Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Heavy Metal ve İyi Bir Solo İçin Tel Önerileriniz

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Heavy Metal ve İyi Bir Solo İçin Tel Önerileriniz

Bazı arkadaşlar soruyor hangi tel hangi tür müzik için idealdir diye hepimiz bilgilerimizi bu alanda paylaşalım

Heavy Metal ve İyi Bir Solo için D'addario EXL120-5S0S kullanın derim ben sürekli kullanıyorum ve memnunum

bende özellikle solo için sustaini iyi olan bir tel arıyorum ne önerirsiniz?

Yorum

Elixir 12052 Nano Web Light Takım Tel Elektro Gitar Teli 010-046

elixir nanoweb ligh 10-46 takımı kullanıyorum. diğer markaların 10-46 takımlarından daha sert bir tel. uzun zamandır bu teli kullanıyorum. bir tel takımına 10 lira verip de 1 ay sonra değişireceğime bu takımı 3 ay kullanıyorum. hem tel değiştirince akort oturdu mu oturmadı mı gibi de bir derdim olmuyor. sustain ve bendleri çok iyi bu telin. gerçi 3 ayda bir bu teli değiştirmeniz gerekse de 6-7 ay sonunda bile ilk gün gibi parlaklığını muhafaza ediyor. teknolojisini anlamış değilim ama çok kaliteli. metal için bence çok uygun çünkü bass tellerinden çok iyi bir performans alıyorum. fiyatı pahalı gibi görünse de hakkını vereceğini düşünüyorum. pahalı gelirse de ernie ball tellerine bakmanı öneririm.

Yorum

ömrümde d'addario kadar dandik tel görmedim. elixir çok abartı bir tel. kesinlikle jim dunlop-zakk wylde signature öneriyorum. clean tonda bile pinch harmonic alabiliyorsun. riff desen harika solo desen harika ötesi.

Yorum

bu daddario ların uydurukluğu konusunda tamamen katılıyorum.ne zaman 5-6 saat gitar çalsam ertesi gün parmak uçlarım soyuluyor.ayrıca aptal ince mi telim deavamlı kopuyor.gidiyorum tek tel alıyorum hesapta daddario markası.adama diyorum usta bunun paketini açıp içindeki ile başka bir teli değiştirip satarlar mı diye yok diyor satmazlar.e o zaman neden gitarın üstündeki diğer teller paslanmıyor da ince mi bir kaç saatte paslanıyor.valla alacağım elixir leri mis gibi oh...bir tane olumsuz yorum okumadım...ayrıca paslanmaması ve solo tekniklerinde iyi bir performans veriyor olması (yorumlara göre)tercih sebebim...alırım beğenmedim diyelim en kötüsü 30 lira yalan olur....deneme yanılmayla öğreniliyor birçok şey işte..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X