Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lambalı Amfi

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Hoparlörler Bugera Vintage. Gidip dinlemek lazım dememin sebebide bu. Yani hoparlörler iyi mi kötü mü bilmiyorum. Fakat forumda bir arkadaş kullanıyor. Tonun inanılmaz olduğunu yazmış. Tabi ben dinlemeden iyi ya da kötü diye bir karar veremem. Denemediğim ürün hakkında yorum yapmam.

Yorum

Kulaga iyi gelen hoparlorler kayitta berbat olabilir.

Yorum

Bende bu hafta İstanbul'a gidip Dec müziğe uğrayacağım amfi için.Ama Bugera 6260 mı,333mü,6262 mi alayım bilemiyorum.Tek düşündüren yanı Bugera Vintage hoparlör kullanılması ama dinlediğim kadarıyla da sesler vahşi.Neyse bakalım hayırlı birebir kullanan varsa duymak isteriz düşüncelerini.

Yorum

Forumda gördüğüm kadarıyla bu amfileri kullanan iki arkadaş var.İkiside amfileri beğenmiş. yahsin sende denediğinde yorumlarını bekliyorum

Yorum

arkadaşlar 1 haftadır ashton bluetongue50 sahibiyim,
            birkaç husus paylaşmak istedim,
            öncelikle amfinin gayet tatminkar bir drive'ı var,
            drive yok veya yetersiz diyenlere hayret ettim,
            mean ve filth seçeneklerini 2 ayrı drive kanalı gibi,
            crunch ve clean seçeneklerini de 2 ayrı kanal gibi kulllanabiliyorsunuz,
            ben ofisimde çalıyorum ve gündüz kısık seste gayet verim alabiliyorum,
            bu arada alet 'master volume' sıfırken bile gece evde çalabilecek kadar ses çıkartıyo belirteyim
            tabi akşam olsa de ses açsam diye bekliyorum ayrı...
            evde gayet rahat kullanabilirsiniz yani,
            * proccessor ile lambalı amfi kullanmak konusunda ise,
            ben amfini drive ve reverb'ünü kullanıp gerisini proccessor'den hallettim, şahsi fikrim güzel oldu
            (proc.'den amfi modellemesini kapatmayı unutmayın tabi)
            amp.control özelliği olan bi proessor kullanırsanız footswithc sorununu da aşarsınız....
            NOT: YNX - linkler için teşekkürler ve gerçekten kullanınca anlıyormuş insan

Yorum

mariacchi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              arkadaşlar 1 haftadır ashton bluetongue50 sahibiyim,
              birkaç husus paylaşmak istedim,
              öncelikle amfinin gayet tatminkar bir drive'ı var,
              drive yok veya yetersiz diyenlere hayret ettim,
              mean ve filth seçeneklerini 2 ayrı drive kanalı gibi,
              crunch ve clean seçeneklerini de 2 ayrı kanal gibi kulllanabiliyorsunuz,
              ben ofisimde çalıyorum ve gündüz kısık seste gayet verim alabiliyorum,
              bu arada alet 'master volume' sıfırken bile gece evde çalabilecek kadar ses çıkartıyo belirteyim
              tabi akşam olsa de ses açsam diye bekliyorum ayrı...
              evde gayet rahat kullanabilirsiniz yani,
              * proccessor ile lambalı amfi kullanmak konusunda ise,
              ben amfini drive ve reverb'ünü kullanıp gerisini proccessor'den hallettim, şahsi fikrim güzel oldu
              (proc.'den amfi modellemesini kapatmayı unutmayın tabi)
              amp.control özelliği olan bi proessor kullanırsanız footswithc sorununu da aşarsınız....
              NOT: YNX - linkler için teşekkürler ve gerçekten kullanınca anlıyormuş insan
              Evet, tebrik ederim, hayırlı olsunlar.

Oltayla tutulmuş balık ile dondurucudan çıkmış mezgit arasındaki farkı yeni anlamak gibi birşey sanırım bu

Yorum

sınırlı üyeliğim olduğu için buraya başlık açamadım. amfilerle ilgili bilgili arkadaşlar şu başlığa bakıp yardımcı olabilirler mi?

Merhaba arkadaşlar Elimde antika sayılabilecek bir radyo var. Resmi aşağıda; Youtube da bir kaçtane video var bu tip radyoları bir şekilde amfiye çevirmişler. Çok güzel sesler almışlar. http://www.youtube.com/watch?gl=SE&client=mv-google&hl=en&v=J52tiUoZWUc (https://www.youtube.com/watch?v=J52tiUoZWUc) Ben de

Yorum

Randall Rg50tc, thrash ve heavy metal tarzı için uygun olurmu ? Ayrıca evde kullanmayıda düşünüyorum, low girişide var... Yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum

Blackstar HT5R Valve Kombo ev ortamı vb. için ideal bir amp 12" Blackbird 50 özel tasarım hoparlör Digital Stereo Reverb ve Blackstar amp larda olan INF özelligi tavsiye ederim ilgili videolara tanıtımlara youtube vb. kaynaklardan ulaşabilirsiniz. (+ rep please )

Yorum

Selamlar redskull

Forumu yeterince okuduysan muhakkak görmüşsündür, artık her eve bir blackstar diyoruz, bu amfiler gerçekten ev kullanımı için tarz ayırdetmeksizin alınabilecek en verimli amfiler, ben şu anda ev kullanımı için ona rakip bir amfi göremiyorum

Bahsettiğin amfi trash ve heavy metal tarzları için uygun bir amfi, ev kullanımı için de gayet güzel, tek karakterli drive olduğu için alabileceğin ton belli, blackstarı övmemin sebebi isf ile tonal anlamda geniş bir yelpazeye sahip olman, eğer metal müzik ile haşırneşirsen özellikle bir bakıp araştır derim, ev ortamında daha iyi bir seçenek henüz yok

Sevgiler

Yorum

Ben Kustom defender v30 kulanıyorum 50watlık üzerinde 5 lamba var canavar ibanez ts9 ile kullanıyorum tavsiye ederim...

Yorum

Gitar alana kadar aylarca uğraştım onu mu alayım bunu mu alayım diye, sonunda 52' reissue tele aldım. Ama şimdi görüyorum ki amfi işi gitardan da zor.. oof of.

Lambalı alırım kesin diyodum sözde gitar bakarken ama okudukça, dinledikçe, araştırdıkça iyice kafam karıştı... SS'mi lambalı mı.. ooof..

o gitarı SS'e bağlama diyenleri duyar gibiyim, evet..

Yorum

yav babalar allah rızası için kimse şu blackstar 40'a birşey demezmi yau.. roland cube 80xl mi blackstar 40 mı bi karar veremedim.. kafayı yicem , trafo patlatcam canlı bomba olacağım müzik dükkanlarında patlatcam kendimi stresten gidip valla

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X