Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en iyi amfi speaker markaları

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

en iyi amfi speaker markaları

arkadaslar en iyi speaker markaları nelerdir? celestion bildiğim kadarıyla en iyisi (cin mali laney hcm65r de kullanmislar bu hoparloru cin mali olmasi kaliteyi etkilermi )...
    sonra marshall gold speakeri var daha neler var iyi olanlardan? insanlar amfi alırken en onemli özellik olarak speakerlardan baska nelere dikkat edicek ?

Düzenleyen - ibanez834 on 20/01/2005 14:28:34

tone tubby diye birşey var galiba. bu marka mı model mi bilmiyorum ama sanırım marka. geniş bilgim yok sadece adını duydum. santana tonlarını etkileyen önemli unsurlar arasında. santana kullanıyo yani.

jensen var ayrıca.
    ampli alırken düşük ses ve yüksek seslerde ayrı ayrı ama aynı tonlarla karşılaştır. ses düştükçe kalite kaybı çok fazla olmamalı. farklı tonlar dene. bas tiz ve midlerin tonu ne kadar etkilediğine bak. bazı amfilerde mesela tiz en sonda veya sıfırken çok az değişim oluyor. bu iyi birşey değil tabi. bi de kaliteyi anlamaya çok yardımcı olan bi yöntem; distortionla çalarken gitarını sesi kısık çal, yani tellere yumuşak vurarak çal. ses clean gibi çıkmaya başlarsa bu amplinin iyi olduğuna dair kuvvetli bir işaret. yok hala dist duyuyosan hayır gelmez aletten. lamba modelleri, point to point (ptp) olması, class a, b olması gibi çok çeşitli özellikler de var önemli olarak ama bunlar konusunda sana cevap verebilecek kadar şey bilmiyorum. internetten komet, bogner, matchless, bat cat,cornford gibiçok kaliteli amplilerin sitelerinden önemli özellikler hakkında bilgi alabilirsin.

Yorum

Celestion (yanls yazmis olabilirim) speakerlar bayagi meshur,...lambali fenderler ,marshallarda falan olur ozellikle celestion speaker diye ve 1000$ ustu cok kaliteli aletlerde oluyor dogal olarak,

Yorum

ozellikle celestion speaker diye ve 1000$ ustu cok kaliteli aletlerde oluyor dogal olarak,

fakat laneyin 260$lık HCM65R amfilerinde bu speaker var daha once kullandım bu amfiyi prosesorle takas etmistim herneyse o zaman bence 260 $ lık marshala para vermek saçmalıktan baska birşey değil tek gercek var laney?

Yorum

Laney in web sitesine bakiyorum su an, "12 custom designed speakers" deniyor, hicbir yerde Celestion yazmiyor, seninkisi sonradan degistiyse bilemem,

Bu arada HCM65R bayagi saglam anfiye benziyor ve amerika/ingiltere fiyatlari 260$ a yakin zaten, TR de 1.el o fiyata aldiysan super almissin, cunku abd de bile iyi bir fiyat,

Yorum

evet haklısın lord web sitesinde designed speakers yaziyor.) fakat ben amfiyi senkop muzikten almistim ordaki adam kendi soyledi icindeki hoparlor cok kalitelidir, markadir dedi. zaten uzerinde koskoca yaziyodu celestion england diye... ayrica ordan pesin fiyatina 260$a aldim su anda sitesinde 310euro olarak gozukuyor $ düsünce fiyatlarda oynamalar olmuştur haliyle ) fakat amfi cin yapimiydi simdi tekrar amfi alacagim ayni amfiden mi alsam diye dusunuyorum yoksa ayni fiyata yine celestion kadar kaliteli speakerlari olan marshallin voxun vs markanın urunleri varmi piyasada?

Yorum

Ehehe senkoptaki adam kaliteli der sen salla onu , saticilar kalitesiz mal satmaz zaten,
              (senin anfi iiymis bence ,o ayri konu)

Valla uzerinde celestion nasil yazar bilmiyorum, belki baska bi anfiden sokup uzerine yapistirmislardir, bak 310€ = 400$ civari ucuz bir alet değil zaten,...ama tekrarliyorum celestion olsa sitesinde %1000 yazardi, ciddi cok kaliteli hoperlorler onlar, 65w celestionlu bir anfi o fiyata gitmez zaten,...ayni pahali gitarlarda marka pickuplarin olmasi gibi,

Yorum

*** adam tabi kaliteli der de ben celestion markasının kaliteli oldugunu ilk orda ogrendim adam genis bir aciklama yapti kataloglardan fenderin 3 katli amfilerini gosterdi vs adamin dediklerine ister istemez inaniyosun katalogda hersey acikca belliyidi herneyse bu celestion markasinin yapistirma olacagini hic sanmiyorum ben amfiyi aldigimda bana senkop showrooma (depo gibi bi yer) gitmemi rica ettiler ordan almami soylediler amfiyi. bende oraya gittim yasli bi adam hic acilmamis kutu verdi yine ayni celestion speaker artik bilemicem belkide cinde yapistirmislardir :P

Yorum

her sey mumkun 8=)

Yorum

dunyanın en kalıtelı amfılerı MesaBoogıe olması lazım 1000 pound cıvarı sanırım ya da 1500 olabılır yanı 2.5 milyar james kullanıyo bunlardan aha ha aha bı olsa da gorsek nasıl sesı

Yorum

mesa boogie'ler çok güzel ampliler, doğru, ama dünyanın en iyi amplileri diyemezsin sanırım. bu gitaristin ton seçimine bağlı birşey.

mesela komet, bogner, matchless...vb bir sürü süper butik ampli üretiliyor ve de ptp. ton kaybı düşük. kimi aletin sadece kafa kısmı 4000 dolar.

Yorum

o senın fıkrın kardesım

Yorum

aaa, vet kendi fikrimmiş. fark etmemişim

Yorum

"RANDOLL" hakkında bilgisi olan varmı ya da "BEHRINGER" ..ama orijinal alman tabiki.. bizim gördüklerimiz stüdyo boyutunda.. daha büyükleri varmı acaba..? ÖRN. İST STÜDYOLARINDA..

Yorum

evet ya randall marka bi amfi vardı 25 watt fiyatı da sanırım 325 ya da 365 ytl idi de bu amfi hakkında bilgisi olan varmı?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X