Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitar Üzerine Çizim... Harika Bir Şey...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ankarada baskent müzikte yapıldını duymustum zaferusta yapıyor sorun bi

Yorum

Valla Ankara'yı bilmem ben İstanbul'dayım...
      Ama iyi illustratör adamların çoğu biliyordur airbrush'u öyle atla deve birşey değil.

Yarın bir soriim sana ortalama bir fiyat söyliim millet kaça yapıyormuş bu tarz işleri.
      Ama 1 milyardan ucuz olacağını hiç mi hiç sanmıyorum....

Yorum

1 milyara gider telecaster alirim yahu D:

Yemisim brushini.

Yorum

Ya bana verin gitarı, ben mercedes servis bakım bölümünde rengarenk boyatır getiririm.

Yorum

Yemisim brushini.
            Sizler bu şekilde düşündükçe ne o artistler ne de yapımcılar gerekli yeri bulamayacaklar bu ülkede biliyorsunuz değilmi?

Yorum

Lord Sparhawk haklısın ama 1 milyar çok pahalı...

Lord@ sorabildin mi? gerçi daha bu gece atmışsın mesajı ama..

Yorum

Yemisim brushini.
                Sizler bu şekilde düşündükçe ne o artistler ne de yapımcılar gerekli yeri bulamayacaklar bu ülkede biliyorsunuz değilmi?
                Kendi adima konustum.Daha elimde iyi bir gitar yokken,gidip airbrusha 1 milyar vermem pek akil kari degil

Ayrica, elbette o artistler ve yapimcilardan once, kendimi dusunecegim.

Yorum

1 milyar çok pahalı değil, bu işler el emeğiyle yapılıyor ve el emeği her zaman pahalıdır, çünkü bu kişiler sadece yaptıklarından para kazanırlar, oturup masa başı, salla başı al maaşı işi yapmadıklarından ve sık sık da iş yapmadıklarından el işi her zaman pahalıdır her alanda düyanın her yerinde, bu son derece normaldir.

Komşu sana zaten kimse ucuz gitarına 1 milyarlık iş yaptır demiyor, olaya basit yönden bakmayın özüne bakın, iyi bir gitarın olsa yine bu mantıkla yaklaşacaktın, telecaster'in olsa "1 milyara manyetik alırım, foto makina alırım, onu alırım, bunu alırım, adam bi boya yapacak 1 milyara yerim öyle brushı, oto tamirciye yaptırırım ucuza gelir vs." diyecektin gene.

Benim bahsettiğim bu, bu tarz emek insanlarına biraz daha saygı duyun, sonuçta sadece onlar kaybetmiyor doğal olarak siz de kaybediyorsunuz, bu böyle oldukca siz airbrush yapanları çok ararsınız, 3-5 tane yapımcıya kalırsınız doğal olarak, bir inceleyin bakın diğer ülkeleri, yapımcılık son derece gelişmiş, yüzyıllardan beri, insanlar bizim insanımızın baktığı gözle bakmıyor bu tarz emek işi yapanlara oralarda, doğal olarak bir piyasası, rekabeti var ve sonuçta çok güzel eserler çıkıyor ortaya, bize de her zaman her işte olduğu gibi aval aval bakıp iç geçirmek kalıyor ne güzel yapmış, ne güzel etmiş adamlar diye..

Yorum

slm hemen cvp vereyım izmirde yapan var hemde mukemmel duzeyde ve cok uygun fıyatlara ılgılenen varsa yerını soylerım...

Yorum

slm hemen cvp vereyım izmirde yapan var hemde mukemmel duzeyde ve cok uygun fıyatlara ılgılenen varsa yerını soylerım...

ilgilenen var ki konu açılmış..

Yorum

bnce paran ve ii bi gitarın varsa neden olmasın..

Yorum

1 milyar çok pahalı değil, bu işler el emeğiyle yapılıyor ve el emeği her zaman pahalıdır, çünkü bu kişiler sadece yaptıklarından para kazanırlar, oturup masa başı, salla başı al maaşı işi yapmadıklarından ve sık sık da iş yapmadıklarından el işi her zaman pahalıdır her alanda düyanın her yerinde, bu son derece normaldir.

Komşu sana zaten kimse ucuz gitarına 1 milyarlık iş yaptır demiyor, olaya basit yönden bakmayın özüne bakın, iyi bir gitarın olsa yine bu mantıkla yaklaşacaktın, telecaster'in olsa "1 milyara manyetik alırım, foto makina alırım, onu alırım, bunu alırım, adam bi boya yapacak 1 milyara yerim öyle brushı, oto tamirciye yaptırırım ucuza gelir vs." diyecektin gene.

Benim bahsettiğim bu, bu tarz emek insanlarına biraz daha saygı duyun, sonuçta sadece onlar kaybetmiyor doğal olarak siz de kaybediyorsunuz, bu böyle oldukca siz airbrush yapanları çok ararsınız, 3-5 tane yapımcıya kalırsınız doğal olarak, bir inceleyin bakın diğer ülkeleri, yapımcılık son derece gelişmiş, yüzyıllardan beri, insanlar bizim insanımızın baktığı gözle bakmıyor bu tarz emek işi yapanlara oralarda, doğal olarak bir piyasası, rekabeti var ve sonuçta çok güzel eserler çıkıyor ortaya, bize de her zaman her işte olduğu gibi aval aval bakıp iç geçirmek kalıyor ne güzel yapmış, ne güzel etmiş adamlar diye..
                          Bence arkadaş da söylediklerine katılıyordur hepimiz gibi ama onun kastettiği ekmek yok köfteyi neyleyim gibi birşey heralde.

Düzenleyen - Chechen on 19/12/2006 20:54:37

Yorum

Tabiki param olsa yaptiririm

Ben asla yaptirmayin fln gibi biseyden bahsetmedim.Bende istemezmiyim gitarim guzel gorunsun daha bi zevkle calayim.

1 milyarda bir ogrenci icin buyuk bir rakam =)

Yorum

Losttaki Sawyer in gibson lp ların üzerine çizim yaptığını biliyor musunuz?

Yorum

bence gitarın orjinalli bozuluyo.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X