Gitar hakkında yorumlarınızı paylasırsanız sevinirim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ibanez AEL10E-BK elektro akustik gitar hakkında...
Collapse
X
-
Biraz geç bi cevap olacak ama daha önce görmemiştim bu konuyu. Bu gitarı ben kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Sahne performansı, sesi, amfi ile birlikte kullanımı çok güzel. Üstündeki akort aleti gerçekten çok işime yaradı özellikle akort yaparken dışarıdan gelen sesleri almadığı için gürültülü bi ortamdada rahatlıkla akort edebilirsiniz gitarı. Klavyesi bi elektro gitarı aratmıyor bence. Rahatlıkla hızlanabiliyorsunuz. Tavsiye ederim..
-
Agalar dediginiz gibi bende gitardan özellikle cıplak seste cok memnunum amfim yok ama amfideki sesinide dinledim ve cok begendim.En azından gayet clean..**** bunlardaki B-BAND olayı sesi nasıl etkiliyor?Yalnız birsey takılıyo kafama gitarın rengi siyah gayet carpıcı duruyo ki zaten ben birazda rengine vuruldum fakat boyalı gitarların sesi emdigi ve net vermedigi dogru mudur diger natural denilen vernikli ve verniksiz gitarlara nazaran? boyayı gectim,vernigin bile gitarın sesine etki ettigini okudum bu ne kadar dogru bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim..Son güncelleyen memo4hero; 26-12-2008, 22:44.
Yorum
-
Şimdi baktım mydukkandan, istediğin model 530 TL civarında. Biraz daha ekleyip Takamine Eg340sc ya da Eg341sc almanı tavsiye ederim. **** Yamaha Apx-500. 700 TL civarı hepsi de. Gerçi Takamineler 850 civarında ama sıkı pazarlıkla 700 e alabilirsin. Ben cuma günü Takamine EG340SC modelini aldım. (naturel)
Evdeki uyduruk ses sistemime bağladım, gerçekten inanılmaz sıcak tonları var. Klavyesi çok rahat. Pre-amp içinde akort cihazı da var. Gerçekten çok güzel bas ve tiz ayarı olan bir gitar. Hani artırabilirsen bütçeni biraz daha, bu dediğim modelleri düşün bence.
http://www.youtube.com/watch?v=w7FNLryapPA burada da Takamine EG340sc'nin tanıtım videosu var. Seçiminde başarılarSon güncelleyen maximof; 29-12-2008, 04:53.
Yorum
-
acemielektrocu isimli üyeden alıntı Mesajı gösterdostum takamineyi nerden aldın acaba ??? zuhal müzik diye biliyorum distribütörü orda var mı bahsettiğin model ????ama eg341sc modeli vardı hala. klavyesi biraz daha değişik ve naturel değildi. siyah renkliydi. o günkü euro kuruna göre 730 TL civarında bir rakama aldım.
Son güncelleyen maximof; 02-01-2009, 05:33.
Yorum
-
maximof isimli üyeden alıntı Mesajı gösterevet ankaradaki zuhal müzikten aldım. sınırlı miktarlarda geldiği söylendi bana. galiba tek eg340sc modelini ben aldımama eg341sc modeli vardı hala. klavyesi biraz daha değişik ve naturel değildi. siyah renkliydi. o günkü euro kuruna göre 730 TL civarında bir rakama aldım.
Yorum
-
acemielektrocu isimli üyeden alıntı Mesajı gösterilgine teşekkürler dostum euro beni aşar gibi ibaneze kaldım ben anlaşılan
Sonuç olarak ibanez AEL serisini öneririm..
Yorum
-
memo4hero isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBende gitarı ankara zuhal müzikten aldım arkadaşlar ama aldıktan 2 gün sonra gitardan bi cızırtı gelmeye basladı.Gitarı götürüp sorunu söyledim ve en basta gitarda bisey olmadıgını söyledilersede sonrasında kabul edip tamir edeceklerini söylediler ama yaklasık 1 ay bekledim ve yine de tamir olmadı.Bende sonunda dayanamayıp gitarı degistirmelerini rica ettim kırmadılar beni ve şu an aynı gitarı kullanıyorum.(ibanez ael10ebk) Gayette memnunum..İbanezler çinde üretiliyor diye çokta ön yargıyla yaklasmamak lazım gitarlara cünkü elinize alıp calmaya basladıgınızda klavyesinin rahat,sesinin ise oldukça etkili ve güzel oldugunu fark edeceksiniz.
dostum aslına bakarsan baktığım son şey gibi üretim yeri neden dersen tasarım olsun malzeme olsun dışardan geliyor çine orda montajı yapılıyor diye biliyorum.... ve denedim AEL10 u gerçekten rahat AEL40 ya da AW40 düşünüyorum ikisini de deneyip bakacağım...
Yorum
-
memo4hero isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBende gitarı ankara zuhal müzikten aldım arkadaşlar ama aldıktan 2 gün sonra gitardan bi cızırtı gelmeye basladı.Gitarı götürüp sorunu söyledim ve en basta gitarda bisey olmadıgını söyledilersede sonrasında kabul edip tamir edeceklerini söylediler ama yaklasık 1 ay bekledim ve yine de tamir olmadı.Bende sonunda dayanamayıp gitarı degistirmelerini rica ettim kırmadılar beni ve şu an aynı gitarı kullanıyorum.(ibanez ael10ebk) Gayette memnunum..İbanezler çinde üretiliyor diye çokta ön yargıyla yaklasmamak lazım gitarlara cünkü elinize alıp calmaya basladıgınızda klavyesinin rahat,sesinin ise oldukça etkili ve güzel oldugunu fark edeceksiniz.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum