Arkadaşlar mesela studyoda amfiyi ayarlarken nelere dikkat etmeliyiz.internetten pek yararlı şeyler bulamadım.Amfim yok ancak arada studyoya gidiyoruz, bazen basık bazen çok tiz çıkıyor. Bu konuda her türlü paylaşımınız çok işime yarıyacak, şimdiden teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Amfi Ayarları
Collapse
X
-
Dostum denildiği gibi gain ve treble iyi ayarlanmalı yoksa ses uzadığında çınlama yapar. Kulağı rahatsız eder. Bir diğeri varsa contour yoksa mid düğmesini kıstığında distortion tonu daha bir metale döner. Yükselttiğindeyse daha rock tonu alırsın. Kendimden biliyorum. Her amfide işe yaramıyor olabilir tabii ki. Gerisi kulak zevkine ve deneyimine bağlı. Kolay gelsin.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Gain i, treble ı en sona getirin,bass ı %75-80 açın, mid %5-10 açın eğer drive yeterli güçteyse (mesela ibanez 10g gibi ) orta halli bir sert ton alabilirsiniz.manowar451 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterMerhaba arkadaşlar. Bendede ghost riderde olduğu gibi acepro gitar var pro drive markalı bir amfim var. Sert ton almak istiyorum(Trash Metal - Hard Rock). 11 tane kademe var. Gain, Treble, Mıd ve Bass'ı kaçıncı kademelere getirmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...
Yorum
-
Çok teşekkürler çok güzel olducanKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı gösterGain i, treble ı en sona getirin,bass ı %75-80 açın, mid %5-10 açın eğer drive yeterli güçteyse (mesela ibanez 10g gibi ) orta halli bir sert ton alabilirsiniz.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum