Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfi Ayarları

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Amfi Ayarları

Arkadaşlar mesela studyoda amfiyi ayarlarken nelere dikkat etmeliyiz.internetten pek yararlı şeyler bulamadım.Amfim yok ancak arada studyoya gidiyoruz, bazen basık bazen çok tiz çıkıyor. Bu konuda her türlü paylaşımınız çok işime yarıyacak, şimdiden teşekkür ederim.

dist. te çalıyorsan treble ini bassını ayarlaman gerekiyor gaini ve treble ı dengeli ayarla volume u de yarı dan biraz fazla açtın mı güzel oluyor

Yorum

Peki chorus için amfi yeterli olur mu? bana microcube demişsin. o yeterli olur mu?ayrı pedal almalımıyım?

Yorum

M-meliih: stüdyodaki amfiye bağlı marshall ın amfileri oluyor genelde onların üstündede chorus mevcut

Yorum

Dostum denildiği gibi gain ve treble iyi ayarlanmalı yoksa ses uzadığında çınlama yapar. Kulağı rahatsız eder. Bir diğeri varsa contour yoksa mid düğmesini kıstığında distortion tonu daha bir metale döner. Yükselttiğindeyse daha rock tonu alırsın. Kendimden biliyorum. Her amfide işe yaramıyor olabilir tabii ki. Gerisi kulak zevkine ve deneyimine bağlı. Kolay gelsin.

Yorum

contour mid in tam tersi diye biliyordum yanlış mı? 0 mid = full contour gibi

Yorum

Hmmm ben de bilmiyorum tam olarak. Olabilir. Araştırayım bakayım. Sağolasın uyardığın için. Yanlışım varsa düzelteyim hemen.

Yorum

slm arkadaşlar ya benim acepro gitar ve boston anfim var ama tele her vurmamda sanki gok gurultusu gibi bi ses cıkıyo ve ne yaptıysam gecmedi ne yapmalıyım

Yorum

gök gürültüsü gibi bir ses nedir arkadaşım? belki ekipmanın kötü diyedir.

Yorum

Merhaba arkadaşlar. Bendede ghost riderde olduğu gibi acepro gitar var pro drive markalı bir amfim var. Sert ton almak istiyorum(Trash Metal - Hard Rock). 11 tane kademe var. Gain, Treble, Mıd ve Bass'ı kaçıncı kademelere getirmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...

Yorum

Ayrıca "slipknotcu_velet" amfinden memnun musun?

Yorum

manowar451 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Merhaba arkadaşlar. Bendede ghost riderde olduğu gibi acepro gitar var pro drive markalı bir amfim var. Sert ton almak istiyorum(Trash Metal - Hard Rock). 11 tane kademe var. Gain, Treble, Mıd ve Bass'ı kaçıncı kademelere getirmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...
                        Gain i, treble ı en sona getirin,bass ı %75-80 açın, mid %5-10 açın eğer drive yeterli güçteyse (mesela ibanez 10g gibi ) orta halli bir sert ton alabilirsiniz.

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Gain i, treble ı en sona getirin,bass ı %75-80 açın, mid %5-10 açın eğer drive yeterli güçteyse (mesela ibanez 10g gibi ) orta halli bir sert ton alabilirsiniz.
                          Çok teşekkürler çok güzel oldu

Yorum

benimde amfi ibanez10g dediğini yaptım canavar gibi ses cıkıyor. gitarın sesini cok az acmama rağmen.. ben böyle daha doygun bir ses istiyorumm. trash metal tarzı değilde alternatif gibi onun için bir yardım edersen sevinirim..

Yorum

arkadaşlar, bu konuda yer alan ve aynı zamanda amfi üzerinde yer alan şu özelliklerin anlamı/açıklaması nedir?

contour, mid, distortion, treble, gain, bass

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X