Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro Gitar Sapı Arıyorum ...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Elektro Gitar Sapı Arıyorum ...

Arkadaslar Gitarımın Perdeleri iyice küflendi ve oyuklar olustu güzel bir sap ariyorum saglam ve jackson tipli bir sap nerden bulabilirim ..

bulundugum şehir izmir.. yardımcı olursanız sevirim ..

Biraz baktım bikaç birşey buldum ama stokta yoklar

Yorum

jackson sap lazım onlara baktım güzel değil açıkcası .. Jackson Tarzı birşey lazım bana

Yorum

zor biraz sanki yav.. ama istanbulda tüneli gezerek bakman, edindiğinde daha mutlu olacağın birşey bulmanı sağlayabilir..

Yorum

valla hocam bi sap için istanbula gitmek saçma değilmi .. Ancak Ordakı Adamla İletişim falan kurmam lazımki böyle bir şey gercekleştirebiliriz..

Yorum

Bakarsan başlığına Alınık Müzik Malzemelerindeki, birşeyler yazmışız. Forumda aynı konuyu birden çok yere açmak yasak, lütfen dikkatli olalım.

Yorum

acil oldugu için bir an once bulabilmek için orayada actım ..

Yorum

valla hocam bi sap için istanbula gitmek saçma değilmi .. Ancak Ordakı Adamla İletişim falan kurmam lazımki böyle bir şey gercekleştirebiliriz..
                öyle, istanbuldasındır diye öyle demiştim ama Ankara da da değilsen istediğin gibisini bulmak için uğraşman gerek gene..

Yorum

Bakarsan başlığına Alınık Müzik Malzemelerindeki, birşeyler yazmışız. Forumda aynı konuyu birden çok yere açmak yasak, lütfen dikkatli olalım.
                  Bu mesajı işin acil olsada dikkate almalısın.

Ayrıca İzmir'desin ya çok iyi gitar ustaları var gidip istediğin sapı yaptırabilirsin zaten sapı alıp direk takamassın öyle,hem belki sadece fretleri değiştirmen yetecektir.Forumda luthierle ilgili bölümden çok geniş bilgi bulabirsin.(izmir olması lazım bayağı okuduğumu hatırlıyorum umarım yanlış değildir.)

Yorum

Aradığın jackson sap eğer hala arıyorsan bende mevcut Maple Ve Rosewood olmak üzere birçok marka gitar sapı var yıllardır perde fret değişimi ve sap ayarı yapıyorum yardımcı olabilirim istersen fretleri değiştirebilirim eğer istersen jackson sap konusunda da yardımcı olabilirim sap hindistan üretimi ibanez jem klavyesi kalınlığında..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X