Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pc Amfi Olarak Kullanılır Mı?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Pc Amfi Olarak Kullanılır Mı?

mehabalar benim Cort X-6 gitarım var ve amfi yerine Ses Kartı Alıp Pc De Çalıorum İlla Amfi almam lazım mı Yoksa İdare Edebilirmiyim sonuna kadar ?

[pc Amfinin Yerini Tutar Mı?]

Düzenleyen - burak631 on 20/04/2008 23:28:25

Pc anfinin yerini tutmaz .

Yorum

Buna benzer konular vardı bi araştır istersen.Ama yinede söliyim.Hiç bir şey amfinin yerini tutmaz.Bazı sesleri istediğin gibi alamazsın.Bence eninde sonunda amfiye ihtiyacın olacaktır.

Yorum

Amfi üzerinde preamp denilen bir kat vardır ve gitarın sesi bu aşamada şekillenir power katından ses hoporlöre iletilir,diğer bilgisayar müzik seti veya 5.1 2.1 ses sistemleri üzerinde preamp yoktur direk gitarın sesi çıkacaktır bu şekilde analog pedallarla kullanmak çok zor olacaktır fakat amfi similatörü olan processor ya da analog pedallarla (Tech 21-gt2,Digitech df-7)kullanabilirsin.Burada dikkat edilecek husus yine amfi similatörü yani preamp gereksinimidir.

Yorum

yukarıda nitrosolo arkadaşın dediği gibi burada dikkat edilecek husus amfi simülatörüdür.bunun içinde amplitube adlı gitar-efekt programı mevcuttur.bende de cort x-6 var ve amplitube ile harikalar yaratabiliyor,çok güzel tonlar elde edebiliyorum.internet sitesini de şöyle vereyim:

tabii programm ücretli,fakat torrenttan (anladınız işte) paşalar gibi indirip kurabilirsiniz.fakat ses kartının kaliteside önemlidir.onboard bi ses kartı ile iyi bir sonuç alamazsın.ses kartının üzerine ''Asio 4All' kurup latency i yani gecikmeyi önleyebilirsiniz.fakat en sonunda şöle bir gerçek ortaya çıkar:asla amfinin yerini tutamaz amfi bambaşkadır ama sizi böyle uzun süre götürebilir.cevaplara yanıt olduysam ne mutlu bana=)

Yorum

İmkanın varsa önce bir amfi bulup amfi ile bir solo dene daha sonra pc ile kendi sınırlarını kendin belirlersin en nihayetinde amfiden sonra Pc seni tatmin ediyor ise amfi almana gerek yoktur tam tersi olursa artık sana kalmış derim ben.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X