Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akustik Gitar Markaları/Farkları

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

takamine..

Yorum

LAG T-66D ve Takamine G320 arasında kalsanız hansini seçersiniz??

Yorum

acil...

arkadaşlar acil önerilerinize ihtiyacım war..
        öncelikle bütcemden bahsedeyim 1000 lira civarı bütcem var ama güzel içime sinen bi gitar bulunca 1200 1300 zorlayabilirim...pazartesiye kadar sürem var yurt dısına gideceğim...
        elektro akustik gitar almak istiorm yarı pro. bi gurupla bazen çalıyoruz sahne perf. daha önemli diebilirim ama canlı sesi cok cılız bi gitarda almak istemiorm devamlı anfide calmıorm...kendimi gelistirebilecegim ve ilerde pisman olmayacagım bi gitar almak istiorm...cünkü hic *** kaliteli gitarlar calmadım kaliteli gitar nasıl olur cok fikrim de yok ama elime aldıgım zaman tınısından bisiler cıkarabilirm tahmin etceginiz gibi...
        bn buldugum begendiğim gitarları göstereyim siz aralarından tavsiyede bulunun **** varsa baska tavsiyeleriniz yardımcı olun lütfen...

ilk düsüncem bu gitar...ama canlı sesi konusunda süphelerim var...ortasında delik olmayan bi gitar tahminimce cılız bi sesi vardır **** daha hic bi yerde bulamadm deneyemedm...bu gitarda digerlerinin aksine cift picup var...bunun hem avantaj hem dezavantaj oldugunu düşünüyorum...fazladan pickup üretim maliyeti ve bunun beraberinde **** malzemelerden kısma...aynı paraya tek pickup daha ii bi gitar alınabilir belki...

kullanıcı yarumları harika bi gitar...ama sadece görüntüye göre bi gitar alsam bunu diil montage yi tercih ederdim)

listeye ikide fender eklemesek olmaz bence...

cok anlamıorm iste agaclarından falan bilen biri cıkıp dese bu daha ii bi fiyata bile cıkıcam kıyıcam paraya...

Son güncelleyen cihan_wien; 17-02-2011, 05:08.

Yorum

İlla bunlardan biri diyorsan Fender CD-220SCE derim ben..
          Ama madem o fiyata kadar çıkacaksın ve sahne performansı önemli,sana kesinlikle LAG öneririm..
          Boutique propulsée par PrestaShop

Yorum

Cihan_wien arkadaşım, o kadar parayı gözden çıkarmışsın madem, tamamı solid ağaçlardan yapılmış bir gitar almaya ne dersin? "İleride pişman olmayacağım, ve canlı performansı da iyi olsun" diyorsan bunu dikkate al derim. Bende gitarın şekline tav olup zamanında bir hata yapmıştım, sana önerim markaya ve şekle değilde işçiliğe ve ağacın niteliğine göre seçim yapmandır. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ama söylediklerimi dikkate alırsan karlı ve mutlu sen çıkarsın.
            Ayrıca şu konuya da bir göz atmanı tavsiye ederim
            Son güncelleyen AristA; 17-02-2011, 21:39.

Yorum

???

fender aralarinda bencede en iyi agaci olan gitar...lag tavsiye etmissin t100 DCE baktn bugün http://www.lagguitars.de/akustisch/1...00dce-blk.html
              fena diildi ama tinisi *** can alici diildi pek sarmadi yamaha apx500 daha canli geldi ondan lagin fiyati 600 dolardi o kadr edermi bilmem...solid tavsiye arkadas kesinlikle sana katiliorm verdiin linki de inceledm **** gitar önerisinde bulunsanyarin tünele gidicm bakarm...

Yorum

Arkadaşlar az çok aklımda şekillendi alacağım gitar, ama size de sormak istedim. Çok profesyonel değilim, hobi olarak gitar çalıyorum ve evde çalıyorum. Çalış rahatlığı benim için çok önemli ve gitarları deneme şansım yok, internette dinledim seslerini, bulunduğum yer itibariyle böyle bir şansım yok, internetten alacağım. Birebir aşağıda belirttiğim gitarları deneme şansına nail olmuş arkadaşlarım önerilerinizi bekliyorum:

1- http://www.senkop.com.tr/urun/2658/w...stik-gitar.htm
                2- http://www.senkop.com.tr/urun/2614/w...stik-gitar.htm
                3- http://www.mydukkan.com/urunler_deta...d=7077&gid=230
                4- http://www.mydukkan.com/urunler_deta...=12416&gid=230
                5- http://www.mydukkan.com/urunler_deta...=12504&gid=230

Şu gitarıda düşünüyorum ama klavyesinden şüphem olduğu için pek emin değilim http://www.senkop.com.tr/urun/3413/w...stik-gitar.htm
                "Masif Güney Amerika Katalox" adlı bi ağaçtan yapılmış klavyesi, diğer adı meksika abanozu imiş ve abanoza eş değer bir yoğunluğu varmış ağacın. Siz ne düşünüyorsunuz? Bilgilendirmelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
                Eğer bunlarla eş değer göz atmam gerektiğini düşündüğünüz gitar var ise belirtirseniz çok memnun olurum. 1500 liraya kadar limitim vardır sadece akustik modelleri(ön kapak ladin, arka ve yanlar maun olmak üzere) düşünüyorum. Teşekkürler.

Yorum

aristA

bnde gitarımı dün aldım bu yüzden tüneldeki bütün akustikleri denediğim icin kücük bi yorum yapayım sana...
                  cort un 500 liralık bi modelini denedim malzeme kalitesi vasatın üstüydü cort diğer markalarla yarısabilmek icin daha düsük fiyata daha ii malzeme ve ses kalitesi verdii kesin...walden gitarları da denedim bi mağazada en begendiğim sesi olan gitarlardan biriydi meselela beyaz boyalı bi walden.diğer denediim waldenler boyasız natural olmasına rağman.
                  **** sana şöyle bi tavsiyem olacak internet üzerinden yani kağıt üzerinden sakın alma gitarı.şöyle söliim benim bütcemde 1000 lira falandı 1500 e kadar cıkabilirdim ama gittim denedim 800 liraya LAg T2JCE t200 serisi bi gitar aldım.asık oldum sesine kalitesine dedim 1500 lira baska gitara vereceğime bunu alırım...sana tavsiyem git dokun çal öyle al!!!

Yorum

Hayırlı olsun Cihan, umarım hep böyle memnun kalırsın. Doğru söylüyorsun, gidip denemek lazım ama fırsatım yok, ama şartlar neyi getirir bilemem. Ayrıca sana pm attım, bir cevaplarsan sevinirim.

Yorum

artistA

cok tesekkürler...

Yorum

Uzun süre ladin-maun kombinasyonu kullandıktan sonra, benim çaldığım-sevdiğim müzik tarzında, akustik gitarın gerçek tadının sedir-gül kombinasyonu ile çıktığını keşfettim.
                        Son güncelleyen black__snake; 23-02-2011, 18:45.

Yorum

Hayırlı olsun Cihan!Darısı başıma ben de haftaya Lag t-66 DCE alacağım inşallah..

Yorum

...

cok tesekkürler...lag alacaklara söyliim gitarima her gecen gün asik oluyorum...dediim gibi ince klavyesi yüzünden almistm bn gitari caldikca rahatligi beni benden aliyor))

Yorum

Ben 1 senedir klasik gitar kursuna gidiyorum. İlk gitarım başlangıç olduğu için iyi bir gitar değil(zaten doğum günü hediyemdi ve araştırmadan alındı). Bu sene akustik gitar almayı düşünüyorum. Birkaç gitara baktım fakat bu konuda fazla bir bilgim yok. Ibanez v50jpbk akustik gitarın özelliklerini bulamadım. Bir de bu gitarı buldum Ibanez v72e Akustik Gitar. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Ya da bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz akustik gitar var mı? Lütfen yardım edebilir misiniz?

Yorum

blue_dream_6 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                                Ben 1 senedir klasik gitar kursuna gidiyorum. İlk gitarım başlangıç olduğu için iyi bir gitar değil(zaten doğum günü hediyemdi ve araştırmadan alındı). Bu sene akustik gitar almayı düşünüyorum. Birkaç gitara baktım fakat bu konuda fazla bir bilgim yok. Ibanez v50jpbk akustik gitarın özelliklerini bulamadım. Bir de bu gitarı buldum Ibanez v72e Akustik Gitar. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Ya da bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz akustik gitar var mı? Lütfen yardım edebilir misiniz?
                                Set alma. Kimse tavsiye etmiyor zaten setleri. Büyük kasa akustik alacaksan Takaminelere bak, özellikle de G serisi. Takamine G320 güzel bence. Büyük kasa elektro-akustik düşünürsen Takamine EG serisi, bütçe yetiyorsa özellikle EG360SC. Takamineye bütçe yetmiyorsa Yamaha ve Cort'lara bak. Ince kasa için ise İbanez bence...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X