cevabın için teşekkürler bende talebin eg340sc ye fazla olduğunu gördüm. ağaç yapısı olarak eg340sc maun eg360sc nin ise gül ağacı ağaç olarak hangisini seçmem daha doğrudur
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Akustik Gitar Markaları/Farkları
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
MYGitarist+
- Jul 2010
- 61
-
Sabah olmuş gün doğmuş her yerimde karlar...Duymadım dönülmüş geriye...Helal olsun, aşk olsun gözlerimde yaşlar...Durmadım, dönülmez geriye !
kardeşim bence marka hiç önemli değil.çünkü önemli olan gitardan gelen sestir.Benim elektro akustik gitarımın markası "Masterwork" fakat herkes duyunca 'O ne biçim marka, hiç duymadım...' vs. diyor. Ama gitarımı elime aliyim biraz çaliyim herkes ' Gerçekten güzelmiş markayı duyunca kötü zannettim' filan diyor...Anlıycan önemli olan marka değil...Gitarın tınıları ve üstündeki tel de çok önemlidir...
Yorum
-
guitarist_u.emre isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar Takamine G220 akustik gitar hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.ben rock müzik yapıyorum rock müziğe uygun bir gitarmıdır?
Kesinlikle tercih sebebi bir gitardır bende de takamine G320 var..
youtube dan Takamine g220 test diye ara bir fikrin olur...çok parlak ve kendine has doygun bir sese sahip. Takamine olsun çamurdan olsun bence...
Yorum
-
ciokeytiyucii isimli üyeden alıntı Mesajı gösterstagg sw206cutu-tribal adlı bi gitarım war nasıldır yorumlarınızı bekliorum
Senin gitarın hakkında senden iyi kimse yorum yapamaz...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum