öncelikle herkese selam. yakın zamanda bir elektro almak istiyorum. yapacağım tarzlar jazz, latin jazz ve rock. bütçe açısından en fazla 1000-1250 ytl arası olmalı fakat elektro gitarı daha belirleyemedim.6 seneden beri klasik gitar çalıyorum ve klavye açısından rahat bir gitar istiyorum ayrıca kalıcı bir gitar olmalı.epiphone un les paul standart, joe pass , riveria ve 56 gold top modellerine baktım bunları kullanan veya denemiş olan var mı? bunlardan hangisini seçmeliyim? başka önerebileceğiniz firmaların modelleri var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
jazz müzik için elektro önerileri
Collapse
X
-
Epiphone les Paul Classic model gitar kullanıyorum. Manyetikleri değiştirilmiş durumda ama. Kesinlikle tavsiye ediyorum al, bir çok müzik türünü çok rahat icra edebilmeni sağlayan bir gitar. Yalnız şöyle bir durum var Epiphone gitarların pek çoğunda distiortionla çalmak istenildiğinde dip gürültüsü oluşuyor, bunu göz önünde bulundur.
Epiphone'u kesinlikle tavsiye ediyorum. Mutlu kalacağından hemen hemen eminim!!!!
-
Joe Pass i tavsiye edebilirim ancak fazla drive da feedback yapar kasali gitarlar, ammavelakin Jazz icin en uygun aletlerdir. Semihollowlar var onlar daha az feedback yaparlar, Gibson ES335 gibi tip olarak onlara benzeyen birseyler olabilir. Bir de Ibanez'in artcore serisinin fena olmadıgını söylüyorlar.
Yorum
-
peki les paul standart, riviera ve 56 gold top modelleri için söyleyebileceğiniz bir şey var mı
Yorum
-
fenderin highway serisinin stratocoster ına baktım. gitar zaten amerikan. satıcısı bana bu highway serisinin orginal amerkan modeline çok yakın olduğunu söyledi. ve gitarı denedim her bir özelliği tartışılmaz çok güzel amerikan gitar çalmak başka oluyormuş
neyse fakat moralimizi bozan ise tahmin ettiğiniz gibi fiyatıydı. 900 euro çekti. indirim yok. deşhet bi durum 1200 ytl olsa olabilir diyicem ama indirim yapılamıyo.meksika olanları ise 650-700 euro bence onlara o kadar fiyat vermeye değmez. higway sersini kullanan birileri var mı? sahnede epiphone ile fender arasında çalındığında ses olarak bir uyumsuzluk durumu olabilir mi? ayrıca highway 900 euro vermeye değer bir model mi?
Yorum
-
meksika olanları ise 650-700 euro bence onlara o kadar fiyat vermeye değmez. higway sersini kullanan birileri var mı? sahnede epiphone ile fender arasında çalındığında ses olarak bir uyumsuzluk durumu olabilir mi? ayrıca highway 900 euro vermeye değer bir model mi?
Yorum
-
Elindeki parayla belki bir ihtimal Gibson Les paul Studio dusurebilirsin.Sanirim bu senin isini gorecektir...
Belki soyle bir seyde olabilir.Seymour duncan ın JAZZ Manyetigi var bence anfinide ayarlarsan guzel Jazz tonlari veriyor. Bende Jazz calmiyorum ama neckte bu manyetigi kullaniyorum...
bu arada bu manyetigi Dave mustaine gitarinda kullaniyor banada kendisi onermisti zaten...
Yorum
-
yamaha nın aes 520 modelini bilen var mı gerçekten bence klasik gitar yapısına yakın bir gitar klavye açısından. o gitarda bence jazz tonları güzel gelebilir ama rock yapmak istesek bonjovi u2 veya evanesences gibi bu konuda bu gitar bize yeterli gelir mi? sert tonları kaldırabilir mi? çünkü gitara boss un overdrive ve distorion pedallarını düşünüyoruz. sizce bu pedallarla gitar uyuşur mu?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum