Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akustik Gitar Markaları/Farkları

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

cevabın için teşekkürler bende talebin eg340sc ye fazla olduğunu gördüm. ağaç yapısı olarak eg340sc maun eg360sc nin ise gül ağacı ağaç olarak hangisini seçmem daha doğrudur

Yorum

kardeşim bence marka hiç önemli değil.çünkü önemli olan gitardan gelen sestir.Benim elektro akustik gitarımın markası "Masterwork" fakat herkes duyunca 'O ne biçim marka, hiç duymadım...' vs. diyor. Ama gitarımı elime aliyim biraz çaliyim herkes ' Gerçekten güzelmiş markayı duyunca kötü zannettim' filan diyor...Anlıycan önemli olan marka değil...Gitarın tınıları ve üstündeki tel de çok önemlidir...

Yorum

asthon acoustic gitarlar genel olarak nasıl ladin klavye ne kadar iyi birisi bana bilgi verebilir mi

Yorum

guitarist_u.emre isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          arkadaşlar Takamine G220 akustik gitar hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.ben rock müzik yapıyorum rock müziğe uygun bir gitarmıdır?

Kesinlikle tercih sebebi bir gitardır bende de takamine G320 var..
          youtube dan Takamine g220 test diye ara bir fikrin olur...çok parlak ve kendine has doygun bir sese sahip. Takamine olsun çamurdan olsun bence...

Yorum

takamine gipson ibanez bunlardan üçü olabilir ama gitar alırken dikkat etmen gereken yapımının neresi olduğuda önemlidir eger akustik bir gitar alacaksan amerika ve japonya yapımı olabilir verdiğim 3 marka

Yorum

bende ibanez AW 140 QMECE var gitar çin malı ama işçilik harika. tonuna zaten aşık oldum eline alan herkes gitara hayran kaldı. üretim yerleri birazda politik stratejik durumlardır unutmayalım.

Yorum

ben colt marka kullandım solak olduğum için tasarımlı aldım pahalıya geldi ama çok güzel.

Yorum

bende hohner var bence o da cok iyi

Yorum

Arkadaşım fiyatı az olarak cort eart70,veyabiraz daha paran varsa earth 100.Veya İbanez yamaha takamine paran varsa 500 $ civarı daha iyi markalarda söz konusu

Yorum

yardım

arkadaşlar ben elektro akustik gitar almak istiyorum.Kasası geniş,cutaway ve klavyesi bareleri kolay basmak için ince yapılı bi gitar arıyorum.600 liraya kadar alıcak gücüm var.Önerilerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Yorum

stagg sw206cutu-tribal adlı bi gitarım war nasıldır yorumlarınızı bekliorum

Yorum

ibanez aeg10e veya 8e modellerı fiyat bakımından da performans bakımındanda ii olarak değerlendiriliyor.

Yorum

ciokeytiyucii isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            stagg sw206cutu-tribal adlı bi gitarım war nasıldır yorumlarınızı bekliorum
                            Asıl senin yorumlarını biz bekliyoruz.
                            Senin gitarın hakkında senden iyi kimse yorum yapamaz...

Yorum

Fender Elektro Akustik Gitarlar hakkındaki görüşleriniz nedir arkadaşlar...?

Zuhal Müzik satış görevlisinden duyduğuma göre Fender'in Cd-140SCE modelini siparişlere yetiştiremiyorlarmış.

Bu gitarı deneyenler yorum yapabilir mi?

Yorum

Akustik gitar almayı düşünüyorum, markasına karar veremedim ama en fazla 500 tl verebilirim. Solağım. Ne önerirsiniz?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X