Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gitar çalarken konusamamak

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Prohibite katılıyorum gitar çalarken insan neden konuşma ihtiyacı hissetsin tabi arada ünlem ve emir cümleleri olabilir ama ben hiç oturup gitar çalarken sohbet ettiğimi hatırlamam yalnız bu sene arkadaşımla birşey keşfettik eğer zorlarsanız gitar çalarken test çözülebiliyorDenedik ispatladık.

Yorum

bence de ha şiir fln dersen onu ilerlettiğin zaman zaten söylersin kitap al eger kursa gitmek istemiyosan ben öyle öğrendim şimdi odama koca bir tablo çizdim nota yazmayı ögreniyom valla parmaklarını ilk dört perdede asgıdan yukarıya dogru tara tamam bunu hep yap akor çalış ve bol bol solo ara geçiş çaliş

Yorum

abi ben gitar çalarken aynı zamanda dergi okuduğumu ve top sektirdiğimi hatırlıyorum

Yorum

''Omuriliğin Faaliyetleri:
          sağlıklı bir insanda görülen we özelliği pek değişmeyen ani tepkilere refleks denir.omurilik refleks merkezi gibi çalışma yanında,alışkanlık hareketlerini de denetler.yüzme,dans etme,bisiklet kullanma,gitar çalma gibi hareketler beyinde öğrenilir,alışkanlık haline gelir we denetimi omuriliğe aktarılır.....''(lise 2 biyoloji defterim )
          demek ki neymiş??gitar çalmayı beynimizle öğrenip omuriliğimize aktarıyomuşuz,o da refleks gibi çalışıyomuş orda..o zaman ne yapmamız gerekiyomuş??iyice öğrenip parçaları omuriliğe aktarmamız,refleks haline getirmemiz gerekiyomuş.böylece biz omuriliğimizle gitar çalarken,beynimizle konuşabiliyomuşuz wayh bea!!!ne açıklama yaptım ama :P çok bilimsel oldu canım :P :P
          vayyy süper açıklama ***

Yorum

ben çalarken şahsen sanki azımda çalıor gibi azım oynuo otomatik artık pek olmuor ama gine acayip hoş sevdiğim şarkılarda olr.

Yorum

ezbere olduğum parçalarda halay bile çekerim ben

Yorum

ben ancak headbang yapabiliyorum, zaten insanlar gitar çalarken yaklaşamıyor bana dış dünyayla ilişiği kesiyorum, bir nevi şarj olma durumu herhalde...

Yorum

walllaa bende heç öyle bi problem olmaddııı gtar çalarken şarkı bile söyliyebilioomm

Yorum

insanı çıldırtır başka bişeyde yapmaz oturup bayağı bi çalışmanız gerekir sonuç tabikide pozitif çalış çalış çalış

Yorum

valla arkadaşım yorumların çoğunu okudum ve en mantıklısı ritmi çala çala bıkkınlık geldiğinde ,kafana kazındığında diyen arkadaş çok doğru söylemiş bn değil konuşmak şarkıyı söylerken ritmi kaçırırsürekli alt üst ederdim ama düzeldi her ne kadar çok prof olmasamda düzelttim

Yorum

Ritm çalarken söyleyebilirsin ama arpejle biraz daha zor

Yorum

o gitar çalmaya alışık olmadındandır bazı şarkılarda yeni sololar atmam gerekio
                          mesela küçük sevgilimi sölerken çalamam ama çala çala parçayı zamanla alışıosun
                          sölerkende çalmaya başlıosun

Yorum

parçayı çaldıkça ellerin kendi kendine hareket ediyo *** öyle olunca da biri çalarken sen söylüyo gibi ooluyosn gitar calarken konuşabilirsin arpejde de ritimde de...ama çaldığın parçada sürekli çalan bi melodi varsa ve onu çalıyosan söylemen zor...

Yorum

Ya bu olay hakkaten alışma meselesi alıştıktan sonra master of puppets ıde çalsan konuşursun(Pardon ya biraz uçtum galiba neyse)alıştıktan sonra her şarkıyı çalarsın

Yorum

ılk gitara basladıgımda bende konusamazdım bu alısmayla ılgılı ne kadar cok calarsanız o kadar cabuk alısırsınız

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X