Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klasik Gitar sonradan Ekolizer takılması

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Klasik Gitar sonradan Ekolizer takılması

Gerçi benzeri bir başlık var ama farklı bir konu sorulmuş umarım bu başlığım çöplüğe gitmez.

http://www.mydukkan.com/urunler.asp?gid=596

My dükkanda pazarlanan ekolizer'ları incelerken kafama takıldı.anlayabildiğm kadarıyla insanlar 2 farklı kullanım için ekolizer kullaıyor.ilki gitarı anfiye bağlamak için ikinciside bilgisayara bağlayabilmek için .benim niyetim her ikiside denemek

İlk sorum bilgisayar takılan bu tür gitarlardan doygun ve yeterli bir randıman alınabilnirmi ?

ikinci sorum yukarıda linkteki ekolizer lerden hangisin almak daha mantıklıdır ? ( özellikle sonradan takıp kullanan varsa fikirleri benim için önemli ,fiyat önemsizdir)

Üçüncü sorum. bu modülün montajı uygun bir kesit açıp takmaktan ibaretmidir. yoksa alt eşik altına manyetikte takılması veya başka ilave aparatlarda mı kullanmak ta gerekirmi ?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Başta benim bildiğim kadarıyla ekolayzerları öyle ikiye ayrılan bir çeşitleri yok, ben sonradan gitarıma ekolayzer taktırmış biri olarak, bilgisayarın hoparlöründen de, amfilerden de aynı performansı alıyorum, hiçibir fark yok.

Bu iş için gitarın içerisini bazı aparatlar yerleştiriliyor, ama yerleştirilen şeyler için ayrıca bir gitar üzerinde bir delik açılmıyor, sadece kontrol paneli ve jack girişi için belli bir boşluk açılıyor.

Yorum

bekomach arkadaşımzın dediği doğru. Gitarına ekolayzer taktırdığın zaman hem amfiden hem de bilgisayardan ses alabilirsin. Yalnız bilgisayar için jak girişi bulunmadığından ayrıca bir jak ucunu küçültücü bir aparat alman gerekli.

Mydukkan'da bulunan ekolayzerlar işini görecek nitelikte. Dikkat etmen husus Çin'in bu sektöre de el atmış olması. Alırken Kore üretimli ürün tercih etmen yararına olacaktır.

Montaj ise biraz zor. Bilgin varsa kendin de yapabilirsin ama aldığın yere yaptırman yararlı olacaktır.

Ses konusuna gelince bilemiyorum daha önce elektro klasik çaldın mı ama ben memnun kalacağını pek zannetmiyorum. Gitarın, teçhizatın ne kadar iyi olursa olsun akustik tonlar alamazsın. Bunun yerine eğer gitarı bilgisayara bağlamak istiyorsan iyi bir mikrofon almanı öneririm.

Bağlantı konusunda tam olarak bilmeme rağmen şunu söyleyebilirim; kimi yerler ya da ürünler gitar içine tek mikrfon koyma olnağını veriyor. Bu da sesi bir hayli etkiliyor. Çift mikrofon kullanımı daha verimli olacaktır.

Yorum

Montaj içini bir lütiye şart.

Ayrıca özellikle klasik parçalar için kesinlikle mikrofon kullan, ekolayzer bu konuda canını sıkar.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X