Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitar Aldım Ama Amfiden Ses Gelmiyor

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitar Aldım Ama Amfiden Ses Gelmiyor

merhaba az önce sipariş ettiğim ibanez gsa6 set elime ulaştı bağlantılarını yaptım fakat amfiden ses gelmiyor gitarı dikkatli incelediğimde tone düğmesinin etrafında hafif çökmeler ve çatlaklar var kırık gibi düğme zor dönüyor ses gelmemesinin nedeni bu olabilirmi ayrıca amfinin powerı açdığımda bi uğultu geliyor kabloyu phones kısmına taktığımda uğultu kesiliyor ama inputa takınca bi değişme olmuyor

bi sorum daha olacak
    manyetiklerin pilini falan benimmi takmam lazım yani yapmadığım bişemi varda gitardan ses gelmiyor yoksa gitarmı arızalı

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

aynı sorun bir hafta benim başıma geldi sen git bir yeni kablo al öyle dene
    olmadı ya amfinde sorun vardır ya da gitarında ama gitarda olacağını sanmıyorum denenerek geliyor mydukkandan aldıysan.
    bi müzik aleti satan yerlere danış. ama büyük ihtimal dediğim jack kablon arıza yapmıştır.
    manyetiklerle ilgili olacağını sanmıyorum.

ve şurayıda incele

Düzenleyen - DarkFall on 14/01/2008 18:53:13

Yorum

gitarının modeli ne ve nerden aldın dış görünüşünde dahi bir hasar varsa hemen değiştir o gitarı..

Yorum

içindeki lehimler fln kopmuş olabilir ya da daha düşük bi ihtimalle amfin bozuk olabilir

Yorum

bugün kargoyla iade ettim seti zaten amfide ya da kabloda problem bile olsa ki hala çözemedim problem nerde öyle tahribata uğramış bi gitarı zaten kabul edemem.

Yorum

arkadaşlar bende ibanez rg370dx in fm modelini aldım.amfim mega-pl10.jagın bi ucunu gitara diğer bi ucunuda amfideki inputa taktığımda uğultu geliyo(distortion da) cleande is uğultu yok ama tellede vuruyorum ses gelmiyo.hem distortion hem clean ses çıkartmıyor.aldıgım dükkana gittim adam benim gibi bağladı bangır bangır ses geliyor.anlamadım gitti neden böyle oldu?acaba benmi yanlış takıyorum dicem ama adam benim yaptığımın aynısını yapıp taktı prize...

Yorum

yokmu bu problemin sebebini bilen ?

Yorum

Aynı kabloyu mu kullandı? Gitarın kablosunda sorun olabilir kablo bozuk veya temassızlık olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

prince1907 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  arkadaşlar bende ibanez rg370dx in fm modelini aldım.amfim mega-pl10.jagın bi ucunu gitara diğer bi ucunuda amfideki inputa taktığımda uğultu geliyo(distortion da) cleande is uğultu yok ama tellede vuruyorum ses gelmiyo.hem distortion hem clean ses çıkartmıyor.aldıgım dükkana gittim adam benim gibi bağladı bangır bangır ses geliyor.anlamadım gitti neden böyle oldu?acaba benmi yanlış takıyorum dicem ama adam benim yaptığımın aynısını yapıp taktı prize...
                  Büyük ihtimalle kabloda problem var; lehimleri kopmuş olabilir, veya arızalı olabilir sen başka bir kabloyla dene...

Yorum

jack kablosunu değiştir parana kıyıp kaliteli kablo almanı tavsiye ederim.

Yorum

selam
                      Bahsettiğin uğultu distortion da normal
                      gitarın sesini yükseltip amfinin sesini kısman gerekiyor.
                      iyi çalışmalar

Yorum

prince1907 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Topraklama veya evdeki prizlerden kaynaklanıyor olabilir. Muhtemelen jaktandır. Git kaliteli ve hayatboyu garantili kablolar al. Bendeki kabloların markasını hatırlamıyorum ama hayatboyu garantili. Üzerinden tekerlekli sandalyeyle geçtim ve 90 kiloyum banamısın demedi.

Yorum

Yeni aldığın için hemen iade et sonra başına iş açar.
                          Son güncelleyen yutup123458; 16-07-2010, 11:52.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X