Hoparlörler Bugera Vintage. Gidip dinlemek lazım dememin sebebide bu. Yani hoparlörler iyi mi kötü mü bilmiyorum. Fakat forumda bir arkadaş kullanıyor. Tonun inanılmaz olduğunu yazmış. Tabi ben dinlemeden iyi ya da kötü diye bir karar veremem. Denemediğim ürün hakkında yorum yapmam.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lambalı Amfi
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
arkadaşlar 1 haftadır ashton bluetongue50 sahibiyim,
birkaç husus paylaşmak istedim,
öncelikle amfinin gayet tatminkar bir drive'ı var,
drive yok veya yetersiz diyenlere hayret ettim,
mean ve filth seçeneklerini 2 ayrı drive kanalı gibi,
crunch ve clean seçeneklerini de 2 ayrı kanal gibi kulllanabiliyorsunuz,
ben ofisimde çalıyorum ve gündüz kısık seste gayet verim alabiliyorum,
bu arada alet 'master volume' sıfırken bile gece evde çalabilecek kadar ses çıkartıyo belirteyim
tabi akşam olsa de ses açsam diye bekliyorum ayrı...
evde gayet rahat kullanabilirsiniz yani,
* proccessor ile lambalı amfi kullanmak konusunda ise,
ben amfini drive ve reverb'ünü kullanıp gerisini proccessor'den hallettim, şahsi fikrim güzel oldu
(proc.'den amfi modellemesini kapatmayı unutmayın tabi)
amp.control özelliği olan bi proessor kullanırsanız footswithc sorununu da aşarsınız....
NOT: YNX - linkler için teşekkürler ve gerçekten kullanınca anlıyormuş insan
Yorum
-
Evet, tebrik ederim, hayırlı olsunlar.mariacchi isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar 1 haftadır ashton bluetongue50 sahibiyim,
birkaç husus paylaşmak istedim,
öncelikle amfinin gayet tatminkar bir drive'ı var,
drive yok veya yetersiz diyenlere hayret ettim,
mean ve filth seçeneklerini 2 ayrı drive kanalı gibi,
crunch ve clean seçeneklerini de 2 ayrı kanal gibi kulllanabiliyorsunuz,
ben ofisimde çalıyorum ve gündüz kısık seste gayet verim alabiliyorum,
bu arada alet 'master volume' sıfırken bile gece evde çalabilecek kadar ses çıkartıyo belirteyim
tabi akşam olsa de ses açsam diye bekliyorum ayrı...
evde gayet rahat kullanabilirsiniz yani,
* proccessor ile lambalı amfi kullanmak konusunda ise,
ben amfini drive ve reverb'ünü kullanıp gerisini proccessor'den hallettim, şahsi fikrim güzel oldu
(proc.'den amfi modellemesini kapatmayı unutmayın tabi)
amp.control özelliği olan bi proessor kullanırsanız footswithc sorununu da aşarsınız....
NOT: YNX - linkler için teşekkürler ve gerçekten kullanınca anlıyormuş insan
Oltayla tutulmuş balık ile dondurucudan çıkmış mezgit arasındaki farkı yeni anlamak gibi birşey sanırım bu
Yorum
-
sınırlı üyeliğim olduğu için buraya başlık açamadım. amfilerle ilgili bilgili arkadaşlar şu başlığa bakıp yardımcı olabilirler mi?
Merhaba arkadaşlar Elimde antika sayılabilecek bir radyo var. Resmi aşağıda; Youtube da bir kaçtane video var bu tip radyoları bir şekilde amfiye çevirmişler. Çok güzel sesler almışlar. http://www.youtube.com/watch?gl=SE&client=mv-google&hl=en&v=J52tiUoZWUc (https://www.youtube.com/watch?v=J52tiUoZWUc) Ben de
Yorum
-
Selamlar redskull
Forumu yeterince okuduysan muhakkak görmüşsündür, artık her eve bir blackstar diyoruz, bu amfiler gerçekten ev kullanımı için tarz ayırdetmeksizin alınabilecek en verimli amfiler, ben şu anda ev kullanımı için ona rakip bir amfi göremiyorum
Bahsettiğin amfi trash ve heavy metal tarzları için uygun bir amfi, ev kullanımı için de gayet güzel, tek karakterli drive olduğu için alabileceğin ton belli, blackstarı övmemin sebebi isf ile tonal anlamda geniş bir yelpazeye sahip olman, eğer metal müzik ile haşırneşirsen özellikle bir bakıp araştır derim, ev ortamında daha iyi bir seçenek henüz yok
Sevgiler
Yorum
-
Gitar alana kadar aylarca uğraştım onu mu alayım bunu mu alayım diye, sonunda 52' reissue tele aldım. Ama şimdi görüyorum ki amfi işi gitardan da zor.. oof of.
Lambalı alırım kesin diyodum sözde gitar bakarken ama okudukça, dinledikçe, araştırdıkça iyice kafam karıştı... SS'mi lambalı mı.. ooof..
o gitarı SS'e bağlama diyenleri duyar gibiyim, evet..
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum