Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfi kabini hakkında...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

demiş olduğum gitar amfisi değil cıkışında trafo bulundğu icin söylemiştim.
    örnek
    osawa ja200
    osawa ja150

Yorum

O zaman, alakasızda olsa verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.

Yorum

amplifikatörün gücünden ziyade kalitesidir aslolan,kalite yüksek ses çıkış güçleri demek değildir,bir sistemin hı-fı olması yeterlidir ve bunun içinde 15w makul bir güçtür dıstorsıon dediğimiz dip gürültüsü uğultu seste bozulma olmadığında makul ve iyi bir amplifikatörün yani anfin var demektir,burada cihazınız her ne olursa olsun,onu yansıtacak olan hoparlördür onunda kaliteli olması gerekir kirli bir aynadaki görüntü ile temiz kaliteli bir ayna arasında fark vardır temiz ses için kaliteli bir hoparlör gerekir,ve ayrıca bu hoparlöran çapına ve wat gücüne uygun bir kabin,piyasada kabin sıkıntısı var ancak bilen birisinin yardımıyla **** hazır uyumlu bir kabin bulabilmekde gerekli,deneme yanılma yöntemiyled değilde işin teknigine odaklanarak hem daha keyifli,hemde kaliteli bir işe imza atabilirsiniz,eml endüstriyel elektonik ses frekans tekniği harun bayram ( yanlış hatırlamıyorsam) fevkalade yardımcı olacaktır,başarılar dilerim.

Yorum

ben pek anlıyamadım yani şimdi ben 2 watt lık bir lambalı kafa amfiyle kabin almayı düşünüyorum ne istersem yapayim ses 2 watt'I geçemez yani konser verilemez mi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X