Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankaradaki müzik mağazaları

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ankaradaki müzik mağazaları

merhaba arkada?lar. ben ankaradan epiphone les paul serisi veya squier japon strat almayy dü?ünüyorum. ikinci el veya 0 olabilir. buradaki müzik ma?azalarynyn nerede oldu?unu bana söyler misiniz?
    istanbula gelmeme gerek var my? ma?azalar hakkynda da bildi?iniz bi ?eyler yazarsanyz sevinirim. hangisi güveniilr, hangisi kazykçy, hangisi ucuz falan filan gibi....

Düzenleyen - perdesiz on 20/03/2004 12:48:02

kotu satici yoktur,kotu alici vardir..
    tum saticilar aynidir bence..git pazarlik yap,gozun acik olsun yeter.

Yorum

Ya Kyzylay'da bir sokak var dur bakalym neydi...Hatay Sokak.Orada Panmusic,Zühal Müzik vs. var.Yanyndaki sokakta gürmüzik var,neredeyse bütün Cort modelleri orada.Bir de Ziya Gökalp üstündeki bir sokakta Kyvylcym Müzik var,kime sorsan bilir zaten.

Gürmüzik'teki ya?ly adam bazen çok sallyyor.Bazy ürünler de çok pahaly ama bazylary da çok ucuz.Aslyna bakarsan genel olarak tüm ma?azalarda böyle.CoolDog arkada?ymyn dedi?i gibi uyanyk ol,adamy iyice syky?tyr ki e?er sallyyorsa bir dedi?i di?er dedi?ini tutmasyn

Yorum

ben valla zuhalden almy?tym güzeldir orasy model açysyndan bakarsan kyvylcymda zengindir...

Yorum

Ya Kyzylay'da bir sokak var dur bakalym neydi...Hatay Sokak.Orada Panmusic,Zühal Müzik vs. var.Yanyndaki sokakta gürmüzik var,neredeyse bütün Cort modelleri orada.Bir de Ziya Gökalp üstündeki bir sokakta Kyvylcym Müzik var,kime sorsan bilir zaten.

Gürmüzik'teki ya?ly adam bazen çok sallyyor.Bazy ürünler de çok pahaly ama bazylary da çok ucuz.Aslyna bakarsan genel olarak tüm ma?azalarda böyle.CoolDog arkada?ymyn dedi?i gibi uyanyk ol,adamy iyice syky?tyr ki e?er sallyyorsa bir dedi?i di?er dedi?ini tutmasyn
          Hakan Bey e laf yok. Lütfen yanymadan etmeden ba?kalary hakkynda yorum yapmayyn. Hakan Beyi abim gibi severim. Cort gitarlary tanytmak için elinden gelen her ?eyi yapar.

Yorum

Ben sadece kendi gördü?ümü söyledim,ilk ba?ta Cort dü?ündü?ümü söyledi?imde çok övdü bo?ver di?erlerini falan dedi.3 gün sonra Ibanez getirtebilir misiniz dedi?imde de onu övmeye,bo?ver di?erlerini demeye ba?lady.Ynsan olarak çok iyi olabilir,sevebilirsin ama ben ya?ady?ymy söylüyorum,satycy açysyndan bakyyorum.Tatly bir adam zaten orada hemfikiriz de...

Yorum

arkadaslar saticilar yalan soylemez,sadece dogrulari gizler..bu bir gercektir..2side iyi gitarlardir ama size birinin yapip digerinin yapamadigini asla soylemez.gordugu eksikleri anlatmaz.

bilerek gidin,deneyin ve alin..asla saticiyi dinlemeyin..
              soyle dusununki onunda satis yapmasi lazim,iyi biri olabilir ama orda ticaret yapiyorsunuz.

Yorum

az önce zuhal'e gittim gitar denemeye. orada genç bi eleman vardy. kendi de gitaristmi? grubu falan varmy?. istedi?im gitarlaryn hepsini iki?er kere indirtip çykarttym yerinden ona. istedi?imi denedim. istedi?imi çaldyrdym. adam of bile demedi. valla takdir ettim kendisini.

Yorum

Öylede yapmak zorundalar. Sen gitar alyyorsun. Pazardan meyve de?il.

Yorum

kyvylcym müzik kaliteli biraz ama acayiiiiiiiiippppp kazykcy bu bir.
                    gur music efsanesine girme. ben gitar aldym alana kadar hihh hihi güler yüz ondan sonra bi problem oldu bana ne laflar ettiler. alalha havale ediyorum uzak dur..
                    ZUHAL MUZYK KADAR EFENDY YNSANA HO? DAVRANAN SAYGILI SEVYYELY YER GÖRMEDYM. cem abi falan var bak onlara git ne istersenn en güzel ilgi ve yardymy görürsün bence. ben washburn aldym ordan. adamlara borcum var o kadar ne kadar iyi kar?ylyyorlar syky?yk oldu?umu söyledim bak hala kaç ay oldu veremedim parayy ne kadar iyi davrandylar süperrrrr insanlar ...

Yorum

ZUHALY BEN DE SEVEERYM
                      MALLAR YYY
                      KIVILCIM OLDUKCA MODEL BULABILECEGIN(AYRICA KALYTELY)BYR YER FAKAT HERKESYN DEDYGY GYBY KAZIKCI
                      ÜLKEALANI KARSISINDA BIR YER VAR (HAFYF KAZIKCI)
                      BIR DE YZMYR CADDESYNDE EVRENSEL MUZYK VAR (OZELLYKLE TAMYR YCYN KENAN ABY BABA ADAMDIR)
                      ACIKCASI BUNLARIN HEPSINI GEZ BIRISINDEN ALIRSIN

Yorum

... washburn'e ben de katılıyorum gür müzik efsanesi konusunda, satarken güleryüz gösterdiler, 4-5 ay sonra benim gitarımda da bi problem oldu adamın bana dediği daha "larj" olun(aynen yazıyorum) boşverin problem olur öyle bazen.Sorun çıkartır mı dedim...Sonunda hakaretler vs.(çok saygılı ve seviyeli ?!)TTKD'ye başvurmayı düşündüm fakat yeterli zamanı ayıramadım.
                        <hr>
                        ... Bu arada bu forum gür müzik hakkında okuduğum 4. forum...Bu olay olduktan sonra bu amcayle ilgili netteki yorumları gördüm.Bu da sonuncusu.
                        <hr>
                        ... Ankara'da Cort arıyor olmasaydım oraya gitmezdim ama gitmiş bulundum ve pişmanım.Oradan birşey aldıysanız garanti beklemeyin, ona göre hesabınızı yapın.
                        <hr>
                        Ankara'da rakip bir cort satıcısı olmasını çok isterdim.tek cort satıcısı oldukları için istedikleri küstahlığı yapabiliyorlar!

Yorum

Kızalaya girdinmi zaten heryer müzik mağazası... Ben şahsen Kıvılcım'a git derim, yerini kızılay da kime sorsan bilir (umarım).

Yorum

ne kedar güleryüzlü, samimi, sabırlı olursa olsun asla satıcılara güvenmeyin. bir sorun cıkınca gercek yüzlerini görüyosunuz. bi arkadaşım zühal den gitar almıstı bazı sorunlar cıktı o zaman zühal müziginde gercek yüzünü gördük. ayrıntıları anlatmııcam. sonucta arkadas zühal müzigi mahkemeye verdi ve kazandı, yani haklıydı.

Yorum

ben hiç gitmedim ama hamam önü diye bir yer varmış orda bayağı ucuz oluyormuş. Bir bak derim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X