Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfi Kullanımı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

arkadaşlar ben elektroya yeni başladım kablomun bi ucu düz diğer ucu 90derecelik açılya kıvrımlı hangi ucunu gitara bağlamalıyım bişey farkedermi?

Yorum

Slm.. Tüm yorumları okudum ama lambalı amfilerde standby ile ilgili birşey göremedim sormak istiyorum bende 120 watt full lambalı bi amfi var lambalara zarar vermemek için amfiyi açip kapatırken standby power switch lerinin nası bir sırayla kullanmalıyım ?

Yorum

lambalı amfiler açıp kapatma esnasında ilk olarak stand-by kullanılır. yani açacağınız zaman önce stand-by, kapatacağınız zamanda önce stand-by.

Yorum

Elektro gitar amfisine bass gitar takarsanız ya da cd çalar falan bağlarsanız mümkün oldukça sese abanmamaya çalışın. Hatta bass gitarla slap falan da yapmasanız iyi olur. Sonu hoş olmayabiliyor.
          Bu söyleyeceğim güvenlik açısından değil ama faydalı olabilecek bir bilgi. Amfiyi kullanırken ben hep arkasını bir yere dayarım, çarpaz pozisyonda kullanırım. Sesi daha iyi alabildiğimi düşünürüm. Bu kesin bir kural değil tabii ama deneyince size de farklı gelecektir, belki hoşunuza gider.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X