Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erdem Sökmen

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ya arkadaşlar su an Erdem Sokmen de n gitar dersi alma sansımız var mı?Yani böyle bisey mumkun mu?Pek umidim yok ama veriyor mu ders?

Yorum

alabilirsin belki. ama okul dışında ders vermediini duymuştum. bu adamdan ben ders almazdım. insanı psikolojik olarak çökertiyo çünkü. konservatuar sınavında ben doğru çaliim diye kıvranırken adam karşımda döner ayranı mideye indiriyodu ***. kim bilir derste neler yapar..

Yorum

Ya anlamadım simdi alabilirmiyiz alamazmıyız?Bi internet sitesi filan yokmu bu adamın özel ders veriyo mu falan bi bakalım...

Yorum

bi tanıdığım hoca vasıtası ile görüşme ayarlamıştım ama son durum ne oldu hiç bilmiyorum valla bu konuda kendimi şanslı sayıyorum çünkü bizzat gidip okulunda görücem adamı

Yorum

Erdem Sökmen hayranıyım.2 ay bekleme sonucunda onu passiflora grubuyla beraber izleme fırsatım oldu.Godin Multiac gitarlardan çaldı.Eğer benim gibi yapıp önlerden izlerseniz gösteriyi , tavsiye etmem.İnsanın şevkini kırıyor çünkü.Sadece klasik gitar icin yazılmış jazz parcalarını alıp , saksafon&yanflüt , bas gitar ve davul için düzenlemiş , çok iyi düzenlemiş.
            -
            Mola esnasında yanına gidip , Erdem Hocam , ders veriyor musunuz dedim.Yok ben ders vermiyorum , okuldayım dedi ( İst. Üni Kons ).Ayrıca Erdem Sökmen olduğunu bilmeseniz çok mütevazi bir duruşu ve tipi var.Konuşması da çok kibar.En zor üçlemeleri en iyi şekilde yapıp , yüzünde en ufak bir sızlanma olmadan sağa sola bakınan birisi işte.Sadece Erdem Sökmen'i değil , passiflorayı dinleyin.Mümkünse nardis'te dinleyin , üst kattan sahneye yakın yerden Volkan Öktem acaip iyi bir davulcuymus ben bugun bunu gordum Levent Baba'nın (Altındağ) flüt ve saksafonuna diyecek söz yok tabii ki.Bu arada kim bu kişiler derseniz;
            İlk aklıma gelenler , Ferda Anıl Yarkın - Sonuna Kadar ( parcanın sonundaki solo , Erdem Sökmen )
            Tarkan - Asla ( parcadaki flütler Levent Altındağ )

Yorum

Abicim mayıs 25 te pasiflora nardis te cıkıyo.Ben gitcem orda Erdem Sokmen in yanına.Dicem kac para istiyosan vercem.Yeterki bana ders ver Bakalım ne dicek??

Yorum

arkadaşlaslar öncelikle merhaba erdem sokmen konusunu gorunce msj atmadan gecemedim erdem sokmeni passifloranın nardiste caldığı gece dinledim süper müzik yapıyorlar devam etseler sabaha kadar dinlerdim erdem sokmenin sol ellerinden gözümü alamadım o gece zaten daha sonra konservatuardan hocamın sayesinde CRRydeki manuel barrueco resitalinde erde sokmenle tanısma fırsatı buldum diger arkadaslarında dediği gibi erdem sokmen unutkan ve bi okadarda dalgın birimiş bir keresinde carrefour'da yürüyen merdivenlerden inerken elektrikler kesilmiş ve erdem sokmen hala olduğu yerde aşaği inmeyi bekliyormuş.Bu arada puro içer ve viskiyi çok sever.

Yorum

gördüm abi gördüm bizzat gidip İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına gidip ders verdiği odada gördüm !! tabi orada okuyan öğrenciler için erdem sökmen, bizim lise hocaları gibiydi onlara gayet lakayıttılar kendisinden antonio lauro dan carora ve vals venezolano no3 ü çalmasını rica ettim , hem yanlışlarımı anlamam için hemde ricamı kırmamak için çaldı.. süperdi başka söyliyecek hiçbirşeyim yok..

Yorum

iyi gitar caliyor evet ... 2-3 sa bi arkadasin evinde sohbet ederken tanistim... ama cok iyi bi insan kafa adam... teknolojiye merakli bu aralar sorunlari var allah sifalar versin....

Yorum

ewet ya gerçekten ah o sorunlar..herneyse deşifre etmiş gibi olmayalım allah herkese şifalar versin..

Yorum

ya bir de dikkatinizi çektiyse...erdem sökmen klasikçi olduğndan onun introları zor..çok sesli...*** bu intro acaba erdinç şenyaylar serhan yasdiman ayhan günyıl ın diye mi soruyorsun...çok sesli bi intro varsa erdem sökmen in dir...
                        bu arada ferda anıl yarkın ın sonuna kadar da ki solo erdinç şenyaylar ın olacak heral...

Yorum

murat kekilli- gel öpem seni başındaki solosu çok güzel şenyaylar'ın..ama şıp diye anlaşılıyo erdinç şenyaylar ya valla o dediğin diğer isimleri dinlemedim hiç, büyük eksik olmalı benim için ama erdinç şenyaylar hemen anlaşılıyo..

Yorum

*** murat kekilli ve murat gögebakan daki şenyaylar ın soloları aynı gibi bişey...şöyle diyeyim:...ayhan günyıl....bendeniz:kördüğüm.....davut güloğlu:yalan mı.....ayrıca izel ve yaşar a çalıyo konserlerinde...serhan yasdiman...niran ünsal:göçebe.....yıldız tilbe:değerini bilmek gerekir aşkın......hüsnü şenlendirici ile takılıyo.....
                            ya şu scale ile bilgi verir misiniz:?

Yorum

walla duyduuma göre Erdem Sökmen mükemmel bi gitarist, Türkiye de ondan ii si yokmuş, neden konser vermediini keşke bnde bilsem...

Yorum

erdem sökmen klasik müzik le başlangıç yaptığı için çok iyi...ama bir performans gitaristi bence erdinç şenyaylar.....ikisi çok çok farklı duygu ve teknikleri....kıyaslama aslında biraz yanlış...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X