün içinde mesajımı silerim tükürmekj zorunda değilsiniz... limon yağı da kullanmayın.. ha limon ha yağı ne farkeder... sür limonu bak nasıl parlıyo

Yorum

mangalmı temizliyon oğlum ne limonu

Yorum

aynı şey.. ikiside metal..

Yorum

törpü ne ya eğe eğe onun adı sor bana atolye dersinde az eğelemedik demirleri hey gidi hey Benim gitarımı pislik götürüyor ya şöle komple gövde teller fretler fret aralarını temizleyen bir set yok mu

Yorum

valla planet waves in hydrate die kırmızı bi spreyini kullanıyorum...

Yorum

ya limon kullanınca daha beter paslanmasın bu. arkadaşlar bi sorunum cıktı. gitarın sapının gövdeye bağlı olduğu yerin hemen giriş kısmı çatladı. çatlak çok küçük gitara etki etmiyor ama ilerde prblem çıkabilir mi diye endişeleniyorum. gitarı da yeni almıştım. ısınmak için elektrikli soba kullanıyorum ve bundan şüpheleniyorum. (

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X