Duyuru

Collapse
No announcement yet.

amfiye kulaklık

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

amfiye kulaklık

arkadaşlar ben amfiye kulaklık nasıl takacağım? Amfinin girişi kalın, bilgisayar kulaklığı takmak için küçültücü jak gibi birşey mi almam lazım? (bu arada amfim tbx15r)

elektronikçilerden jack girişini küçülten şeyler var bunlardan alırsan çoğu kulaklığı takabilirsin.
    **** kulaklık girişini jacka çeviren şeyler var amfiye mp3 çalar filan bağlamak için al ikisinden zaten pahalı birşey değil

Yorum

Arkadaşın dediği doğru.Benim de amfim öyle.Kalınlaştırıcı mı öyle bir şey deniyor hatırlamıyor ama sorununu anlat,onlar anlıyorlar Zaten 3 lirayı geçmez alacağın şey.
      Son güncelleyen ozzyfive; 10-09-2010, 22:58.

Yorum

sağolun arkadaşlar aradığımı buldum.yardımlar için teşekkürler

Yorum

arkadaşlar bass amfimi büyültüücü jazk alıp phones girişine kulaklığı bağladım fakat kulaklığa ses gelmiyor?

Yorum

elektronikçiye gidip abi ben jack büyültücü istiyorum diyeceksin o da sana büyültücü verecek.kulaklığın çıkışını ona takıp amplinin headphones yerine takacaksın.

Yorum

gutariff isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              elektronikçiye gidip abi ben jack büyültücü istiyorum diyeceksin o da sana büyültücü verecek.kulaklığın çıkışını ona takıp amplinin headphones yerine takacaksın.
              Lütfen mesaj yazmadan önce mesajınızın herhangi bir katkıda bulunup bulunmayacağı konusunda eski mesajları okuyun. Soruyu soran arkadaş, aylar önce problemini çözmüş.

Terminoloji: Doğrusu kulaklık girişidir. Kulaklık sinyal göndermediği için bir çıkışa sahip olamaz.
              Son güncelleyen ynx; 11-09-2010, 03:33.

Yorum

bakmamışım pardon

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...