Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yamaha F370 gitar aldım,bir sorunum var

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yamaha F370 gitar aldım,bir sorunum var

Arkadaşlar kısa bir süre önce Yamaha F370 gitar aldım ancak alırken çok acelem olduğu için dikkat edemedim.Eve geldiğimde gitarın son perdelerine bastığımda feci bir cızırdama sesi geliyor.İnanılmaz rahatsız edici.Acaba bu gitarı alarak hata mı ettim arkadaşlar?Yoksa tellerim kötü olduğu için mi böyle oluyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar çünkü moralim çok bozuldu ve akustik gitar konusunda da fazla bilgim yok.Saygılarımla

Başına gelen şeyi anlıyorum. Arkadaşımın akustik gitarını bi süreliğine almıştım. İlk zamanlar çok güzel hiçbir problem yoktu ama sonradan dediğin problem oluştu. Sanki alt perdelerd tele vurunca tel bi önceki fretede değiyor seste bozuluyor tabi. Tellerden olacağını sanmıyorum, düşününce gitarın klavyesi yamulmuş olabilir mi diyorum ama Bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım ederse iyi olur..

Düzenleyen - duman53 on 01/03/2008 17:05:33

Yorum

Evet dumana katılıyorum tellerden kesinlikle degil.Yalnız yamulma olacak kadar bir durum oldgunu sanmam cunku olsa en basta sen fark ederdınBuyuk ıhtımal sap ayarından kaynaklanıyordur.Eger gitarını cok kullandıysan fredlerde asınmıs ve cızırtı yapıyor olabilir.Telleri saga sola çek altına bak fredlerin durumunu gorursun.Gitarin yeni alındıysa öylece götür derim yeni bir gitar için cok erken bir sorun.

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar.Peki bu sap ayarı nasıl birşey?Biraz açıklayabilir misiniz?

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar.Peki bu sap ayarı nasıl birşey?Biraz açıklayabilir misiniz?

Yorum

yamaha, sorun, cızırtı. bu konuyu görünce bi garip oldum, dün bende benzer bi konu açmıştım, duman53 benzer bi cevap vermişti, bi an benim konum mu diye tereddüt ettim, benim başıma gelen tamamen korktuğun şeyin başına gelmesi durumu

Yorum

bence en iyi çözüm aldığın yere götürmek olacaktır.

Yorum

torrenter2004 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Teşekkür ederim arkadaşlar.Peki bu sap ayarı nasıl birşey? Biraz açıklayabilir misiniz?
                Aldığın yer yakınsa hiç risk alma. Ama dağ başında bir yerdeysen (şahsen ben deniz kenarındayım yine öyle bir yer yok) Gitar kutusunun içinden çıkan kağıtlarda sap ayarının nasıl yapıldığını küçük resimlerle anlatıyor sana tek geriye kalan biraz cesaret

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X