Arkadaşlar kısa bir süre önce Yamaha F370 gitar aldım ancak alırken çok acelem olduğu için dikkat edemedim.Eve geldiğimde gitarın son perdelerine bastığımda feci bir cızırdama sesi geliyor.İnanılmaz rahatsız edici.Acaba bu gitarı alarak hata mı ettim arkadaşlar?Yoksa tellerim kötü olduğu için mi böyle oluyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar çünkü moralim çok bozuldu ve akustik gitar konusunda da fazla bilgim yok.Saygılarımla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yamaha F370 gitar aldım,bir sorunum var
Collapse
X
-
Başına gelen şeyi anlıyorum. Arkadaşımın akustik gitarını bi süreliğine almıştım. İlk zamanlar çok güzel hiçbir problem yoktu ama sonradan dediğin problem oluştu. Sanki alt perdelerd tele vurunca tel bi önceki fretede değiyor seste bozuluyor tabi. Tellerden olacağını sanmıyorum, düşününce gitarın klavyesi yamulmuş olabilir mi diyorum amaBilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım ederse iyi olur..
Düzenleyen - duman53 on 01/03/2008 17:05:33
-
MYGitarist++
- Jun 2007
- 199
-
'anlayarak bir usta kitap gibi,bir cocuk gibi gülebilerek,bir sevda türküsü gibi yaşayabilmek'
Evet dumana katılıyorum tellerden kesinlikle degil.Yalnız yamulma olacak kadar bir durum oldgunu sanmam cunku olsa en basta sen fark ederdınBuyuk ıhtımal sap ayarından kaynaklanıyordur.Eger gitarını cok kullandıysan fredlerde asınmıs ve cızırtı yapıyor olabilir.Telleri saga sola çek altına bak fredlerin durumunu gorursun.Gitarin yeni alındıysa öylece götür derim yeni bir gitar için cok erken bir sorun.
Yorum
-
MYGitarist+
- Mar 2011
- 60
-
Müziğimin doğallığına hiç bir elektronik aletin bulaşmasını istemiyorum.
Not: Fikirlerime katılıyorsanız aşağıdaki yıldızı dürtüklemeyi ihmal etmeyin.
torrenter2004 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim arkadaşlar.Peki bu sap ayarı nasıl birşey? Biraz açıklayabilir misiniz?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum