arkadaşlar selam yamaha c40 klasik gitarım var sahnede kullanmak için jack girişi yaptırmak istiyorum sizce gitarın tonu bozulur mu yaptırmazsam yaprak (yapıştırma) mikrofonlarla nekadar verim alırım ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
klasik gitara jack girişi..
Collapse
X
-
komşu o yaprakbağlantı mıdır nedir bence hiç deneme bile boşa para kaybı. çünki ses bi değişik çıkıyo tonların kalitesi değişiyo. (paran yoksa mecburiyeteten bilemem tabi)
ama paran varsa (orta derecede)git bi jak girişi taktır ampife bağlarsın ses biraz daha güzel net çıkar. ama bu sefer karşına söyle bi sorun gelecek ben bu gitarı çalarken neden sesimi bastırıyor. **** neden ses hep aynı ayardan geliyor. ozaman parana kıyacaksın adam gibi bi ekolayzır taktıracaksın. yani gitarcınla konuş bi ekolayzır taktır.
tabi masraflı bir iş bu. işi bilen iyi bir müzisyene yaptır.
(yanlışım varsa üstadlara havale ediyorum)
-
Gitarın buna değecek bir gitarsa yani kaliteli bir gitarsa işi çok iyi bilen birine getirerek bu işlemi gerçekleştirebilirsin, eğer değmez ise para biriktirip daha iyi bir gitar alsan daha yararına olur
Jack Olarakta şuna bakabilirsin, Arkadaşım kullanmıştı memnun gitarındançç
Artec EPP Kutulu Jack Girişi-Preamfili
Yorum
-
Ben o şeylere çok para veremem diyorsan Cherub WCP-60G/Standart manyetik alırsan işini görür.Hemde fiyatı 11 lira civarında ama seni idare edebilir heralde.Bi tanede jak dönüştürücü alabilirsen PC'yede bağlayabilirsin.
Cherub WCP-60G Gitar Manyetiği
Ama sahnede kullanacağım diyorsan bununla işin olmasın direkt eşik altı manyetiklere yönel.Son güncelleyen longstring; 21-07-2009, 23:50.
Yorum
-
Kaliteli birşey istiyorsan güzel bir jak giriş sistemi ve ekolayzer olması lazım o zaman.Sonuçta sahnede kullanıcaksın ses kalitesi olması lazımSon güncelleyen longstring; 24-07-2009, 21:31.
Yorum
-
MYGitarist++
- Dec 2007
- 319
-
Amfilerin ekoları beyninde çınlarken günün son sigarasını içiyorsun; onun ne söylediğini hatırlayarak...
neyse konu dışına çıkmayalımbaba standart bi ekolayzer bir de eşik altı al bu işi yapabilecek bi yerde gitara monte ettir.gitardan herhangi bir ödün verceğini sanmıyorum sadece bir kaç kesme ve delme dışında
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum