Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfiden Gelen Cızırtı Sesi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Amfiden Gelen Cızırtı Sesi

beyler bende 1 amfı var yamaha GA-15 ancak bu amfıde gaını ve eqolaızer ayarlarını actıgım zaman cızırtı sesı cıkmaya baslıyor ....ancak tone yı tamamen kıstıgım zaman bu ses gdıor bayağı 1 azalıyor tone yı actıgım zaman gerı gelıyor ...acaba bunu sebebi nedir sorabılımıym ?

Elektronik aletlere yakınsa olabilir

Yorum

Elektronik aletlere yakınsa olabilir

ne gibi elektronik aletler arkadaşım ???...
      televizyona hafıf yakın ..baglı oldugu piriz çift li piriz ...1 rinde amfıo baglı dierinde 3 piriz baglı..o 3 prizdede bilgisayar hoporlor bir şey daha baglı ....olabılır mı ???bnlardan bırı ?

Yorum

Evet tabiki olur.Mümkün oldugu kadar televizyon radyo gibi aletlerden uzak olsun ve de tek piriz kullanmaya calıs yani sadece amfi takılı olsun pirize.

Yorum

Evet tabiki olur.Mümkün oldugu kadar televizyon radyo gibi aletlerden uzak olsun ve de tek piriz kullanmaya calıs yani sadece amfi takılı olsun pirize.
          yan odaya gectım kardes hiç 1 elektrıklı alet yok sadece tek prıze taktım gene cızırtı sesı gelıor....

Yorum

bence o cızırtı sesi amfiden gelen dip ses. onun çözümü kaliteli kablo,kaliteli jack, gitarın topraklama sorunu olmaması ve amfinin kaliteli olması işte topraklama gibi bir sorununun bulunmaması.

Yorum

O zaman dip gürültüsünden bahsediyosun sorun o sanırım.Arkadasında dedigi gibi kaliteli bir jack almanı öneririm.Önerecegim marka Planet waves cok kaliteli kabloları var işine yarar.

Yorum

bence o cızırtı sesi amfiden gelen dip ses. onun çözümü kaliteli kablo,kaliteli jack, gitarın topraklama sorunu olmaması ve amfinin kaliteli olması işte topraklama gibi bir sorununun bulunmaması.
                şmdi kardes gdip yeni 1 kablo alsam jak ' ı kalıteli bir şey olan düzlirmi bu sorun __??evded 1 topraklı przi bulsam olurmu ?

Yorum

Önce prizi bi topraklı hale getir ilk isin o olsun o kısmen azaltcaktır üstüne bir de kaliteli bi jack aldınmı seni sinir eden cızırtılardan kurtulursun.

Yorum

Prizi topraklı hale getir,sonra elektronik alet çalışırken amfi çalıştırma gürültü artar.Gitarın kalitesine bağlı,gaini sonuna kadar açma derim ben,gain sonra kullanıyorsan bir distortion veya iyi bir overdrive pedalı al derim.Ama jack kablosunun faydası çok.20 ytl lik bir kablo bile işini iyi görür

Yorum

beyler bende 1 amfı var yamaha GA-15 ancak bu amfıde gaını ve eqolaızer ayarlarını actıgım zaman cızırtı sesı cıkmaya baslıyor ....ancak tone yı tamamen kıstıgım zaman bu ses gdıor bayağı 1 azalıyor tone yı actıgım zaman gerı gelıyor ...acaba bunu sebebi nedir sorabılımıym ?
                      overdriveı kötüdür o yüzden iyi ses vermiyordur cızırdıyordur muhtemelen. ayrıca ayzıları düzgün türkçe ile yaz...

Yorum

Dostum sorunun banada dip gürültüsü gibi geldi ama senden ricam Türkçe yazmı kurallarına uyman...

Yorum

O zaman dip gürültüsünden bahsediyosun sorun o sanırım.Arkadasında dedigi gibi kaliteli bir jack almanı öneririm.Önerecegim marka Planet waves cok kaliteli kabloları var işine yarar.
                          saol kardes not...aldım...

Yorum

anfiyi bilgisayara bagladigim zaman cızırti oluyor onun nedeni ne olabilir..

**** studyo yaptigimiz zaman çalmayi bitirince çok fecii bi ses oluyor kulaklarimiz sagirlaşiyor anfiye uzak duruyorm ama yine ses çalmayi bitirince geri gelior....

Yorum

onurgues benim bildiğim kadarıyla senin uğuldama probleminin sebebi topraklamadan kaynaklanıyor onun çözümü var mı bilemiyorum ama gitarın üstündeki volume potunu 0 a çekmen bu sorunu giderebilir...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X