Şu an bende Cort X-6 gitar ve Cort MX15R amfi var. Amfinin tonları hoşuma gitmiyor. Gitarın kötü olduğunu düşünüyordum ama arkadaşlarla Kayseri'de bir stüdyoya gittiğimizde benimkinden de kötü bir gitarın -amfiden dolayı sanırım- müthiş ses çıkardığını gördüm. O yüzden amfi almanın daha mantıklı olacağına karar verdim.
700TL civarı bir amfi düşünüyorum. Bu alacağım amfiyi bayağı uzun süre kullanacağım. Trash metal ağırlıklı çalıyorum. Şu anki şikayetlerim cleanden oyuncak gibi ses çıkması. Distortion ise yeterince sert değil. İleride(yaklaşık 3 sene sonra) yeni bir gitar alacağım(Büyük ihtimalle "ltd ex-50+emg zw set+floyd rose").
Özetle çok sert tonları olan, cleande de mıçmayan 700TL civarı bir amfi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Stüdyoda MG50DFX amfi ve Extreme marka kırık dökük bir gitar vardı.
700TL civarı bir amfi düşünüyorum. Bu alacağım amfiyi bayağı uzun süre kullanacağım. Trash metal ağırlıklı çalıyorum. Şu anki şikayetlerim cleanden oyuncak gibi ses çıkması. Distortion ise yeterince sert değil. İleride(yaklaşık 3 sene sonra) yeni bir gitar alacağım(Büyük ihtimalle "ltd ex-50+emg zw set+floyd rose").
Özetle çok sert tonları olan, cleande de mıçmayan 700TL civarı bir amfi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Stüdyoda MG50DFX amfi ve Extreme marka kırık dökük bir gitar vardı.

Yorum