Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marshall mı Laney mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Marshall mı Laney mi?

arkadaşlar bu amfi konusunda bayağı bi araştırma yaptım en son olarak biraz daha para biriktirerek daha iyi bir şeyler lıyım dedim ve bu iki amfi arasında kaldım

Marshall MG15CDR
    1.Marshall MG15CDR MG15CDR Limited - Gümüş Elektro Gitar Amfisi

Laney LG-20R
    2.Laney LG20R Elektro Gitar Amfisi

bunları kullanan ve kullanmış olanlardan yardım istiyorum...

saygılar...

Laney amfiler için cleanleri iyi derler eğer yüksek gainli distortion istersen ibanez in tbx15r sine bakmalısın bende olsam ibanez i alırdım

Yorum

distortion(drive) ı setup ile mi yoksa amfi üzerinden mi alacaksın?setup kuracakmısın?kuracaksan ne zaman kuracaksın?tarzın nedir?

Yorum

Direk laney diyorum clean tonları inanılmaz güzel, drive tonuda mg serisi marshallın sivrisinek distortionundan çok daha oturaklı ve tok heryola gelir.Ben bahsettiğin iki amfiyide kullandım marshalın mg serisi amfilerini kesinlikle tavsiye etmiyorum ses yarıyı geçince zangırdamaya başlıyor kabinleri suntadan çok adi, hoporlorude bı okadar kotüdür.Marshall amfi alacaksan 2. el VS serilerine bakabilirsin VS30 lar 400-450 ytl civarında satılıyor bunlar orjinal ingiliz malıdır.Laneye gelinde fiyat performans çok başarılı gayet kaliteli malzeme kullanılmış ve marshall gibi zangırdama yok amfinin sesine yüklenebilirsin seste bozulma yapmıyor.Eğer bu seçenekler içine ibanezide katarsak yine laney diyorum ibanezin işi amfi yapmak değildir biliyoruz ibanez le laney i kıyaslamam bile...

Yorum

tarzım metal,rock anlıcağınız biraz sert müzikle uğraşıyorum marshall ı iyi diyolar siz ne diyosunu gerçekten iyimidir yoksa laney mi iyidir nitrosolo senin yorumunu dikkate elıcam çok saol yorumların için

Yorum

zaten başlık yanlış.ikisi arasında kaldığın modelleri yazman gerekirdi.marshall mı laney mi?ikisinin de alt modelleri var üst modelleri var.ikisi de farklı kulvarlarda giden aletler....zaten öne çıkan özellikleri itibariyle markalaşmışlardır.500-600 ytl ye kadar marshall mı laney mi dersen tabiki laney derim.zaten ben yüzlerce insanın yorumunu,düşüncesini ve fikrini okuyup anladım ki mg serisi pek de marshall kalitesini yansıtan bir seri değilmiş.sonra gittim denedim.ikinci ellerine 100 ytl bile verip almam.acayip boğuk bir ses ve drive a dair pek bir oturaklı ses duyamadım....o yüzden marshall dedin mi akla aynen full lambalı modeller gelmeli gerisi farklı birşey.avt serisinden bile şikayetler var.biraz incelersen laney lx65d özellikle bu alette olan özellikler aynı paraya hangi amfilerde var bir bak derim.ayrıca laneylx35 d bile billur gibi bir sese sahip youtube da var.65 d yi düşünemiyorum bile celestion hoperlörüyle....

Yorum

Laney tabii ki.

Yorum

REMEMBER isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Laney tabii ki.
                Laney mi? Marshal'ın yanında adı bile olamaz. Lütfen! Evet doğru arkadaşın başlığı eksik, ancak löyle bir bakıldığında Marshall tabiki. Birde arkadaş Ibanez'i önermiş. Ama konuyu açan arkadaş bize 2 seçenek sormuş, Ibanez seçeneklerde yok Ama eğer Dis./Drive tonlarını kullanıcaksan arkadaşımın dediği gibi Ibanez TBX15R derim. Olmadı Marshall 10G. Ancak şunu söyliyeyim Marshallar pedal için uygun amfi değil.

Yorum

eunver95 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Laney mi? Marshal'ın yanında adı bile olamaz. Lütfen! Evet doğru arkadaşın başlığı eksik, ancak löyle bir bakıldığında Marshall tabiki. Birde arkadaş Ibanez'i önermiş. Ama konuyu açan arkadaş bize 2 seçenek sormuş, Ibanez seçeneklerde yok Ama eğer Dis./Drive tonlarını kullanıcaksan arkadaşımın dediği gibi Ibanez TBX15R derim. Olmadı Marshall 10G. Ancak şunu söyliyeyim Marshallar pedal için uygun amfi değil.
                  ha ha gülüyorum sadece. yorumun çok yanlış.marshall 10g'yi bile önermişşin. Sırf marshall ın bütün ürünleri süper değildir. cankuttt un dediği gibi marshall yüksek modellerde çok iyi. ben de laney derim

Yorum

Evet laney.

Yorum

1962 yılından bu yana marshall'ın uzun yıllar tecrübesi var. Ama göreceli bir kavramdır. Benim hoşuma giden tonlar Laney'dan çıkıyor. Marshall kötü demiyorum. Ancak Laney'in 10W amfisinin tonları çok güzel. Marshall'ın 30Watt yukarı amfilerinin tonları tatmin edici.
                      Son güncelleyen flightsim; 20-06-2010, 15:03.

Yorum

Arkadaşlar ben de amfi alacağım ve kararsızım laney prism p35 ilginç geldi hem amfi hemde efekt ihtiyacını karşılayacak gibi duruyor ne dersiniz?

Yorum

Bende p20 ile line 6 arasinda kaldim hangisi metal icin uygun

Yorum

yaklaşıl 6 yıldır MARSHALL kullanıyorum 10MG ile başlayan serim de 15, 30 ve 50 serilerini kullanarak geliştirdim .

Yorum

Allah iyiliğini versin, watt artınca amfi gelişmiyor hepsi aynı amfi aslında. MG den bi cacık olmaz.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X