Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfi için Referans veya Monitör Kulaklık Seçimi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Amfi için Referans veya Monitör Kulaklık Seçimi

Amfi ve Pedala direk bağlıyabileceğimiz Referans Kulaklıkları için tavsiye istiyorum daha önceden kullanmış veya bilgisi olan bu konuda.

PHILIPS (SHP 1900) Kullanıyorum. Çok güzel bir kulaklık olmasına rağmen pedala bağladığımda seslerde bozulma az da olsa kendiliğinden overdrive oluyor. Tavsiye edebileceğiniz bi Referans mı dır adı Monitör Kulaklıkmıdır bilemiyorum ama varmı acaba.
    Stüdyomuzda Referans Monitör M-Audio BX8A kullanıyoruz gitarımın sesi çok güzel geliyor. Yani Demek istediğim BX8A gibi kulaklık varmı acaba pedala bağlıyabileceğim.

Şimdiden çok teşekkürler.

Sevgili zuluraptor

Kulaklık olarak AKG K530 modelini şiddetle tavsiye etmekteyim. Mydukkanda bulabilirsin. Son derece profösyonel kulaklıklar. İşini göreceğinden hiç şüphen olmasın. Kullandığın kulaklıkla mukayese dahi edilemez. Okadar iyidir yani

Monitör olarak Laney kullanmaktayım. Power monitör olarak bence daha iyisi yokşu an.

Sevgilerimle

Yorum

Paraya Kıyıp alıcam 1 tane Tavsiyen için teşekkürler. Başka Türkü olmıyacak çünkü Processoruna takıp denedinmi hiç. **** şöyle soruyum Procecessore takıp tone yazıp sonra Amfinde çok farklı oluyor mu sesler. ( Tabiki farklı olur ama benim kullandığım kulaklık için sanki tonu yazmamışım gibime geliyor.Delicesine farklı bir ton çıkıyor amfiye taktığımda pedalı. )

Yorum

Selamlar tekrar

Kullandığın kulaklık 17 ytlye alınabilecek bir kulaklık fakat profösyonel diye geçmekte.Bu kulaklıkları kimseye tavsiye etmiyorum. Ben prosesör kullanmıyorum. Bu sebeple seni yanıltmak istemem. Fakat pedal ve amfi kombinasyonunda aldığım sesler çok başarılı.Gayet yetrli ve birokadar tatminkar

Bugün kulaklık üeticileri arasında AKG yi tek geçerim. K530 ve daha üst model her kulaklık için referans verebilirim sana. Daha ucuz şeyler de var fakat çok güvenilir değil. Bu kulaklık ümit ediyorum ki seni tatmin edecektir.Hele o kulaklıktan sonra nekadar doğru bir yatırım yapmış olduğunu anlayacaksın zaten
        Sevgilerimle

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X