F akoru yerine başka bir akor kullanabilirmiyiz . çünkü ben bare basamıyorum nedeni sol elimin işaret parmagı daha önce kırılmıştı (cekiç vurmuştum 
) bu parmagımımla basmak hemde bare basarken yüklendiğimiz şekilde benim için çok acı verici oluyor F akoru yerine onunla aynı sesi çıkaran başka bir akor önerebilirmisiniz teşekkürler ayrıca çok güzel bir site olmuş burası
bi açıklama yapacam bu konu üzerinden 1 ay geçti soruma bir düzenleme yapmak istiyorum kusrabakmayın
Arkadaşlar sorudan bagımsız cevap yazan arkadaşlar olmuş bazıları hafif dalgaya alıyor neden bare basamadığımı oraya anlattım yani basamayışım ugraşmak istemememden ya da çalışmamak tan değil bir sağlık sorunu. bu yüzden başlığa boşuna kendinizi tatmin için cevap yazmayın
Düzenleyen - atillahun on 28/06/2006 19:06:29

bi açıklama yapacam bu konu üzerinden 1 ay geçti soruma bir düzenleme yapmak istiyorum kusrabakmayın
Arkadaşlar sorudan bagımsız cevap yazan arkadaşlar olmuş bazıları hafif dalgaya alıyor neden bare basamadığımı oraya anlattım yani basamayışım ugraşmak istemememden ya da çalışmamak tan değil bir sağlık sorunu. bu yüzden başlığa boşuna kendinizi tatmin için cevap yazmayın
Düzenleyen - atillahun on 28/06/2006 19:06:29
Yorum