Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en iyi amfi speaker markaları

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Laney lc15 var.Jensende speaker.Gayette memnunum kendisinden.10 numara.

Yorum

Dünyadaki en iyi üç hoperlör markasını sırasıyla yazıyorum.

1) Electro voice ( u.s.a ), 2) jbl (u.s.a ), 3)celestion ( england ).

Yorum

hımm 2. ve 3. yü biliyorum daha önce duymuşluğum vardı ama 1. yi ilk defa gördüm.şimdi bunlardan başka varmıdır marka olarak yoksa bu kadar mı?

bir de sesini duyma imkanım henüz olmadı ama celestion hoparlörü olan bir amfi celestionu olmayana göre çok aşırı derecede bir fark yaratır mı?bu fark ilk defa gitar sesi duyan biri için bile hemen anlaşılabilecek bir fark mı yoksa profesyönel biri mi ancak bu farka anlayabilir?mesela mashall avt50x ile 50 watt lık diğer markaların celestionsız amfileri arasındaki gibi?ne dersiniz arkadaşlar?

Yorum

avt de ne kadar yaratır bilmiyorum, yani lambalı kanalından geçirioken bi fark söz konusu, ama all tube lerde celestion başlı başına farktır zaten, kabinlerdeki speakerin öneminin ne boyutta olduğunu anlatır,

daha vintage tonlar daha temiz tekil ve rezonanslı sesler alınıyo.. Jbl in kabin vs speakerlarda kullanıldığını bilmiyordum bende..

Yorum

5+1 ses sistemini anfi olarak kullanma

Arkadaşlar ben Elk. Akustik baglamak isitiyorum vestel silim 10 5+1'e.Aradaki kablonun ismini bilen veya bulabilecek olanlar.HELP ME!

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X