Ya arkadaşlar su an Erdem Sokmen de n gitar dersi alma sansımız var mı?Yani böyle bisey mumkun mu?Pek umidim yok ama veriyor mu ders?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Erdem Sökmen
Collapse
X
-
Erdem Sökmen hayranıyım.2 ay bekleme sonucunda onu passiflora grubuyla beraber izleme fırsatım oldu.Godin Multiac gitarlardan çaldı.Eğer benim gibi yapıp önlerden izlerseniz gösteriyi , tavsiye etmem.İnsanın şevkini kırıyor çünkü.Sadece klasik gitar icin yazılmış jazz parcalarını alıp , saksafon&yanflüt , bas gitar ve davul için düzenlemiş , çok iyi düzenlemiş.
-
Mola esnasında yanına gidip , Erdem Hocam , ders veriyor musunuz dedim.Yok ben ders vermiyorum , okuldayım dedi ( İst. Üni Kons ).Ayrıca Erdem Sökmen olduğunu bilmeseniz çok mütevazi bir duruşu ve tipi var.Konuşması da çok kibar.En zor üçlemeleri en iyi şekilde yapıp , yüzünde en ufak bir sızlanma olmadan sağa sola bakınan birisi işte.Sadece Erdem Sökmen'i değil , passiflorayı dinleyin.Mümkünse nardis'te dinleyin , üst kattan sahneye yakın yerdenVolkan Öktem acaip iyi bir davulcuymus ben bugun bunu gordum
Levent Baba'nın (Altındağ) flüt ve saksafonuna diyecek söz yok tabii ki.Bu arada kim bu kişiler derseniz;
İlk aklıma gelenler , Ferda Anıl Yarkın - Sonuna Kadar ( parcanın sonundaki solo , Erdem Sökmen )
Tarkan - Asla ( parcadaki flütler Levent Altındağ )
Yorum
-
arkadaşlaslar öncelikle merhaba erdem sokmen konusunu gorunce msj atmadan gecemedim erdem sokmeni passifloranın nardiste caldığı gece dinledim süper müzik yapıyorlar devam etseler sabaha kadar dinlerdim erdem sokmenin sol ellerinden gözümü alamadım o gece zaten daha sonra konservatuardan hocamın sayesinde CRRydeki manuel barrueco resitalinde erde sokmenle tanısma fırsatı buldumdiger arkadaslarında dediği gibi erdem sokmen unutkan ve bi okadarda dalgın birimiş bir keresinde carrefour'da yürüyen merdivenlerden inerken elektrikler kesilmiş ve erdem sokmen hala olduğu yerde aşaği inmeyi bekliyormuş.Bu arada puro içer ve viskiyi çok sever.
Yorum
-
gördüm abi gördüm bizzat gidip İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına gidip ders verdiği odada gördüm !! tabi orada okuyan öğrenciler için erdem sökmen, bizim lise hocaları gibiydi onlara gayet lakayıttılarkendisinden antonio lauro dan carora ve vals venezolano no3 ü çalmasını rica ettim , hem yanlışlarımı anlamam için hemde ricamı kırmamak için çaldı.. süperdi başka söyliyecek hiçbirşeyim yok..
Yorum
-
ya bir de dikkatinizi çektiyse...erdem sökmen klasikçi olduğndan onun introları zor..çok sesli...*** bu intro acaba erdinç şenyaylar serhan yasdiman ayhan günyıl ın diye mi soruyorsun...çok sesli bi intro varsa erdem sökmen in dir...
bu arada ferda anıl yarkın ın sonuna kadar da ki solo erdinç şenyaylar ın olacak heral...
Yorum
-
*** murat kekilli ve murat gögebakan daki şenyaylar ın soloları aynı gibi bişey...şöyle diyeyim:...ayhan günyıl....bendeniz:kördüğüm.....davut güloğlu:yalan mı.....ayrıca izel ve yaşar a çalıyo konserlerinde...serhan yasdiman...niran ünsal:göçebe.....yıldız tilbe:değerini bilmek gerekir aşkın......hüsnü şenlendirici ile takılıyo.....
ya şu scale ile bilgi verir misiniz:?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum