Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfiden Gelen Cızırtı Sesi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

o deılde bende tone 0 yapınca cızırtı azalıyor ama tabi gitardan gelen ses kötüleşiyor

Yorum

ses tonu iyice kalinlaşiyor o zmnda öyle normalde siz çalarken tonumu düşürysnz

Yorum

dostum bendede yamaha ga15 anfi var ve ayni sorun bendede var gitarin tellerine jakina veya herhangi bir metal aksanina elledigim zaman amfideki cizirti kesiliyor metal aksandan elimi cektigim zaman cizirti geri geliyor ne yapsam bilemiyorum

Yorum

Cızırtının ana sebepler:

1)Gaini fazla kökleyince çıkabilir. (dip gürültüsü de denebilir)
          2)Evin topraklama sistemi ile ilgilidir. Topraklama yoksa cızırtı yapar.
          3)Gitarın ve amplinin yanında elektronik eşya (bilgisayar vb gibi) varsa kapat ya da uzaklaş farkı anlayacaksın.
          4)Jak ve kablonun kalitesinden kaynaklanır, mümkünse kaliteli malzeme kullan.

bunları yaptığın takdirde hala cızıtı geliyorsa amplini bir göstermen gerekebilir.

Yorum

Bende bu sorunun biraz değişiği var arkadaşlar, elektro gitar çalışıyordum dedim ki biraz "Drive" arttırayım. Arttırdığımda ses gitti ve bir daha amfiden ses gelmedi, jackları çıkarıyorum. Amfiden hala ses gelmeye başlıyor volume arttırınca bu ses daha çok yükseliyor. Neden olabilir sizce ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X